Arafat înfrânt!

Veste EXTRAORDINARĂ: D-na avocat Elena Radu l-a învins „definitiv” pe Arafat în dosarul carantinării românilor!
Respect pentru d-na avocat Elena Radu, o luptătoare desăvârșită care apără drepturile și libertățile fundamentale ale românilor!??
Cinste judecătorilor de la ICCJ că au judecat drept această acțiune!

Judecători ai Curții Constituționale, ați văzut că se poate judeca și obiectiv în țara asta? Ieri ați dezamăgit un popor întreg!

Nimic nu este pierdut, așa cum v-am spus ieri în stradă! Cu această decizie, am reintrat în joc!

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021, care se referea la carantinarea românilor.
Actiunea a fost facută de către d-na avocat Elena Radu, fondatoarea Asociației „Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept”.

Aveți aici minuta din dosarul 3251/2/2021
Complet de judecată: C5.4

Numărul documentului de soluționare: 3479/2021

Data documentului de soluționare: 09.06.2021

Tipul documentului de soluționare: Hotarâre
Soluție: Admitere recurs – Admitere recurs – cu casare

Detalii soluţie: Admite recursul declarat de RADU ELENA împotriva sentinţei civile nr. 814 din 25 mai 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată şi, în rejudecare: Respinge, ca inadmisibilă, cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Admite cererea formulată de reclamanta RADU ELENA, în contradictoriu cu pârâtul COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ . Anulează Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9/2021. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi 9 iunie 2021. Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, în 24 de ore de la pronuntare.

Este o veste bombă pentru toți românii!
Luptăm, luptăm, luptăm și NU cedăm!??

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!