Un proiect interesant!

Un proiect interesant!
Citiți!
PROCLAMAȚIA ROMÂNILOR LIBERI!!
TRĂIASCĂ NAȚIA STRĂBUNĂ!
TRĂIASCĂ PATRIA ROMÂNĂ!

1. Naționalizarea resurselor României
1.1 Naționalizarea tuturor resurselor teritoriale ale României, indiferent de natura lor și cantitatea existentă.*
*resursele României au fost și sunt vândute sau concesionate pe o perioadă mare de timp prin acte guvernamentale sau parlamentare , abuzive, prin care au fost ocolite prevederile constituționale de interzicere a înstrăinării resurselor țării noastre.

2. Naționalizarea BNR
2.1 Naționalizarea BNR și emitere de monedă nouă.*, **
       *Se va scoate banul negru din circulație și vor fi bani îndeajuns pentru nevoile statului și societății. De asemenea se evită criza economică indusă și forțată de oculta masonică mondială, în România. Prin naționalizarea BNR se va crea independenta economică a României și se poate efectua planuri și proiecte naționale ce nu suferă aprobare externă din partea F.M.I sau Băncii Mondiale. Actualmente BNR răspunde din punct de vedere bancar și financiar-monetar Corporației Internationale Financiare , BM și FMI.
** Banii emiși vor avea două forme: una internă , de uz intern și, a doua, de uz extern, cu filament de aur (cele cu valoare ridicată de uz bancar) și argint (cele cu valoare mai mică), pentru schimburi valutare externe, pe piata internațională.
2.2 Suma maximă de schimb din moneda nouă în moneda veche, fără oferire de dovezi a modalităților de dobândire, va fi echivalentul sumei de 5000 lire sterline.
2.3 Peste 5000 de lire sterline va fi nevoie de depunerea de probe (dovezi) privind modalitățile de dobândire.

3. Reformă administrativ-teritorială
3.1. Regionalizarea României, fără puteri depline a regiunilor, fără a avea autonomie teritorială, sub un desemnat regional, ales prin vot democratic, pe principiile democrației directe, și aprobat de Parlamentul României, redenumit Marea Adunare Națională.
3.2 Renunțarea la prefecturi și consilii județene. Atribuțiile acestora vor fi preluate de către desemnatul regional, ajutat fiind, în exercitarea atribuțiilor sale, de consilieri regionali, aleși democratic.
3.3 InterzicereaInterzicerea oricărei forme de solicitare a autonomiei teritoriale a diferitelor minorități ce conviețuiesc cu românii în statul român sau a regiunilor istorice create, că urmare a regionalizării administrative. Pedepse dure pentru nerespectarea autonomiei statului român.
3.4 Digitalizarea sistemului de stat cu excepția celui educațional.*
*Este imperios necesar eficientizarea și maximizarea operativității sistemului de stat prin digitalizarea acestuia însă, în același timp, trebuie să protejăm copii de pericolul tehnologiei actuale. Banii vor veni de la nationalizarea BNR și emiterea de monedă nouă.
3.5 Obligația a minim trei generații cu cetățenie română sau noua denumire  a noului stat format, pentru persoanele ce doresc a lucra în cadrul sistemului de stat iar în funcții publice înalte a minim patru generații de viețuire pe pământurile străbune geto-dacice. Pedepse dure pentru fals și uz de fals, inclusiv pedeapsa cu moartea.
3.6 Interzicere la accedere in funcții înalte și medii în noul stat format a minorităților , a altei etnic sau a persoanelor de alte culte religioase decât cea creștin-ortodoxă.
3.7 Patru capitale ale României: București – capitală economică, Brașov – capitală militar-administrativă, Alba-Iulia – capitală cultural-istorică și Iași – capitală politică
3.8 Examen de limba română (gramatică și literatură) istorie, geografie și de cunoaștere a unei limbi străine (la alegere) pentru accederea în funcții publice medii și înalte în cadrul instituțiilor de stat, pe lângă examenele de specialitate.

