WW II inceput de…

STIATI CA ..??
Aproape 70 de ani, populaţiei lumii i s-a spus că cel de-Al Doilea Război Mondial a fost generat de Adolf Hitler şi naziştii pe care îi conducea. Documentele oficiale ale Congresului SUA şi tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război arată fără echivoc că cel de-Al Doilea Război Mondial a fost nu numai pregătit, ci şi facilitat logistic şi tehnic de către cel mai mare şi mai renumit cartel al petrolului şi medicamentelor de la acea vreme, şi anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii chimice. Însumarea indiciilor de la Nuremberg dovedeşte că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc.
Al Doilea Război Mondial a fost un război de cucerire condus în numele Cartelului Produselor Chimice, Petrolului şi Medicamentelor, cu scopul de acontrola pieţe globale de multe miliarde de dolari în noile domenii ale produselor chimice patentate.
Cartelul IG Farben a investit în ascensiunea la putere a naziștilor și le-a susținut în mod activ pregătirile de război în schimbul acaparării industriilor chimice din țările ocupate. În acest mod, IG Farben a încercat să obțină un avantaj decisiv în competiția mondială cu Rockefeller’s Standard Oil și alți jucători globali pe aceste piețe extrem de profitabile ale produselor patentate de înaltă tehnologie.
Auschwitz a fost o mare fabrică de exterminare în masă. Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de faptul că Auschwitz a fost o filială 100% a lui IG Farben. La 14 aprilie 1941, în Ludwigshafen, Otto Armbrust, membru al consiliului de administrație al IG Farben, responsabil de proiectul de la Auschwitz, a declarat colegilor sӑi:
„Noua noastră prietenie cu SS este o binecuvântare. Am stabilit toate măsurile de integrare a lagărelor de concentrare în beneficiul companiei noastre.”
Mii de prizonieri au murit în timpul experimentelor desfăşurate pe oameni, a testărilor de medicamente și vaccinuri. Înainte ca Helmut Vetter, care era angajat de mult timp al lui Bayer și care era medic SS la Auschwitz, înainte să fie executat pentru administrarea de agenţi infecțioşi fatali, el le-a scris șefilor săi de la sediul Bayer:
„M-am aruncat în munca mea din toată inima, mai ales că am ocazia să testez noile noastre preparate. Mă simt de parcă sunt în paradis.”
După al Doilea Război Mondial, IG Farben a încercat să-și spele imaginea abominabilă prin restructurare corporativă și redenumire. Atât de mare a fost succesul lor, încât publicul nu are nicio idee că mulți dintre cei responsabilii de respectivele atrocități au reușit să-și continue activitatea chiar după prăbușirea regimului nazist. Adică, o paradigmă medicală care se bazează aproape exclusiv pe medicamente foarte toxice. Astfel de oameni aveau controlul asupra marilor companii chimice și farmaceutice, atât cu mult înainte, cât și după Hitler. Tribunalul de la Nürnberg a condamnat 24 de membri ai consiliului de administraţie și directori ai IG Farben, în baza crimelor în masă, a sclaviei și a altor infracțiuni.
Ȋn mod uluitor, majoritatea au fost eliberați până în anul 1951 și au continuat să se consulte cu corporațiile germane. Tribunalul de la Nürnberg a dizolvat IG Farben în Bayer, Hoechst și BASF, fiecare companie fiind de 20 de ori mai mare decât IG Farben în 1944. Timp de aproape trei decenii după cel de-al Doilea Război Mondial, BASF, Bayer și Hoechst (Aventis) și-au ocupat cea mai înaltă poziție, cea de președinte al consiliului, cu foști membri ai regimului nazist. Bayer a fost dat în judecată de supraviețuitorii experimentelor medicale, cum ar fi Eva Kor care, împreună cu sora ei, au supraviețuit experimentelor doctorului Josef Mengele.
Astăzi, acești magnați dețin marile companii farmaceutice: Bayer, Merck, Pfizer, GSK…!!!

Ileana Ștefănescu

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!