Educatia sexuală!

By Cristina Elena Raducanu

Tovarășii de la putere care umblă cu educația sexuală în gură, de la trezire și până la culcare, și toți oenghiștii care-și dau ochii peste cap, jeluind soarta mamelor minore, să ne spună câți copii abandonează școala, câți n-au călcat niciodată pragul unei instituții de învățământ, ori îl trec din Paște-n Crăciun!
Să discutăm despre statisticile din care reiese că cele mai multe mame minore provin din rândul acestor categorii!
Dacă educația sexuală în școală ar fi soluția, cum ajungi cu ea la grupul țintă, în condițiile în care grupul țintă nu frecventează școala?!
Glăsuiți!
Cum faceți cu acei copii care nu vin la școală ori vin foarte rar?
Andrei este un adolescent de 14 ani care locuiește în satul bunicilor mei.
Provine dintr-o familie săracă, ambii părinți muncesc cu ziua ca să poată pune ceva de mâncare pe masă.
Andrei mai are un frate și două surioare mai mici.
Pe fetițe, el le-a crescut.
Indiferent unde ieșea, își lua și surorile cu el.
Pe una o căra în cârcă, iar pe cealaltă o ducea în brațe, Andreiul mic, (de pe la vârsta de 6 ani) obligat de împrejurări să devină om mare.
Coloana lui s-a deformat, iar acum umblă adus de spate.
Andrei nu știe să scrie și sa citească, n-a dat niciodată pe la școală.
La poarta lui Andrei n-a sosit nicio caravană de oenghiști să-i dăruiască haine mai bune, în locul celor jerpelite pe care le poartă, sau o pâine când el și frățiorii făceau foamea-n casă și cu atât mai puțin să-l întrebe de ce nu merge la școală.
Lui Andrei nu-i lipsește educația sexuală.
El are nevoie de EDUCAȚIE.
E plină țara de copii aflati in situații mai mult sau mai puțin asemanatoare, de copii care învață la lumina lumânării fiindcă n-au curent electric, de copii care, obositi să parcurgă zilnic zeci de kilometri până la cea mai apropiată unitate de învățământ, renunță la studii.
Acesti copii au nevoie să fie aduși la școală.
De preferat, tovarășilor de la putere, o școală cu toaleta în incintă, nu cu haznau-n fundul curții, în care cei mici să-și găsească sfârșitul, așa cum s-a mai întâmplat!
De EDUCAȚIE au nevoie toți analfabeții funcționali pe care-i scoate sistemul românesc de învățământ pe bandă rulantă.
De EDUCAȚIE au nevoie copiii aceia din cele 40 de licee din țară, in care promovabilitatea la BAC a fost zero.
Zero!
Peste aceștia doriți, „stimați” tovarăși, să veniți tăvălug cu educația sexuală?!
Copiii au nevoie de română, geografie, istorie, matematică, de cărămizile care constituie baza educației.
Când ridici o casă, nu-i pui mai întâi geamul la mansardă.
Și asta nu o spun pentru tovarășii de la putere al căror unic motiv pentru care le arde de introducerea educației sexuale în școli este evident: îi împinge Bruxelles-ul de la fund cu indicatorul LGBTQ si nici pentru putorile oenghiste mincinoase și ipocrite, care tot agenda LGBTQ o urmăresc, ci pentru oamenii de bună credință care încă mai trăiesc cu senzația că orele de educație sexuală în școli ar fi indispensabile și n-ar conține nimic nociv.
Deși, cât de naiv să fii să crezi că în șandramaua învățământului românesc care scârțâie din toate încheieturile, rotițele educației sexuale (presupunând că această educație ar fi benefică) se vor învârti ca unse?!
Cum să crezi că, deși toate celelalte probleme grave: abandonul școlar, analfabetismul, consumul de droguri din școli, lipsa infrastructurii, lipsa cadrelor didactice calificate si motivate să-și practice profesia, rămân nerezolvate, totuși cea a mamelor minore își va găsi leacul?
Realitatea privită fără ochelari roz este că tovarășii de la putere si susținătorii lor din lagărul România vor să mai bage un mort în casă.
Nu cum să se spele la fund, ce e menstruația și care sunt mijloacele de contracepție vor fi capitolele principale ale materiei, ci identitatea de gen și încurajarea plăcerilor sexuale încă de la vârsta la care copilul nu cunoaște că ceea ce ține în gură se numește suzetă, darămite să știe ceva despre ceea ce are între picioare.
Tot ce-i lipsește unei generații chinuite, cu masca la gură și dezinfectantu’n ghiozdan, privată de interacțiunea umană firească, alfabetizată cu porția, ca la alba-neagra, uite școala, nu e școala, având toate nulitățile date ca exemple de reușită-n viață, fără repere morale, debusolată, este să i se vorbească despre masturbare si despre faptul că își poate alege genul, ba chiar, de ce nu, și specia din care poate va visa cândva să facă parte.
Copilul, daca se poate, asa cum spuneam, din fragedă pruncie trebuie „educat” că e ok să fie ce vrea el: copac, delfin, ghei ori un borcan cu muștar.
Ati văzut vreodată câini care își îmbârligă cozile în intersecție, oprind circulația?
În ritmul în care avanseaza „progresismul”, mare minune dacă nu peste puțin timp ăștia de la butoane vor da o lege prin care va fi permis sexul în mijlocul drumului, pentru oameni.
Tovarășii țin morțiș ca generațiile care vin să fie de bestii, nu de oameni.
Cu cât mai multe bestii, cu atât mai bine!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!