Trump înapoi la Casa Albă?
Cyber Symposium
09 august 2021
Dan Diaconu
V-am povestit câte ceva despre tehnica din spatele furtului alegerilor americane. Ei bine aceea a fost o introducere pentru a putea înțelege ceea ce urmează să se desfășoare în zilele următoare. Chestiunea în cauză este extrem de importantă întrucât se poate transforma ori într-o dezvăluire epocală, ori într-un bluf teribil menit a-i discredita pe cei care susțin că alegerile americane au fost furate.
În luna iunie a anului curent, furtul alegerilor americane din 2020 a revenit în prim plan. Un antreprenor din Minnesota, Mike Lindell, a dat în judecată Dominion Voting System întrucât, susține el, echipamentele DVS ar fi permis transmiterea datelor scrutinului electoral prin internet, lucru ilegal care demonstrează nu doar că legea nu a fost respectată, ci și că mii de mașini de vot au fost compromise prin preluarea controlului asupra lor de către entități străine. O asemenea demonstrație ar avea un efect devastator asupra întregii clase politice americane. Și nu doar aici ar fi problema, întrucât „explozia unei asemenea bombe nucleare” ar afecta iremediabil statul subteran american, cel care teoretic „asigură corectitudinea” sistemului electoral. Un câștig de cauză al lui Lindell nu doar că ar distruge DVS – firma de casă a CIA – dar ar distruge absolut tot ceea ce înseamnă sistem de securitate al SUA.
În sprijinul afirmațiilor sale, Mike Lindell aduce o probă, care, dacă se dovedește adevărată, devine o piatră de mormânt pentru întreg statul subteran american. Pe scurt Lindell susține că deține capturi de pachete de date(pcaps) care-ar fi fost înregistrate de persoane necunoscute. Șmecheria e cât se poate de simplă: dacă Lindell într-adevăr deține aceste pachete de date, e „game over” pentru întreg sistemul de securitate al SUA deoarece devine clar că nu a fost respectată legea. Personal nu m-ar mira absolut deloc întrucât de-a lungul vremii am văzut bine cum prostoanii își fac de cap fără să se gândească la consecințe. Conform legii, pachetele respective de date nu pot tranzita sisteme publice. Rețeaua prin care sunt transmise trebuie să fie una privată, astfel încât nimic din afară să nu interfereze cu respectivul proces. Lindell însă susține că are absolut toate pachetele de date aparținând alegerilor din 2020, ceea ce ar însemna o cantitate care se apropie de 40 TB!
În mod cât se poate de cunoscut, media „corectă politic” l-a atacat pe Lindell încercând bagatelizarea probelor. Pentru a contrazice detractorii, Mike Lindell a anunțat că organizează un „Cyber Symposium” unde specialiștii de top ai lumii IT să poată verifica veridicitatea datelor pe care le deține. Mai mult, pentru a ridica miza, a promis un premiu în valoare de 5 milioane de dolari celui care va putea proba că datele pe care le pune la dispoziție sunt false. Așadar, mănușa a fost aruncată.
Cyber Symposium va începe mâine și se va desfășura până joi. Este permis accesul doar pe bază de invitație reprezentanților mass mediei, experților în securitate informatică și politicienilor. De remarcat e faptul că publicitatea respectivului eveniment rulează pe toate toate posturile TV importante, mai puțin pe unul: Fox News, fieful conservatorilor americani. Postul TV, în mod inexplicabil, a refuzat campania publicitară a lui Lindell. De asemenea, Donald Trump nu are absolut nicio „atingere” cu evenimentul care începe mâine și care, dacă aserțiunile lui Lindell se dovedesc adevărate, îl poate reînscăuna președinte al SUA, cu puteri infinit mai mari față de fostul său mandat.
Vestea bună pe care v-o dau este aceea că am un om care participă la Cyber Symposion, astfel încât,în măsura în care sunt informații explozive proaspete, veți fi printre primii care le veți afla. Rămâne să vedem ce se va alege din toată această tevatură.