Ayatolahul în corzi?

Se vede că s-a întețit propaganda vine valul, îmi ia calul….Domnul ayatollahul suprem este deosebit de stresat și de nervos. Iar a început să ridice tonul și să-i (să ne) ciufulească pe cei care îndrăznim să vorbim negativ la adresa licorii „magice”. Este foarte ofticat, deoarece campania te fascinezi și câștigi s-a fâsâit zgomotos și urât mirositor atât pentru „specialiștii” care au venit cu date „științifice” privind “eficacitatea” fascinului, cât și pentru heroinele din linia întâi, făcute borș pentru că sunt luate la mișto de niște unii care gândesc cu capul lor, nu cu capu la „specialiști”.
Acum, eu îl înțeleg pe ayatollahul suprem că este opărit tot, că deh, nu fascinezi, nu îți dă nenea jupânul bobo și atunci se pune cu bâta pe noi, nu pentru sănătatea noastră, ci, pentru interesele unora, cum, de fapt, toata această p(l)andemie nu a fost, nu este și nu va fi despre sănătatea oamenilor, ci despre controlul lor, plandemia reprezentând o mare oportunitate în acest sens, la fel cum “evenimentele” de la 11 Septembrie 2001 au reprezentat o mare oportunitate tot pentru a controla mai mult populația, de a-i restrânge drepturile, libertățile și libera circulație în numele „securității” nationale.( A mai auzit cineva de atentate „teroriste” în plandemie? Cam multă și suspectă liniște!) Adica fix albina, crema puku. Atunci ne “luptam” cu terorismul, acum ne luptăm cu guvidul. Altă Mărie, cu aceeași pălărie. Treaba cu “terorismul” s-a fumat, au văzut că lumea nu mai pune botul la poveștile de adormit plozii de la CNN și au zis, hai cu guvidul, vedem cât ține.
Revenind la domnul aytollahul suprem, el spune că această „magnifică” campanie de mântuire veșnică, mă scuzați, am vrut să zic de fascinare, a eșuat pentru că niște nenea și niște tanti au vorbit de rău licoarea „magică” și, ce să vezi, din cauza asta lumea a renunțat la visul măreț de a-si injecta „superbele” grămăjoare de fascin. Alo, ya shabab (n.r. tinere, în limba Arabă), ia, un pic de atenție la fata… Păi cum mama dracului să am încredere în tine, în ad labam, în madam Mahler și gașca de gugustiuci care acum spuneți că fascinul trebuie ținut la temperaturi de – 80 de grade, după care vine ad labam și ni li le servește în cutii de pizza. Păi ori are nevoie de temperaturi speciale, ori nu..Doi la mână, o dată ați zis că fascinul se va face doar în spital sau în cabinetul medicului de familie care, înainte, ne va face o evaluare pentru a decide dacă bolile pe care le avem permit fascinarea, după care, ce să vezi, yalla, toata lumea la fascinat în magazine, prin benzinării, în piață, în fum, în praf, în căldură, lângă grătarul pe care sfârâiau mititeii, aia dați ca premiu pentru cetățenii ascultători si responsabili. Nu tu verificare, nu tu evaluare, hat cu acul în mână! Păi, bre, nu merge așa, că nu suntem vite la tăiere! Trei la mână, ați spus că ăia fascinati gata sunt imunizati și numai noi, proștii ne mai putem îmbolnăvi! Ei bine, ce să vezi și UK și Israelul, ăla campion mondial la fascinare au cazuri de guvizi internați și complet fascinati. Păi dacă și ăia tot se îmbolnăvesc, atunci de ce mă freci la creier să mă fascinez? Lasă-mă așa proastă să mă imunizez natural. Sau este ordin de la UE să ne băgăm picioarele în ea de imunitate naturală și de turmă? Înțeleg că nu se mai poartă imunitatea naturală, ci, neapărat numai aia făcută cu acul. Ei bine, ce să vezi, mulți alegem să stăm așa ca prostii la soare și să ne imunizăm natural. Știu suntem medievali, proști, teroriști, cum vrei să ne mai spui! E perfect! Important este că suntem încă în viață, spre bucuria unora și disperarea altora! Cum să credem în poveștile voastre când nici voi nu mai știți ce ziceți? La început, ai zis cu gurița aia a ta că este o gripă ușoară și că se duce singură, să nu ne panicam. Acum vii și zbieri la noi, pui armata pe urmele noastre (cum ai facut-o cu prietenul tău Vela) și ne fugărești să ne fascinam! Ești tălică ok cu caputul? Bag de seamă că nu! Tovarășul Ioha zice că virusul este în vacanță, tu urli că vine valul, Apocalipsa, Armaghedonul și vai și aoleu! Barna vrea restricții, Câțu zice că nu sunt necesare noi restricții! Ba, voi știți de capul vostru? Puneti-va, dracului, de acord, că ne-ați zăpăcit de tot! Înțeleg că v-a bătut soarele în scăfârlie, dar noi ce vină avem?
Uite de asta nu mă fascinez, pentru că nu cred în minciunile voastre, în statisticile voastre, în minciunile heroinelor din linia lui peste prăjit (dacă anul trecut heroinele dadeau din fund pe ritmuri de Jerusalema, anul asta le pregătiți Coco Jambo sau păstrăm tradiția și ne vor încânta cu Leru-i ler?). Asa că, înainte de a da vina pe ăia răi și proști care au vorbit de rău licoarea mântuirii veșnice, aruncă un ochi pe tot ce ați declarat voi „specialiștii” pe toate declarațiile ilogice pe care le-ați dat, pe toate măsurile ilogice pe care le-ați luat și asumati-va răspunderea pentru adevăratul motiv pentru care mizeria asta de campanie de „mântuire” a eșuat! Ura și Allah maak, habibi!

Alexandra Mihaescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!