4. Reformă militară și a instituțiilor de ordine, siguranță și securitatea națională
       4.1  Reformarea Politiei Române, rămânerea doar a poliției judiciară și militară, relocări in cadrul cele două compartimente menționate din rândul cadrelor MAI din alte servicii interne ale ministerului *, **
* Activitățile Poliției Rutiere vor fi preluare de Autoritatea Rutiera Română.
** Cadrele din MAI, ce nu vor fi mutate în cadrul poliției militare sau judiciare,  vor fi înregimentare în cadrul Armatei Române după o cercetare prealabilă a modului în care și-au desfășurat activitățile profesionale și după desecretizarea informărilor din cadrul SRI cu privire la diverse  acte de corupție și infracțiuni comise de cadrele MAI acte ce intră în rândul faptelor de trădare de stat sau infracțiuni grave (trafic de droguri, favorizarea a infractorului, delapidare, evaziune, ș.a.).
4.2 Efectuarea a unui serviciu specializat pe domeniul fiscal, economic, financiar-bancar, independent de MAI.
       4.3 Desființarea Jandarmeriei și Poliției Locale. Trecerea acestora în cadrul Armatei Române, după o lustrație profesional-deontologică și în urma unor examene medicale și psihologice.
       4.4 Desecretizarea informărilor SRI, STS, SIE, DIA și SPP, cu privire la acte de corupție sau diferite infracțiuni comise, în special, în rândul polițiștilor, procurorilor, ofițerilor de informații din serviciile de informații ale corporației România precum și a politicienilor dar și informările privind  acte de atac cu diverse arme bio-chimice, tehnologice și psihotronice, subminări economice și furt de date informatice sau personale,  efectuate asupra României și românilor.
       4.5 Mărirea numărului de soldați din Armata Română.*
*Trebuie să ne pregătim pentru ce va fi să vie, în situația când aproximativ toate țările lumii sunt in diverse conflicte globale, România nu are și nu dispune de o armata corespunzătoarea care să apere românii si țara sau sa prevină un conflict armat. Vom avea bani de la naționalizarea BNR’ului si emiterea de moneda nouă.Tehnologizarea și dotarea Armatei Române. Revenirea la obligativitatea stagiului militar în rândul tinerilor, fete și băieți sub 21.
4.6 Reformarea structurilor de securitate și siguranță națională, în special în cadrul SRI, SIE, STS și SPP ce vor avea nevoie de o lustrație profesională și deontologică precum și în urma unor acte de trădare națională comise de șefi din primele trei tete de conducere ale acestor structuri, în urma desecretizării de la punctul 4.4.
4.7 Înregimentarea rezerviștilor sub 50 de ani in cadrul Armatei Române, cu acordul acestora.
4.8 Stagiu militar obligatoriu, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Pentru femei : 1-3 luni (la alegere), pentru bărbați, minim 6 luni, 1 an pentru cei doresc înregimentarea ca și subofițeri, 1 an jumătate pentru cei ce doresc înregimentarea ca și ofițeri cu completarea unor studii de specialitate în cadrul învățământului superior.
4.9 Trecerea serviciului de Evidență a Populației în subordinea Armatei Române.
4.10 Demararea și întreprinderea unei industrii militare puternice.
4.11 Militarizarea poliției de frontieră și a Administrației Națională a Penitenciarelor.
6. Reformă fiscală
6.1 Taxe și impozite graduale, în funcție de avere, venit și  profit. Modelul britanic și cel al țărilor nordice sunt cel mai bun exemplu.
6.2 Ajutoarele sociale de șomaj vor fi acordate cu condiția de a se fi lucrat cel puțin 3/4 dintr’o perioadă de doi ani.
6.3 Limitarea averii personale la valoarea , raportată la moneda internațională liră sterlină, la maxim 5 milioane lire sterline, cu posibilitatea , în urma aprobării CSAT , la maximizarea până la 10 milioane lire sterline, în urma unor condiții speciale ce țin de factori economici, sociali și culturali.Tot ce depășește impozitat 100%. Confiscarea existinsă a averilor ilicite sau a celor ce  vor depăși/depășesc limita de 5, respectiv 10 milioane lire sterline.
6.4. Oferirea de reduceri a taxelor și impozitelor pentru persoanele, colectivitățile, ce se auto-gospodăresc, în conformitate cu legile și reglementările noului stat format și cu respectarea siguranței și securității naționale.

7. Reformă medicală și privind asigurările medicale
7.1 Refacerea si reînsănătoșirea sistemului medical precum și măriri de salarii. Banii vor veni de la naționalizarea BNR’ului si emiterea de moneda nouă.
7.2 STOP TEHNOLOGIA 5G ȘI VACCINAREA OBLIGATORIE!
7.3 Tehnologizarea sistemul medical.
7.4 Naționalizarea sistemului de asigurări sociale.* Pot exista firme private de asiguri sociale însă , la nivel de stat, asigurările sociale vor fi gestionate de către statul român.
7.5 Efectuarea și demararea unui program de educație și formare a moașelor.
7.6 Asigurări medicale gratuite pentru pensionari și copii până la vârsta de 14 ani.

8 Reformă educațională
8.1 Măsuri intensive de educare a persoanelor ce nu au absolvite minim 8 clase , pentru persoanele sub 45 de ani, respectiv minim 10 clase pentru cele din 35 ani, minim 12 clase pentru cele sub 25 de ani.
8.2 Reformarea sistemului de învățământ, din punct de vedere educațional, organizațional și financiar – salarii mărite și decente pentru profesori si învățători, banii vor veni de la naționalizarea BNR’ului și emitere de monedă nouă.
8.3 Interzicerea obligativității a învățării unei anumite limbi străine. Învățarea și înscrierea la cursuri de limbi străine va deveni facultativă.
8.4 Oferirea, în mod gratuit și obligatoriu, a unei școlarizări de minim 12 clase. Pedepse dure pentru părinții ce refuză a îndeplini obligația de a’și înregistra copii la școală.

