Justiția, o anexă a guvernului!

Justiția, o anexă a guvernului!
By Dumitru Balan
Astăzi am avut parte o surpriză minunată când am deschis ziarul Național, regăsind articolul în care d-na avocat Elena Radu spune negru pe alb că justiția din România este doar o anexă a puterii executive. Așa este, subscriu!

E foarte adevărat că judecătorii s-au comportat în ultimul an precum niște aserviți ai clasei politice, în loc să judece obiectiv dosarele avocaților care au luptat legal pentru recăpătarea drepturilor și libertăților noastre.

Iar ceea ce s-a întâmplat de un an indică foarte clar că actul de justiție a existat în România, doar că a lipsit cu desăvârșire.
Îi suntem profund recunoscători dnei avocat Elena Radu că a luat taurul de coarne și că a dus această luptă permanentă pentru a recăpăta toate drepturile și libertățile constituționale ale românilor.

Dânsa a reușit prin forțe proprii să se dueleze umăr la umăr cu Guvernul și cu Arafat și uite că în final d-na av. Elena Radu a demonstrat că îi putem învinge cu propriile arme, atât timp cât conștientizăm că legea este de partea noastră.
Sper ca de acum înainte ceilalți avocați din țară să înțeleagă mai bine că au obligația morală de a intra și ei în această luptă pentru a recupera toate drepturile și libertățile, fiindcă 99% din ei au cam dormit în post.

Frica i-a determinat pe acești avocați și judecători să se comporte ca niște lași în fața abuzurilor și ilegalităților comise de acest Guvern incompetent care nu a fost în stare nici să corecteze documentele în Excel depuse la UE pentru a intra în posesia ajutorului de 13 miliarde de Euro care ar fi trebuit să vină prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Acești incompetenți ne-au încălcat nouă drepturile și libertățile timp de un an și 3 luni, distrugându-ne viețile și economia în numele „binelui” comun și adoptând cele mai ineficiente măsuri și restricții pLandemice care nu au adus nimic bun.
Rezultatul final al acestor măsuri l-am văzut cu toții.
Au îndatorat România cu 40 miliarde de Euro, au tâmpit copiii în fața tabletelor timp de un an, au falimentat sectoare întregi ale economiei, au îngrădit accesul câtorva milioane de români în spitale și au distrus viitorul unei națiuni întregi.
Au făcut-o la ordin și acum stau cu mâna întinsă ca niște cerșetori la birocrații din UE, iar în final nu vom primi niciun ban după ce PNNR-ul depus de Guvernul român a fost respins oficial de 2 ori.

Poate că este mai bine că s-a întâmplat așa, fiindcă cei din UE au văzut în final că nu suntem în stare nici să redactăm un proiect.
Normal, când vezi că milioanele de Euro din acest program ar fi intrat în conturile câtorva firme de consultanță care ar fi halit rapid acești bani doar ca să taie frunze la câini, atunci începi să îți pui niște probleme.

Sper să ne fi învățat lecția și să nu mai stăm niciodată în genunchi în fața acestor tehnocrați pentru a accepta toate ordinele primite.
Pierderea celor 13 miliarde de Euro înseamnă automat că trebuie să redeschidem de urgență toată economia și să îngropăm definitiv starea de alertă. Altfel, nu vom mai avea niciun ban pentru plata salarilor și pensiilor,riscând să intrăm în faliment.
Atât de „bune” au fost măsurile pLandemice!

Trecând peste toate acestea, decizia definitivă obținută de către dna avocat Elena Radu la ICCJ privind carantinarea discriminatorie a românilor nevaccinați și netestați care vin din străinătate va fi pusă în rama cărților de istorie, fiindca este menită să dea mai mult curaj și celorlaltor instanțe în așa fel încât să judece corect dosarele noastre.

Respect deosebit și prețuire veșnică!
Vă mulțumim! A fost o onoare să vă cunosc!??

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!