Iar dubla măsură!

Cosmin Dragoste
„Despre dubla măsură (din nou):
Înțeleg că, în lumea întreagă, au fost demonstrații pentru pace, pentru Ucraina, împotriva lui Putin și tot ce se mai poartă acum. Nu zic că e bine. E excelent. Am susținut și susțin orice formă de manifestare civilizată în stradă, ca drept fundamental al libertății de exprimare și de opinie.
De doi ani, însă, lumea întreagă protestează în stradă împotriva dictaturii globale începute sub pretext kowidian. În cazul în care presa mizerabilă nu v-a spus, aflați că sunt cele mai mari demonstrații din istoria umanității și cele cu cea mai lungă durată. Ok, nu știați, presa nici măcar nu le arată. Represaliile globaliste la adresa manifestanților au atins culmi greu de anticipat de orice minte normală. Nimeni, nimic. Ba chiar anumiți cercopiteci aprobau. Autoritățile motivau măsurile neîntalnite nici în China prin faptul că forțele de ordine procedează în halul acela din cauză că încearcă să stopeze răspândirea virusului care, în astfel de manifestații, găsește loc propice de jucat tontoroiul.
Eu am mai spus că virusul lui pește este extrem de inteligent: el se răspândește doar la manifestațiile contra dictaturii globale. La astea ong-iste, regizate la comandă, nu! Nicio manifestație anti-putin nu a fost înnăbușită, nu s-au folosit tunuri de apă, câini, gaze lacrimogene etc.

Țineți minte demonstrațiile belemiste din cea mai strictă perioadă plandemică? Erau permise, spre deosebire de cele care cereau încetarea mascaradei. Dovada peremptorie că bolile se răspândesc (sau nu) după vrerea erectilă a potentaților Globului. Mitingurile sunt bune doar când sunt organizate de overlorzii planetari.

A fost un miting în Rusia împotriva dementului de la Kremlin. Au fost persoane arestate. Dacă e grav? Din punctul meu de vedere, foarte grav. Să vedeți presa cum face? Ca pirandele cu poalele in cap! Dictatură criminală, oameni arestați în Rusia! Aceeași presă care nu a suflat o vorbă despre miile de arestări de la protestele europene împotriva dictaturii, despre protestatarii uciși în mari „democrații” precum Franța, Germania, Australia, Canada, Belgia, Olanda etc. Nu ca in dictatura rusă. Aceeași presă care nu a zis „pâs” despre atrocitățile inimaginabile ale forțelor de ordine în Europa, Australia și Canada!

Acoperitul-sef și țucălarul elvețienilor scrie, în cea mai toxică publicație românească, despre o fată arestată la Moscova. O fată care a avut curajul să ii zică de bine lui Putin. De aici, sarabanda dezlănțuită a nebunilor: se propune Nobelul pentru pace pentru această fată!!! Despre Tamara Lich, eroina nu doar a Canadei, dar și a lumii încă libere, securicul nu suflă o vorbă! Tamara este de zile bune în închisoare în Canada „democratică”! Ea și alți luptători pentru libertate din Canada.

Intelectualii, nou-normali, militeaza pentru pace și anti- război. Un gest frumos și firesc. O întrebare, doar, deoarece pe atunci nu erau rețele de socializare și nu mai țin bine minte: sper din suflet că, pătrunși de același elan, au ieșit și în timpul bombardamentelor întreprinse de SUA in Serbia, începând cu noaptea de Paște. Mai ales că, în Banat, există și o frumoasă comunitate sârbă. Sunt ferm convins că, nefiind nici duplicitari, nici vânduți unor ong-uri, nici oameni cu suflet mic și creier puțin și manipulabil, au sărit și pentru frații sârbi, strigând „Yankees go home!”, precum și împotriva agresorului și criminal de război Clinton. Rapoartele oficiale americane vorbesc despre 500 de civili sârbi uciși în raiduri. Sârbii vorbesc despre 13 000…”

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!