9 Reformă socială
9.1. Declararea ca persoane non-grata a masonilor, cu cetățenie străină sau cu cetățenie română oferită în ultimii 100 de ani,  și trecerea în ilegalitatea a acestora sau a oricărui grup masonic ce acționează împotriva intereselor României și a românilor.*, **
* grupurile masonice, atât externe cât și interne României, acționează în interesul lor propriu, prin orice mijloace indiferent cât de odioase sunt, de a controla numărul populației și națiile lumii. Acest lucru este știut de o masă mare de oameni , atât în România, dar și în alte state, fapt pentru care consider ca imperios necesar declararea acestora ca „persoane non-grata” în România.
9.2 Masonii cu cetățenie română vor fi obligați a se dezice de masonerie și a întreprinde acte de închidere a organizațiilor masonice, românești, din care fac parte. Grupurile masonice străine și românești închise și trecute în ilegalitate.
9.3 Înființarea de gărzi patriotice. Persoanele ce vor face parte din gărzile patriotice vor primi , atât pe lângă salariul de la locul de muncă și o remunerație salarială, simbolică, ce nu se va calcula la pensie. Vor fi bani de la naționalizarea BNR’ului și emiterea de moneda nouă. Gărzile patriotice, în urma unei pregătiri de bază , vor efectua activități specifice poliției locale. Fiecare cetățean al noului stat va fi obligat în efectuarea a minim 8 ore pe săptămână în sprijinul gărzilor patriotice. *
* Gărzile patriotice vor colabora cu poliția judiciară pentru dosarele penale privind infracțiunile de drept comun. Judecătorii pot și vor întocmi acte și întreprinde activități specifice procurorilor. Poliția militară ,în colaborare informativă cu gărzile patriotice și alte structuri de informații, colaborare profesională cu poliția judiciară, vor avea rolul de destructurare și lichidare a clanurilor mafiote
9.4.  Închiderea presei aservite sistemului mafiot român și ocultei mondiale și sistemului mafiot intern: Digi, Realitatea, A3, RomaniaTv, EuropaFm, TimesNewRoman, Protv, Recorder dar și altele ce oferă informații false sau efectuează jocuri neo-securiste politice Nu se cenzurează sau afectează libertatea presei ci doar se desființează și se „cenzurează” sistemul neo.securist.
9.5. Efectuarea unui plan de informare pentru populație, informare corectă si conformă cu realitatea politică, socială și externă a țării. Pedepse dure pentru fake news, știri false ce creează haos și dezordine socială precum și rupere de legătură între realitatea societății românești și români.
9.6  Interzicerea propagandei LGBT (lesbianism, bisexualitate, homosexualitate, transsexualitate) în școli, licee, facultăți și societate. Pedepse dure pentru nerespectarea pentru promovarea valorilor LGBT.
9.7. Interzicerea adopțiilor internaționale și readucerea în țară a celor adoptați în perioada 1989-prezent, cu permisiunea acestora.
9.8. Tragerea la răspundere penală persoanelor ce au comis acte de adopții internaționale fie prin minciuni, înșelăciuni, către părinți, tutori legali ai copiilor, fie prin răpiri, fals în acte, uz de fals .
9.9.  Descetățenirea persoanelor străine încetățenite în perioada 1989-2020.*
*Prin acte de corupție foarte multe persoane de cetățenie străină, în special israelieni, au primit și cetățenia română , lucru ilegală și neconstituțional, conform Constituției din 1923 dar și cea actuală.
9.10 Limitarea cuantumului pensiei la 10.000 ROL sau maxim echivalentul a 3 salarii medii. Se va efectua o dreptate socială privind pensiile speciale. Interzicerea adoptării a unor alte acte normative de reglementare a unei situații favorizante pentru anumite categorii de funcționari, la ieșirea la pensie a acestora.
9.11 Interzicerea pensilor speciale.
9.12 STOP imunitate prezidențială, parlamentară, ministerială, judecătorească.
9.13 Sprijinirea familiilor tinere pentru achiziția unui imobil sau teren pentru ridicarea unei case. 1/2 din chiria acestora va fi sprijinită de către stat în limita a maxim 30.000 lire sterline, raportat la momentul schimbului valutar.
9.14 Crearea unui proporții directe, raportată la numărul de membri a unor culte religioase, privind proprietățile acestora,  aflate  în posesia  cultelor religioase, altele decât cea creștin-ortodoxă. Intrarea în posesia statului a terenurilor agricole, intra/extravilane, forestiere și imobilelor aflate în posesia cultelor religioase, altele decât cea creștin-ortodoxă, ce depășesc nevoile membrilor acelor culte, raportat la numărul acestora.
*În zona Ardealului, o mare parte din pământul agricol și forestier se afla in proprietatea bisericilor catolice și protestante, culte religioase ce au puțini membri în România și dețin o proprietăți imense de teren agricol și forestier, total disproporțional cu numărul de membri al acestor culte și cu numărul de creștini-ortodocși în România, respectiv zona Ardealului .
9.15 Interzicerea oricărui act sau oricărei forme de atac la adresa credinței românilor, respectiv creștin-ortodoxă, credință ce o poartă mai mult de 80% din populația României. Pedepse dure pentru acțiuni și fapte ce denigrează și atacă credința hristică-ortodoxă a românilor sau istoria dacilor și credința zamolxiană a acestora, în special pentru cele promovate în spațiul publicpub
9.16 Introducere în Constituție, a noului stat format, a modului de formare a familiei din bărbat și  femeie precum și a modului de călăuzire a românilor după credința în Sfânta Treime formată din Dumnezeu-Tatăl, Dumnezeu-Fiul și Maica Domnului.*
* Familia sfântă a credinței neamului românesc, formată din Sfânta Treime, are similitudine și în forma umană a românilor, valorile și spiritul neamului românesc promovându-se în jurul familiei, numită, din păcate, în scop de distrugere a familiei și denigrare  ” tradițională”, denumirea corectă fiind de cea „normală”, formată din bărbat și femeie și copii acestora.
9.17 Interzicerea avortului, excepție sarcina survenită în cazul violului și minorele.
9.18 Pedepse dure pentru părinții ce oferă, spre adopție, copii lor, cetățenilor străini precum și interzicerea ingerințelor străine în sistemul educațional național.
9.19 Drepturi sociale, culturale, economice (productiv-comerciale), educaționale și de sănătate oferite minorităților. Pedepse dure pentru nerespectarea acestora.
9.20 Refacerea calcului pensiilor în funcție de perioada muncită. Pensia minimă , ½ din salariul mediu cu condiția unei perioade de minim 25 de ani în câmpul muncii.
9. 21 Posibilitatea acumulării pensiei cu un salariu în mediul privat sau de stat în program part-time pentru persoanele ce doresc acest lucru.
9.22 Oferirea către fiecare familie de români, cu minim trei generații de cetățenie română, a 2500 mp de teren intravilan.
9.23 Schimbarea vârstei de majorat la 21 de ani.
9.24 Program intensiv , educațional și de creștere a copiilor, în creșe și grădinițe , alături de copii defavorizați de soartă, orfani sau părăsiți de părinți. Mărirea numărului de locuri de muncă și noi construcții de creșe și grădinițe.
9.24 Plan de protecție și îngrijire a bătrânilor prin centre de întrajutorare și ajutorare a acestora. Construirea de centre pentru vârstnici.
9.25 Dezvoltarea sportului , în totalitatea categoriilor sale, atât la nivel de stat dar și privat.
9.26 Naționalizarea sistemului privind jocurile de noroc.
9.27 Promovarea și sprijinirea asociaților de dezvoltare personală, atât private  sau de stat, în SPIRITUL istoriei și culturii neamului românesc
9.28 Efectuarea unei rețele de socializare , pe internet, cu teme naționaliste, patriotice și prin promovare a spiritualității și tradițiilor românești.
9.29 Efectuarea unui plan de întrajutorare socială a persoanelor nevoiașe și a oamenilor săraci cu alimente, îmbrăcăminte, construire de case pentru aceștia. Plan ce va fi pus în aplicare cu sprijinul gărzilor patriotice.
9.30 Permis de la  16 ani cu condiția îndrumării de către un adult cu carnet a șoferului minor.
9.31 Efectuarea unei analize, și, ulterior, intrarea în posesia statului, a proprietăților instituție Bisericii Ortodoxe Române, dacă există proprietăți pentru care nu există motiv întemeiat în a fi în proprietatea BOR.
9.32 Promovarea și purtarea portului popular, folcloric-tradițional, în rândul cetățenilor României, în întregul lui: cizme, ițari, brâu, cămeșoi, cojocel, căciulă.

