Îmbogățirea Chinei și SUA

Un material foarte bun despre cum China si corporatiile americane au planificat inselaciunea pandemica si apoi si-au impartit profituri de SUTE DE MILIARDE de dolari.
China a tras lozul castigator pe masti si vaccinuri vandute in lume ce au depasit lejer suta de miliarde de dolari, iar companiile farmaceutice din USA „‘recupereaza”‘ acum incasand si ei spre suta de miliarde din vaksinuri!
Cititi insa sa vedeti care a fost liantul acestei afaceri : MASS-MEDIA in care s-au investit miliarde de euro, jurnalisti vanduti in USA, Europa, Romania, peste tot, plus banii scursi catre medicii care au „‘garantat” pandemia care au garantat ca „”mastile functioneaza”‘ si care acum inca garanteaza ca vaksinurile sunt „‘sigure si eficiente”‘.
O inselaciune planetara, din care ei au extras sute si sute de miliarde de euro, politicienii s-au imbogatit, jurnalisti au facut averi, medicii au devenit si mai bogati decat erau, totul pe spinarea celor 7 mld de fraieri de pe planeta asta.

https://www.breitbart.com/the-media/2021/06/06/breaking-the-news-how-pro-china-corporate-media-and-left-wing-activists-gutted-reporting-on-the-wuhan-coronavirus/#

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!