Conexiuni

By Andi Mihai Anton
Să fim atenți la cronologie:

  1. Arafat trimite în Grecia, în mod intenționat și aparent nejustificat, o echipă de pompieri. Probabil a ales cea mai bună echipă pe care o are, pentru că știm ce utilaje, ce salarii și cam de ce logistică dispun pompierii în România, de altfel oameni cumsecade, sufletiști, dedicați, dar neremunerați corespunzător, „nesponsorizați” și nedotați cu tehnologie de ultimă generație, pentru că ei nu sunt utili ocultiștilor arahatieni, pe motiv că salvează lumea și n-o pot bate așa cum fac jandarmii și polițiștii.
  2. La nici două zile după trimiterea echipei de pompieri acolo, apare știre în presa locală din Grecia (apoi e preluată de „presa” din țară), cum că pompierii români sunt niște profesioniști care i-au lăsat mască pe greci, datorită tehnicilor arahatiene și a dotărilor arahatiene de neegalat. Populimea românească tresaltă de fericire, pentru că noi chiar ținem la pompieri, pentru că știm ce salarii de căcat au și știm că sunt oameni care repară furtunele de apă cu sârmă. Îi iubim, îi respectăm și ne bucurăm că fac performanță în Grecia. Arahat învinge cu 1-0 populația, așa cum a învățat el la masonerie.
  3. Apare Iohannis, care ne ține un discurs imbecil ca el, în care ne spune cum suntem vinovați cu toții pentru „încălzirea globală”. Evident, în viziunea monolitului cu pupitru, piromanii care dau foc la păduri nu-s deloc vinovați, ci populația care urinează în oceane. Ciudat mesaj, complet idiot, dacă-l suprapui peste faptul că de vreo două săptămâni urlă internetul de clipuri video cu piromani care dau foc pădurilor.
  4. La o zi sau două după ce am lăudat pompierii, apare o declarație de presă a șefului echipei de pompieri, care ne spune nici mai mult nici mai puțin decât că focurile din Grecia păreau să nu fie stinse de echipele de pompieri greci (și probabil și din alte țări), pe motiv că nu aveau în plan să le stingă. Mai aflăm din declarațiile „eroului șef de pompieri arahatian”, că se va întocmi un raport către ONU, în care să se scrie negru pe alb cum că în urma constatărilor făcute de el și brava echipă arahatiană de pompieri, s-a observat că în Grecia, nimeni în afară de pompierii lui Arahat, nu voia să stingă focurile. Apare pe acolo și o acuzație către o fundație care ar fi trebuit să monitorizeze pădurile și care nu a făcut-o, deci treaba pute tare de tot. N-am stat să văd a cui e asociația, poate facem niscai investigații.
  5. Pentru credibilitate și amuzament, apar imediat în presă, știri cu pompieri sexy de 28 de ani, numai buni de făcut copii cu ei. Unele doamne devin bucuroase din acest motiv.

Acum, să încercăm să tragem niște concluzii:

  • declarațiile lui Erdogan, acuză practic oculta de punerea intenționată a focului. Fiind totuși o personalitate, s-a dorit, poate, o contracarare a acestei ipoteze, care ar încurca destul de mult în opinia publică explicațiile ocultiștilor legate de „încălzirea globală”. Dacă varianta lui Erdogan se dovedește a fi reală, atunci Greta va fi foarte tristă, pe motiv că nu mai poate salva balene și nu mai poate băga accize de 2$/l de benzină la pompă. Momentan, clipurile cu piromani de pe internet, cu drone de armată care dau foc la păduri, par destul de convingătoare, așa că Erdogan rămâne deocamdată mai credibil.
  • flăcările au ocolit biserici ortodoxe, motiv pentru care am putea presupune că nu oculta dă foc la păduri, ci „ceilalți”, însă asta e o discuție care nu-și are locul aici, fiindcă personal și momentan acum urăsc oculta și îmi las loc pentru sentimente negative față de „cealaltă echipă”, abia după ce cad ocultiștii.
  • o altă variantă ar fi că Iohannis și Arahat sunt puși să se bată cap în cap. Unul trimite oameni să demonstreze că Erdogan are dreptate, altul îi dă cu încălzirea globală generată de bășinile vacilor de pe pășune.
  • o altă presupunere ar fi că Arahat caută să spele putina. Dacă legăm acțiunea cu pompierii lui, de declarațiile cum că nu mai bagă lockdown la „valu’ 4”, cât și cu delarațiile mieroase față de poporul român, cum că e recunoscător că l-am format aici ca agent secret, atunci am putea să luăm în calcul și această variantă.

Vă las să faceți conexiuni mai departe, dar să știți că pompierii români au salarii foarte mici și nu au dotări corespunătoare. Știu asta chiar de la ei.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!