10 Reformă  industrială, de producție agrară și din punct de vedere al infrastructurii
10.1 Mărirea și efectuarea de locuri de muncă in în domeniul agricol, forestier și al apelor dar și cel de producție. Vor fi bani de la naționalizarea BNR’ului și emitere de moneda nouă. Înclinarea către produse bio din sursă și proveniență de la țăranul român și asociații agricole. Odată cu producția se va dezvolta domeniul construcțiilor , transporturilor și cel privind infrastructura. Vor fi bani de la nationalizarea BNR și emiterea de monedă nouă.
10.2 Rezolvarea problemelor privind retrocedările ilegale și răscumpărarea pământului românesc aflat în mâinile cetățenilor străin sau diverse corporații străine ori state străine, aflat în proprietatea acestora prin retrocedări ilegale sau acte de corupție. Vom avea bani de la naționalizarea BNR’ului și emiterea de monedă nouă pentru răscumpărare și se va forța schimbul valutar cu alte bancnote ale statelor străine.
10.3 Tehnologizarea industriei agrare, sprijin și suport de la sistemul de stat în acest sens.
10.4 Programe intensive și efectuare de  de locuri de muncă în domeniul terasări terenurilor, fertilizării acestora, construcții și amenajamente cu scop de irigare a terenurilor agricole.
10.5  Programe și efectuare de locuri de muncă în domeniul protejării și protecției mediului natural respectiv rezervațiilor naturale.
10.6 Dezvoltarea unui program național de infrastructură (autostrăzi, căldură și curent electric) bazat pe modalități bio
10.7 Demararea de programe respectiv locuri de muncă în domeniul construcțiilor de mașini, aeronave și nave maritime/fluviale folosind tehnologia modernă.
10.8 Efectuarea unui plan și program de transport fluvial, maritim și fluvial.  Programul „București-port la Dunăre” exemplifică cel mai bine acest lucru.

