De lecturat pe îndelete!

Cyber Symposium – ziua 1
11.08.2021
Dan Diaconu

Am avut multe îndoieli legate de eveniment. Îndoieli stârnite în primul rând de media oficială care a reușit să-l blameze pe Mike Lindell în asemenea măsură încât evenimentul pe care l-a organizat să fie pus în umbră de diverse chestii facile. Faptul că, în ciuda atacurilor informatice puternice, evenimentul e transmis live la o calitate excelentă este o veste bună întrucât oricine poate intra în direct și-și poate face o imagine clară asupra discuțiilor.
Primul element pe care l-am remarcat a fost organizarea excelentă.M-aș fi așteptat la un haos organizațional, la întreruperi și bâlbe deoarece e extrem de greu să organizezi o asemenea manifestare. Ei bine, nu-i deloc așa! Cyber Symposium este organizat impecabil. Am rămas surprins să constat cum evenimentele se derulează coerent, fără întreruperi sau probleme. De asemenea, fiecare discurs e doldora de informații, multe dintre ele dezvăluite în premieră. Să lăsăm însă aceste probleme de-o parte pentru a trece la ceea ce ne interesează cu adevărat.

Ceea ce vedem acum este ceva mai mult decât o simplă întâlnire sau o ocazie de a dezvălui informații explozive. E o declarație de război pe care o parte consistentă a Americii o declară direct și indubitabil Chinei. Toate informațiile care vin de-acolo arată cu degetul către China. Structuri dubioase ale acționariatului unor companii implicate în alegeri dau ca „ultim beneficiar” Partidul Comunist Chinez(PCC). Mai mult, structuri dubioase de finanțare par a-i avea pe chinezi în spate. Sunt informații peste care nu se poate trece indiferent care ne-ar fi poziția.

Însă dezastrul cel mai mare vine dinspre zona tehnologică a alegerilor, asigurată de echipamentul Dominion Voting System, firmă de casă de-a CIA. În ultima perioadă, compania care asigură mașinăriile de vot s-a aflat în centrul mai multor scandaluri, iar pentru a se apăra a trecut la atac. Mai multe procese în care se cer despăgubiri imense au fost deschise împotriva entităților media care au găzduit informații despre problemele echipamentelor de vot. Mai mult, în ciuda tuturor evidențelor descoperite, alegerile din 2020 au fost declarate „cele mai sigure din istoria SUA”. În general când se vine cu asemenea calificări, e clar că ceva e putred în zonă.

Ceea ce e de domeniul evidenței este că fiecare minut al întâlnirii găzduite de Lindell conține demonstrații logice și informații consistente cu privire la fraudarea alegerilor din 2020. Cea mai crâncenă informație este cea legată de legarea la internet a echipamentelor de vot. Cu toate că oficialii DVS au negat capacitatea echipamentelor de a se lega la internet, probele puse la dispoziție de echipa lui Lindell arată contrariul. Mai mult, strict „întâmplător”, au apărut în media electronică parolele de BIOS ale echipamentelor de vot din Mesa. Este un scandal imens deoarece inforamția era secret de stat, întrucât prin intermediul acestor parole un echipament de vot poate fi conectat la internet și apoi accesat de la distanță.

Devine cât se poate de limpede modul în care entități interne ale SUA, interesate direct în destabilizarea statului(Soros), au colaborat cu entități care par a-i avea în spate pe chinezi într-un război a cărui finalitate a fost înscăunarea unei cozi de topor chinezești la Casa Albă. Nu trebuie totuși să uităm că, pe baza multor informații publice, sunt de notorietate afacerile familiei Biden cu China. Iar la câte milioane de dolari i-au intrat acestei familii din „cooperarea” cu China este cât se poate de simplu de înțeles că actualul președinte american e doar o simplă cârpă.

Însă mai există ceva care e ignorat de participanții la „Simpozion”, anume că SUA e falită. Înțeleg pe deplin îngrijorarea participanților, înțeleg relevanța informațiilor, dar nu trebuie neglijat aspectul financiar al problemei: SUA e datoare vândută Chinei. Iată adevăratul motiv pentru care „amestecul în treburile interne ale SUA” e doar o chestiune de „protejare a investițiilor”. Să nu uităm că, totuși, de ani buni, SUA trăiesc pe spatele Chinei. Iar China finanțează cu voioșie lăcomia americană știind că aceasta va conduce, în final, la victoria sa.

America prezentă la Cyber Symposium e segmentul acela de populație care s-a trezit cu disperare în fața unei probleme imense, anume momentul în care conștientizează că chinezii au devenit adevărații proprietari ai Americii. Votul acesta deturnat este și el o dovadă că în SUA treburile încep să țină cont de adevărații proprietari ai statului. Știu că mulți se vor uita cruciș la acest paragraf, dar înainte de mă critica i-aș ruga să țină cont de următoarele elemente:

  • cantitatea de datorie externă americană deținută de China;
  • numărul „investitorilor chinezi” din SUA
  • cantitatea de proprietate imobiliară americană deținută de China sau de cetățeni chinezi.

Dacă veți analiza acești trei indicatori veți înțelege că treburile stau de-a dreptul îngrijorător pentru americani. Pare că țara le-a fost trasă de sub picioare „pas cu pas”. Trump a fost ultimul președinte care a înțeles dezastrul și de aceea eliminarea sa a devenit crucială întrucât începuse să lovească mortal în interesele comerciale ale Chinei. Trump – chiar și cu riscul de a fi penibil, așa cum a fost de multe ori – și-a asumat un război direct cu China, război pe care l-ar fi putut câștiga dacă mai rămânea încă un mandat. Doar că, în spiritul tradiției lor, chinezii au jucat admirabil, eliminându-l de la butoane.

