Viața de după Google!

Revin cu materialul amplu referitor la viața de după Google și facebook…
La prelungire de abonament la vodafone, am primit un telefon nou, ales de mine, un Huawei P40Lite. Nu mă dau în vânt dăpă telefoane ultima fiță, ci dăpă telefoane cu care să îmi fac treaba, mai ales că acest model de telefon are 6GB de RAM, comparativ cu 8GB de RAM cât am pe laptop acasă, este mai mult decât suficient.
Dar, că întotdeauna există un ”dar”, datorită frecușului dintre SUA și China, pe telefon nu mai există suita Google, adică magazin play, mail, maps, foto, drive, etc…
Fără nici pic de modestie, sunt bun în calculatoare, intru pe net și caut metode de instalare a Google Play Service și a Google Play Store!
Jdemii de metode!
Încerc una care mi se pare mai simplă, toate cer să fie rescris kernel-ul de Android, și trec la treabă!
A mers până la prima actualizare de sistem!c Adică 15 minute! După care Google a fost scuipat din telefon în secunda doi!
Dau o revenire la setările din fabrică și androidul este varză! Bineînțeles, datorită încercării de mânărire a androidului!
Intru pe site-ul oficial, descarc androidul original, instalez androidul original, si dau restart la telefon! Merge brici! Bineînțeles, fără suita Google!
Bun! Ce facem? Intru în aplicații și găsesc AppGallery de la Huawei, ca Play Store din Google, cu fără număr aplicații!
Am găsit 90% din aplicațiile folosite din Google Play: de curent, de gaze, de banci, de mail, de Dedeman, eMag, facebook, fără număr!
Pentru liniștea mea instalez Aptoide și APKPure, ambele tot la fel ca Google Play!
Peștera lui Ali Baba! Nu are Google Play ce am găsit eu aici!
Motorul de căutare al chinezilor este Petal! Excelent! Mi-a dat rezultate la căutări de nici nu îmi venea să cred! Sau Petal Maps! M-a localizat cu bătaie de 2 metri!!!
Deci, concluzionând: nu disperați telefoanele fără suita Google! Sunt alternative la fel de bune, unele chiar mai bune, în AppGallery, Aptoide și APKPure! Toate Aplicațiile din aceste surse sunt curate, verificate, și sigure!
Ce aplicații au pus chinezii în telefon sunt testate ”în pâine” și merg fără probleme! Folosiți-le cu încredere!
Nu încercați tot felul de variante dă pă net că rămâneți fără garanție la telefon!
Spor la navigat pe telefoanele Huawei!
P.S. Nu am fost plătit pentru aceste rânduri, rânduri scrise pentru cei ce se confruntă cu lipsa suitei Google!
Există viață și fără Google!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!