11 Reformă juridică la nivelal dreptului internațional și național.
11.1. Ieșirea din organizațiile UE, NATO, BM, FMI și Corporația Financiară Internațională a Corporației România.*
*Conform legii 28/15 martie 1991 statul român a fost reglementat ca și corporație , nu stat. Legea de înființare a societății românești, la nivel internațional este aceasta lege, de reglementare ca și corporație constitutională.**
** Constituția actuală a statului-corporativ român a fost implementată la sfârșitul anului 1991, în noiembrie , după adoptarea legii 28 /1991 de aderare la Corporația Financiară Internațională, în martie 1991
11.2.Reglementarea unui nou stat românesc, în interiorul granițelor stabilite , internațional, prin Tratatul de la Trianon. *, **
* Tratatul de la Trianon a recunoscut, la nivel, internațional, drepturile teritoriale ale românilor pentru Ardeal, în relația României cu Ungaria, dar a și reglementat și recunoscut internațional Marea Unire, cu drepturi teritoriale asupra Bucovinei, Basarabiei și Cadrilater.
        **Prin aderarea României, în 1991, conform legii nr.28/martie 1991, menționată anterior, România aderă la Corporația Financiară internațională (CFI). CFI, conform Legii Amiarialității și Legii Pământului (legi mai vechi de sec. 16-17), aplicate la nivel global, face parte și se află sub controlul Coroanei Britanice. Coroana Britanică, conform Legilor Amiarialității și Pamântului, este suverană asupra sistemului financiar și comercial. Coroana Britanică (ce nu are nimic de’a face cu casa regală britanică) are o formă de organizare monarhică. ***
***Astfel, prin această încrengătură juridică, la nivel internațional, România actuală are formă de organizare dublă, de monarhie constituțională, dependentă de Coroana Britanică, și de corporație „constituțională”, dependentă de CFI.
11.3. Efectuarea a unui nou stat românesc (nume propuse: GEȚIA, DACIA, GETO-DACIA, PELASGIA, AGHARTA, nume ales în urma unui referendum) cu granițele stabilite în Tratatul de la Trianon , va avea o formă democratică, republică prezidențială, cu respectarea principiilor democrației directe. *Autocrația (puterea conducerii, deciziei, ordinelor în mâna unui singur om) și plutocrația (puterea anterior menționată în mâna unui grup de oameni, unde există probabilitatea mare de a se instaura tot o formă autocrată, în rândul grupului, de conducere) sunt forme de CONDUCERE a unei colectivități, stat, oraș, etc. Monarhia, republica, federalismul, sunt forme de ORGANIZARE a unui stat, colectivități mai mari de oameni, regiuni, etc. Democrația sau dictatorialismul sunt forme de MANIFESTARE ȘI INTERACȚIUNE SOCIO-UMANĂ, DE COMUNICARE, a celor/celui ce conduc și organizează un stat, colectivate, regiune etc, modul cum cei de sus interacționează cu cei de jos precum și de impunere și elaborare a unor legi și regulamente de aplicare în societate. Liberalismul, socialismul, țărănismul, capitalismul, sunt IDEOLOGII, platforme sociale în jurul unei idei și de promovare a unor anumite măsuri sociale.
11.4. Renunțarea la Codul Numeric Personal, actele de identitate vor avea, pentru actul în sine, nu cod numeric personal pentru persoană ci doar număr de înregistrare pentru actul de identitate/de naștere. *
*Odată cu reglementarea CNP, românii au ajuns garantie de efectuare a unor împrumuturi, pe baza forței de muncă a acestora, sclavi cu acte „în regulă” ai Corporației Financiare Internațională.

12 Reformă a justiției

12.1 Desființarea procuraturilor și trecerea procurorilor, nu toți, în funcție de comportamentul deontologic si profesional, în rândul judecătorilor, după o lustrație și o analiză în urma informărilor , desecretizate, de la punctul 4.4.*, **
*Procurori sunt masa de manevra a sistemului neo-comunist instalat în România precum și cei care , împreună cu politicul, „gestionează” corupția în România.
** Gărzile patriotice vor colabora cu poliția judiciară pentru dosarele penale privind infracțiunile de drept comun. Judecătorii pot și vor întocmi acte și întreprinde activități specifice procurorilor. Poliția militară ,în colaborare informativă cu gărzile patriotice și alte structuri de informații, colaborare profesională cu poliția judiciară, vor avea rolul de destructurare și lichidare a clanurilor mafiote.
12.2 Răspundere judecătorească.
12.3 Efectuarea unei proceduri judiciare de colaborare între avocat/avocați și judecători/poliție judiciară în cadrul procesului penal, cu sprijinul gărzilor patriotice.