America de la Cyber Symposium este america trezită brusc în fața unei realități jenante. Există oare sorți de izbândă pentru această Americă? Teoretic da, practic nu știu. Ceea ce înțeleg eu este că ceea ce se petrece acolo este ultima zbatere majoră a celor care au înțeles jocul. Dacă vor reuși, va fi război cu China pentru că altă soluție pur și simplu nu există. Dacă nu vor reuși, SUA va aluneca încet și sigur spre comunism.

joi, 12 august 2021
Cyber Symposium – ziua 2
text parțial

Vă spun sincer că nu mi-aș fi imaginat că cineva poate deține atâtea probe câte au fost prezentate ieri. Dacă în prima zi am avut parte mai mult de discuții – extrem de consistente – în cea de-a doua zi a simpozionului evenimentele care s-au succedat au fost o înșiruire de probe.
Personal am rămas surprins de analiza imaginilor echipamentelor DVS utilizate în timpul alegerilor. În primul și-n primul rând m-a surprins amatorismul DVS. Compania a ales să utilizeze echipamente rulând versiuni rudimentare de Windows. Însă, dincolo de faptul că Windows nu e un sistem de operare care să se preteze unui asemenea scop, ceea ce e de-a dreptul devastator pentru DMS sunt scripturile descoperite pe echipamentele ale căror imagini au fost prezentate ieri.

După cum se știe, Windows nu este strălucit în domeniul securității. Ei bine, în imaginea pe care s-au jucat live cei de la simpozion a fost descoperit un script care permitea eliminarea tuturor setărilor de securitate ale Windows-ului. Care poate fi motivul unui asemenea script? De asemenea, log-urile serverului web existent pe server arată clar că în perioada alegerilor respectivul sistem a fost accesat de la distanță. Ca să nu mai vorbim că anumite scripturi de pe server permiteau preluarea fără probleme a controlului mașinii.

Pentru un individ non-tehnic tot ceea ce am spus mai sus par înșiruiri „criptate” de informații. Nu-i așa. Pentru ca un sistem să fie certificat din punct de vedere al securității, absolut niciunul dintre scripturile găsite de cei de la simpozion nu trebuia să se găsească acolo. E simplu! Ar trebui să înțelegeți că oricare dintre sistemele dumneavoastră – multe dintre ele extrem de precare în privința securității informatice – sunt mai sigure decât serverul analizat la simpozion. Iar asta demonstrează fără tăgadă că certificările de securitate ale echipamentelor aparținând Dominion Voting Systems sunt false. Pur și simplu un asemenea sistem nu satisface cerințele minime pentru utilizarea casnică, nicidecum nu poate fi parte a unei infrastructuri esențiale în ceea ce privește democrația unui stat.

Ideea este că numai aceste dovezi arată că întreg sistemul de vot este compromis întrucât toate echipamentele care au avut acele scripturi instalate pe ele sunt, din start, decertificate din punct de vedere al securității informatice. Problema este că echipamentelor, pentru eficiență, li se instalează „imagini” ale sistemelor, adică niște copii identice cu imaginea pe care-au prezentat-o cei de la simpozion. Chestiunea e de-a dreptul devastatoare. Imaginea prezentată a fost transmisă echipei de la simpozion de un whistleblower din DVS. Mai mult, pare că cei de la DVS au început să șteargă evidențele, doar că operațiunea lor a fost, de asemenea, dezvăluită. Cineva tocmai ce-a fost prins cu mâța-n sac.

Sunt în continuare surprins de lipsa de mediatizare a evenimentului care prezintă dovezi epocale ale fraudării statului american. Mai mult, se încearcă prin orice metode distragerea atenției de la eveniment. Dacă în prima zi am avut de-a face cu demisia lui Cuomo, în cea de-a doua zi a apărut filmulețul cu deviantul Hunter Biden spunându-i unei prostituate că i-a fost furat laptopul de către un rus în timp ce el era în sevraj. E clar că cineva este absolut deranjat de evenimentul lui Mike Lindell și, din disperare, se scot la iveală chestii hard menite a distrage atenția.

Nu închei înainte de a vă anunța că tot ieri a avut o intervenție fabuloasă dr. Shiva Ayyadurai. În tipul alocuțiunii sale s-au desfășurat atacuri informatice masive menite a face imposibile transmisiunile de la eveniment. Dr. Shiva a dezvăluit că Twitter a construit un portal prin intermediul căruia se oferă entităților guvernamentale posibilitatea să șteargă direct postările pe care le consideră „deranjante”. Din această cauză, dr. Shiva a deschis un proces de cenzură împotriva Twitter și a statului american. Șmecheria e cât se poate de simplă: în momentul în care o rețea socială este acuzată de cenzură, aceasta se apără bazându-se pe statutul său privat. Ceva de genul: „sunt serverele mele, serviciile puse la dispoziție de mine sub anumite termene și condiții, astfel încât am dreptul să fac orice cu postările tale”. Pe baza acestei apărări rețelele sociale au câștigat toate procesele de cenzură. Ei bine, existența respectivului portal poate face revizuibile absolut toate deciziile instanțelor pe această temă. Motivul e simplu: portlul prin intermediul cărora guvernul poate decide ștergerea unor mesaje spulberă caracterul privat al respectivelor entități, în timp ce oficialii guvernamentali(a se citi statul subteran) se fac vinovați de încălcarea gravă a constituției.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!