Atac peste noapte?

TEXT PRELUAT CARE M-A PUS PE GÂNDURI și care….are un MIEZ DE ADEVĂR! ALĂTURI DE MINCIUNA MONDIALĂ CU letalul COVID-19, ne putem aștepta la ce este mai rău, CU UN PREȘEDINTE NEAMȚ….IRESPONSABIL ȘI CU POLITICIENI CORUPȚI, de cea mai joasă speță?….????????????????????☝☝☝☝☝???????Trebuie citit! Un articol ce ne pune pe gânduri, ne îndeamnă să judecăm cu mintea noastră:

<<Ni se spune că Putin a început războiul pe neasteptate, luându-i pe toți prin surprindere. Chiar dacă a stat 4 luni cu trupele la graniță, timp în care americanii au țipat că va începe războiul. Varianta oficială e că Rusia a atacat Ucraina brusc, războiul începând pe neaşteptate. Însă…

Acum doi ani, prin primăvara anului 2020, primisem o informație despre organizarea unei licitații pentru construirea unei baze NATO în apropiere de București. Licitaţie departe de ochii şi urechile publicului, eu primind informația de la cineva care lucra la o firmă invitată să participe. Am făcut publică atunci această informație iar seara a ajuns și la televiziuni. Însă nu ne-a lămurit nimeni nici de ce NATO își făcea o bază atât de aproape de Capitală, nici dacă se pregăteau mai multe. Doi ani mai târziu ne-au venit pe cap o mulțime de soldați NATO. Unde au fost cazați? Nu doar la Kogălniceanu, că nu e loc acolo pentru toți, ci și în bazele construite pe ascuns în ultimii doi ani. Ceea ce înseamnă că acest conflict a fost pregătit din timp.

În plus, tot în 2020 a avut loc un amplu exercițiu militar în Europa iar cu puțin timp înainte SUA a început să-și retragă trupele din Orientul Mijlociu. De ce? Nu se știe, dar e clar că acele trupe trebuiau trimise undeva, pentru că americanii nu sunt proști să-și plătească din banii lor atât de mulți soldați. Iată că acum staționează în Europa pe perioadă nedeterminată, după cum ne-a anunțat Mircea Geoană. O fi coincidență că s-au retras din Orientul Mijlociu chiar înainte de a fi nevoie de ei în Europa? Sau planul era stabilit dinainte? Ceea ce nimeni nu ne spune e faptul că, la începutul plandemiei, nu s-au luat măsuri sanitare, ci militare. Ca niște antrenamente pentru război. Oamenii au fost închişi în case timp de două luni, de unde puteau ieși doar cu bileţel de voie și, când au fost eliberaţi, li s-a interzis părăsirea locuinței pe timpul nopții. Măsuri care se iau în caz de război, așa cum vedem în prezent în Ucraina, unde oamenii nu au voie să iasă noaptea din case sau adăposturi. Mai mult, în acea perioadă am avut armate pe străzi, atât patrule formate din polițiști, jandarmi şi soldați, cât și blindate sau tancuri. Măsuri care nu au nicio legătură cu sănătatea ori cu vreun virus, ci cu războiul. Măsuri luate exact înaintea amplului exercițiu militar organizat de americani în Europa. Măsuri care au făcut parte din acel exerciţiu militar, deşi nouă ni s-a spus că erau pentru sănătatea noastră, făcând parte din lupta împotriva virusului. Măsuri aproape identice, luate de multe state ale lumii. În plus, pe întreg parcursul pandemiei, dar mai ales în timpul stării de urgență, autoritățile nu au dat populației răspunsuri la întrebări sau explicații, ci ordine, exact ca în armată. Puțini au observat militarizarea pandemiei atunci, chiar dacă Spitalul Județean din Suceava a fost pus sub controlul Armatei, Armata a început să facă recrutări masive încă din martie 2020, un militar (colonelul Gheorghiță) a devenit șef al campaniei de înțepare iar la sfârşitul anului 2021 a fost ales tot un militar ca prim-ministru (generalul Ciucă). Ceea ce demonstrează că ce se petrece astăzi a fost pregătit din timp. După ce am fost mințiți și folosiți ca pioni într-un exerciţiu militar amplu, acum se spune că a înnebunit Putin și a atacat Ucraina pe neașteptate. Oare, așa să fie?

Claudiu Gilian>>

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!