13 Reformă financiar-bancară
13.1 Oferirea cadrului legal și practic, supus coordonării BNR, de întreprindere a unor bănci private, atât pentru cetățenii noului stat format, români și străini, cât și pentru alți cetățeni ai altor state.

14 Reformă legislativ-penală
14.1 Reforma în domeniul penal . Pedepse dure pentru infracțiuni de corupție și pentru trădare națională. Pedepse mai dure pentru infracțiuni comune.
14.2 Interzicerea prostituției și video-chat’ului.
14.3 Renunțarea la sistemul notarial prin simplificarea actelor civile și legalizarea actelor civile prin declarațiile a minim trei martori. Pedepse dure pentru fals, uz de fals și mărturie mincinoasă.
14.4 Pedeapsa cu moartea pentru trădarea națională , acțiuni subversive de destabilizare a statului român, de promovare a dezbinării teritoriale și pentru infracțiuni precum pedofilia, viol urmat de moartea victimei, omor deosebit de grav urmare.
14.5 Confiscarea averilor ilicite
14.6 Refacerea listei privind drogurile interzise. Pedepse dure pentru consum și trafic de droguri și substanțe sintetice, efectuate prin compoziții chimice sau de mărire a efectului psihoactiv a unor substanțe naturale.

15 Reformă în mediul privat
15.1 Sprijinirea inovațiilor din industria IT și a liberilor întreprinzători din diverse domenii.
15.2 Promovarea și ajutorarea IMM’urilor cu capital românesc de către noul stat constituit.
15.3 Limitarea numărului de televiziuni la maxim 10
15.4 Acordarea de sprijin către posturile de radio și către cele din rețeaua „internet”.
15.5  Obligația tuturor posturilor de comunicare audio-vizuale la întreprinderea de programe de educație cultural-istorică.
15.6 Pedepse dure pentru oferirea de informații false.
15.7 Promovarea specialiștilor, profesorilor în programele audiovizualului, cu minim 3 generați de viețuit pe meleagurile patriei noastre.
15.8  Aprobarea minorități de a avea mijloace de comunicare într’un număr proporțional cu numărul membrilor din respectiva minoritate, număr ce nu poate depăși pe cel oferit majorității românești, creștin-ortodoxe.
15.9 Sprijinirea mediului privat pentru persoanele ce vor a demara  programe respectiv locuri de muncă în domeniul construcțiilor de mașini, aeronave și nave maritime/fluviale folosind tehnologia modernă.
15.10 Sprijinirea formelor de profesii liberale, în special arta, medicina naturistă, freelancer, IT.
15.11 Sprijinirea financiară și prin oferirea , în proprietate personală, a 2500 mp, și concesionare de teren agricol, pe maxim 10 ani, cu prelungire, a familiilor din mediul urban ce doresc a se muta in mediul rural, în vederea desfășurării de activități agricole și/sau productive.

16 Reformă electorală
16.1 Interzicerea dreptului la vot pentru condamnați, cei aflați în curs de cercetare penală, pentru cei cu minim 4 clase neabsolvite și persoane din diverse minorități ce nu sunt la  2-a generație de conviețuire în Romania cu românii. Excepție de la limitarea dreptului la vot persoanele peste 65 de ani.
16.2 Pedepse dure pentru infracțiuni privind procesul electoral
16.3 Efectuarea unui contract, cu implicații financiare, electoral-democratice și penale, după caz, între electorat (alegători) și persoana ce se dorește a fi aleasă.
16.4 Proces electoral la perioade de 3 ani pentru alegerile locale, 4 ani pentru cele zonal-regionale, respectiv parlamentare și 7 ani pentru cele prezidențiale. Limitarea numărului de mandate parlamentare la 2 mandate, cu excepția a sprijinirii a unui număr de minim 50.000 la al treilea mandat, al treilea fiind maximul aprobat. La celelalte fără limite de mandate, însă după 2 mandate va fi nevoie de aprobarea, anterioară procesului electoral, a unui procent de ¼ din numărul votanților pentru ca cel ce dorește să fie ales să mai poată candida.
16.5 Transparență publică în numărarea voturilor , accesul oricărui votant la numărarea acestora, fără aprobări anterioare.
16.6 Examen de limba română (gramatică și literatură) istorie, geografie și de cunoaștere a unei limbi străine (la alegere) pentru accederea în funcții politice.
16.7 Desecretizarea votului. Vot transparent și exprimat prin viu grai cât și prin scris, nesecret.
16.8. Înregistrarea buletinelor de vot în cadrul procesului electoral.

17 Reformă a comerțului intern/extern și turismului
17.1  Stop exporturi de orice fel, în special lemn, fier, cereale si produse alimentare, în forma brută a resursei.
17.2  Start înființare locuri de muncă și producție în domeniul agricol, forestier și industrial.
17.3  Start exporturi de produse, în formă finită , nu forma brută a resursei din care se face produsul respectiv. Banii vor veni de la naționalizarea BNR’ului și emiterea de moneda nouă.*
* Nu exportăm lemn, exportăm mobilă, nu exportăm pământ (Olanda cumpără pământ românesc transportat la ei în țară, evrei și arabi pământul agricol din țară) exportăm ceramică sau produse finite din leguminoase sau fructe crescute pe pământurile fertile ale României , nu exportăm grâne, exportăm produse de panificație, s.a.m.d.
  17.4 Încurajarea și sprijinirea turismului rural , a turismului istoric și cultural, a activităților comerciale cu tratamente naturiste precum și reducerea de taxe și impozite pentru persoanele din această zonă economică.
17.5 Efectuarea unui cadru legal prin care resursele României pot fi acordate (acte de vânzare-cumpărare) altor state în valoare de maxim 20 %  din fondul acestora, pentru perioade de maxim 10 ani și în baza unor acorduri comerciale transparente și corecte pentru poporul .
17.6. Stop export de resurse ale României dacă fondul acestora a scăzut sub 40% din fondul inițial. Se va lua ca și fond inițial cel prevăzut în perioada anilor ’90, respectiv 1991.

18. Reformă economică
18.1.Încetarea activităților comerciale și bancare de proveniență străină de la nivel macroeconomic și multinațional, dacă acestea refuză a plăti taxe și impozite în noul stat constituit.*
*Punct referitor strict la corporații bancare și al multinaționalele . Aceste organizații sunt „scutite” de plata a unor taxe și impozite in România, beneficiind de prevederile favorabile acestora, in cadrul Corporației Financiare Internațională și corporației România. DACĂ ACESTEA SE VOR SUPUNE PLĂȚI DE TAXE ȘI IMPOZITE NOULUI STAT FORMAT, POT DESFĂȘURA , IN CONTINUARE ACTIVITĂȚI BANCARE ȘI/SAU COMERCIALE, INDUSTRIALE SAU PRESTĂRI DIVERSE SERVICII.
18.2 Naționalizarea a unei părți din producția internă , din toate domeniile, și a comerțului intern, și a sistemului bancar urmând ca după o perioadă de maxim doi ani să fie vândute active până la maxim 49% din totalul acestora astfel încât noul stat să aibă minim 51 % din activele unei societăți, întreprinderi, fabrici, uzine, etc. *, **Este obligatorie și necesară această măsură pentru a forma un plan general de reconstrucție a țării și, o dată format acest plan, orice cetățean român poate fi acționar la aceste societăți, întreprinderi, fabrici, uzine s.a.m.d. până la un maxim total de 49% pentru cetățenii români și minim 51% pentru stat.** In funcție de importanța strategică din punct de vedere al al siguranței și securității naționale limitele de 49, respectiv 51 % pot suferi modificări. *** Neîndeplinirea unor obligații fiscale sau ce țin de natura activelor-financiare vor fi pedepsite.
18.2 Efectuarea unui plan economic, temporar, prin promovarea consumului și achiziției de produse de strictă necesitate (alimente, îmbrăcăminte, achiziție combustibil s.a.) în concomitent cu interzicerea achiziționării de bunuri de lux, pentru o perioadă de șase luni.

19. Reformă bio.
19.1 Orientarea către modalități de energie bio și ecologice. Vom avea bani de la naționalizarea BNR’ului și emitere de monedă nouă.
19.2 Orientarea către și promovarea produselor bio din cadrul gospodăriilor țărănești.
20. Judecarea de către  Români (Tribunal al Poporului) a actelor de  corupție și actelor de trădare națională, de la evenimentele din decembrie 89, inclusiv, până in prezent
20.1. Judecarea faptelor de corupție, trădare, subminare a economiei naționalei, conform Codului Penal în vigoare sau a celui de la data comiterii infracțiunii. Confiscarea existinsă a averilor ilicite. Transparență și procese penale publice, televizate sau on-line.*
*judecata se va face sub îndrumarea unui consiliu juridic format din juriști și/sau oameni cu studii de specialitate în siguranță și securitate națională. Pedeapsa va fi stabilită de către membrii semnatari ai Proclamației.
20.2 Declararea statului corporatist actual România falimentar ca urmare a actelor de trădare, subminare a economiei naționale, furt, înșelăciune, corupție.
20.3 Plata datoriilor externe statului monarhic-corporatist actual de către persoanele ce au comis acte de trădare, subminare a economiei naționale, furt, înșelăciune, corupție împotriva României și românilor prin confiscare existinsă a averilor ilicite. Ce va rămâne de plătit se va negocia cu organismele internaționale implicate, în funcție de cuantumul financiar oferit de România din punct de vedere a resurselor prăduite de’a lungul a ultimelor 31 de ani

21. Reformă a sistemului politic
21.1 Scoaterea în afara legii a tuturor partidelor existente în corporația monarhică „România”. Reglementarea și legalizarea unei proceduri diferite de democrație (cea directe)/ desemnarea reprezentantului unei colectivități în Parlament (Marea Adunare Națională), CL, consilii regionale, primării prin independenți sau membri de asociații civice ROMÂNEȘTI (nesusținute financiar din afara țării) , în conformitate cu art. 5 al Proclamației de la Timișoara și fără membrii de conducere al actualelor partide de pe nivele 1,2 și 3 al organizațiilor locale și centrale.
21.2 Parlamentul redenumit Marea Adunarea Națională (cu trei camere cu rol legislativ) de maxim 300 de membri plus alți 100 de membri cu vârsta până în 28 de ani.  Camerele vor fi ierarhizate în funcție de vârstă și de vechimea în muncă, studii și specialitate.*
* Prima cameră va fi o cameră pentru persoanele sub 28 de ani, fără putere legislativă, cu rol de promovare și comunicare a noilor nevoi și propuneri social-democeatice ale tinerilor. Următoarele două cu 300 de membri, în totalitate, asemănătoare camerelor actuale: senatori și deputați.

22. Reformă statală
22.1 Schimbarea steagului național .*
* Formă propusă: albastru sus pe orizontală, galben mijloc pe orizontală, roșu jos pe orizontală, lupul dacic pe mijlocul tricolorului, în formă de cerc , iar în centrul cercului acvila cu crucea în cioc*.*Între zamolxianism, credința dacilor, și creștinismul actual al românilor există legături puternice și asemănări ce arată puternica spiritualitate a poporului român, înrădăcinată adânc în tradiții, folclor, proverbe, legende, zicale și obiceiuri regionale precum și în arhaismele și regionalismele țării noastre.
22.2 Schimbarea imnului național.
22.3  Reglementarea și legiferarea noului stat format  republică prezidențială constituțională, cu principii ale democrației directe, ca stat suveran, independent, unitar și indivizibil cu drepturi depline, interne și internaționale, și în forma sa teritorială în conformitate cu Marea Unire din 1918 și Tratatului de la Trianon din 1923, în limba străbunilor geto-daci, cu arhaismele și regionalismele limbii noastre dragi. Efectuarea de alegeri, în maxim 3 luni, cu respectarea punctului  21.1
22.4 Oferirea cetățeniei noului stat format  către cetățenii altor state după minim două generații ce au locuit pe teritoriul noului stat format.
22.5 Efectuarea unei instituții statele noi: Sfatul Bătrânilor, format din persoane peste 65 de ani cu valori și principii moral-sprirituale ridicate precum și formare profesională și educațională ridicată. Rol de sfătuire și îndrumare a societății românești și membrilor din cadrul instituțiilor de stat.
22.6 Sfatul bătrânilor la nivel local/regional cu rol de sfătuire , cultural-istoric și spiritual
22.7 Efectuarea de acte de înființare pentru instituțiile statului nou creat.*
*Actualmente, TOATE instituțiile Corporației România, nu au acte de înființare efectuate după decembrie ’89 ori dacă au sunt efectuate sub egida și controlul CFI.
23. Reformă a diplomației și politicii externe
23.1 Demararea unui program de repatriere atât în cazul românilor din „diasporă” dar și al celor din zonele Timocului, Bucovinei de Nord, Transnistria, Ucraina și Republica Moldova.
23.2 Demararea unui program socio-cultural, politic și economic  cu Republica Moldova.
23.3 Încadrarea în diplomația externă a persoanelor ce au cunoștință de minim trei limbi străine iar în cadrul serviciilor secrete interne a minim două limbi străine, cel puțin la nivel mediu.
23.4. Efectuarea unor tratate de colaborare și cooperare în primul rând cu țările vecine României.
23.5 Semnarea și accederea în Grupul de la Vișegrád. Demersuri internaționale  în vederea măririi acestuia și cu alte țări: Serbia, Bulgaria, Grecia, țările baltice.
23.6 Prezentarea Proclamației la nivel de ambasade și alte organisme internaționale.
23.7 Solicitarea Vaticanului de desecretizare și oferire către români a documentelor, actelor și informațiilor cu privire la istoria și cultura românilor, ce le dețin în biblioteca sa.
23.8  Efectuarea de demersuri și a unei proceduri diplomatice de repatriere a tezaurului românesc aflat în posesia altor state, ce a fost efectuat pe fundamentul Străbunilor noștri, agato-pelasgo-geto-dac-românesc

24.  Reformă în domeniul cercetării
24.1 Promovare și sprijinire a arheologiei și speologiei.
24.2 Dezvoltarea cercetării și redeschiderea institutelor de cercetare, în toate domeniile vieții.

25. Efectuarea unui dosar penal, la nivel internațional, privind crimele împotriva românilor din ultimii 150 de ani comise de diverse etnii, state, organizații internaționale, corporații și/sau persoane.

RESTART ROMÂNIA!!!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!