8 ani de război

DE 8 ANI ESTE RĂZBOI ÎN UCRAINA

Completez ceea ce am afirmat în postarea „Si vis pacem, para bellum?” cu câteva probe (am foarte multe), pe care le indic mai jos.

Eu NU îl susțin pe președintele Putin („nu sunt trol plătit de Putin” sau, mai nou, „otreapă care scrie pentru bani”) și NU susțin invazia Ucrainei!

Eu încerc să explic, în temeiul probelor irefutabile, MOTIVELE care au determinat acest conflict.
Sunt ÎMPOTRIVA războiului și sunt convinsă că NU trebuie alimentat cu arme și cu ură, așa cum procedează forțele „BINELUI” (S.U.A.&Co., NATO, U.E.).

Susțin NEUTRALITATEA țării noastre, din motivele deja expuse.
România nu trebuie să fie implicată în acest conflict și nici în altele!

În Ucraina este război din 2014, an în care a fost înfăptuită LOVITURA DE STAT de către aceiași „oameni de bine și cu scopuri nobile”.
Aceștia au impus Ucrainei propriul guvern format și din miniștri americani, cu scopul de alimenta CONFLICTUL ETNIC, conform rețetei americane binecunoscute, și împlicit de a agrava relațiile cu Rusia (ceea ce au reușit cu succes).

În Ucraina, din aprilie 2014 a început războiul în regiunea orientală Donbas și de atunci au murit 14.000 de persoane, în ceea ce guvernul de la Kiev definește „războiul ruso-ucrainean”.

DECI DE 8 ANI ESTE RĂZBOI.

Da, de 8 ani se varsă sânge în Ucraina, dar presa (pe care o definesc simplu „propagandă”) nu a suflat o vorbă.
Stăpânii nu erau încă pregătiți, planurile nu erau încă definite, alegerile din multe țări încă nu fuseseră câștigate de „cine trebuie”, sau pur și simplu la conducerea unor State nu fuseseră încă parașutați „cei mai buni” conducători (vezi, de ex., în Italia instalarea inexplicabilă a bancherului Mario Draghi, cel care a distrus Grecia în 2015 în calitate de președinte al Băncii Centrale Europene).

În urma acestor conflicte, conform rapoartelor oficiale internaționale, printre care și OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa) au murit 14.000 de persoane, inclusiv copilași, mame și bătrâni.

Propaganda internațională nu i-a plâns deloc pe acești copilași RUȘI morți, de parcă nu ar fi la fel cu cei ucraineni cu ursulețul în brațe…

Trebuie menționat că OSCE, care a consemnat nr. de morți în raportul din septembrie 2019, NU este vreo asociație dubioasă „putinistă”, ci o Organizație respectabilă.
Astea sunt cifrele oficiale, cele neoficiale indicând peste 20.000 de morți.

Nu am găsit nicio declarație oficială prin care să fie condamnate, măcar de fațadă, guvernele de la Kiev aservite S.U.A., pentru atrocitățile săvârșite.

Pandemia a slăbit în mod hotărâtor rezistența popoarelor și a oamenilor la minciună și manipulare, frica le-a obscurat oamenilor judecata, iar OPORTUNITATEA nu putea fi pierdută.
Războiul dorit de NATO, cu previzibila sacrificare a civililor din Ucraina („victime colaterale”), a izbucnit, în sfârșit.
În cabinetele americane s-au deschis șampanii. Și s-a dat semnalul: start propagandă!

Mașinăria infernală de manipulare a oamenilor, deja testată cu succes pe timpul pandemiei, a ocupat toate spațiile de comunicare.
Cei care îndrăznesc să pună la îndoială DOGMA celor buni împotriva celor răi sunt desființați.
La un semn, de la o zi la alta, inamicul numărul 1 al omenirii nu mai este no-vaxul, ci rusul!

Indignarea opiniei publice a reacționat imediat la enunțurile propagandei!

Îmi este rușine de românii care susțin Ucraina și alimentează războiul;
îmi este rușine de românii care au arborat drapelul Ucrainei în locul celui românesc;
și îmi este rușine de românii, și de presa aservită, care îl definesc pe Zelenski „erou”.
Actorul de comedie Volodimir Zelenski este COMPLICE!

Lui Zelenski nu îi pasă de civili, pe care îi consideră „victime colaterale și necesare pentru cauza propagandei”.
Zelenski este un actor care joacă ROLUL în scenariul scris de americani și de acoliții lor…

Nicio lege nu le poate sta în cale. Totul este „urgență” și „excepțional”.
Sancțiunile decize sunt ipocrite.
Pe de o parte tună și fulgeră, taie, închid, blochează, blestemă tot ce are legătură cu Rusia, dar  „își iau lumină” în continuare de la Moscova, sub formă de gaze, petrol și altele esențiale bunăstării occidentului.
Și confiscă în dușmănie AVERI, care până mai ieri erau PERFECT LEGALE.

Nu-i plâng pe oligarhii ruși de la Londra cărora le-au fost confiscate bunurile, dar situația este îngrijorătoare. Proprietatea privată este INVIOLABILĂ, da, dar în funcție de interese!

Constituțiile, legile organice, Codurile civile se aplică și se încalcă la COMANDĂ!
Este un precedent foarte grav pentru marile așa zise democrații (și în Italia au fost aplicate măsuri similare).
Liderii lumii civilizate îi criticau pe dictatori, pe motiv că NU garantau inviolabilitatea proprietății private!

Mă gândesc cum România a fost condamnată mereu la CEDO să plătească MILIOANE DE EURO pentru nerespectarea dreptului de proprietate, ultima oară în 2020 la 15 milioane de euro!

Așadar, totul este la COMANDĂ și depinde de interese!

La fel s-a întâmplat și cu RASISMUL și DISCRIMINAREA:
Toată presa internațională s-a scandalizat și l-a pus la zid pe arbitrul român Sebastian Colțescu, acuzat fără temei de rasism (cu referire la expresia „ăla negru”), distrugându-i cariera și viața!
Autoritățile de la București, slugile propagandei, în loc să-l apere pe bietul nostru român, l-au umilit ulterior!

Iar acum, aceeași presă internațională iubitoare ADMITE URA, și o alimentează împotriva unui întreg popor, cel RUS!
Și permite în mod expres, chiar încurajează, se poate spune, apelurile la uciderea lui Putin și la moartea rușilor.
Asasinatul este ULTIMUL STANDARD AL COMUNITĂȚII, în care am ajuns să trăim.

Facebook, foarte atentă să ne blocheze dacă facem postări cu privire la vaccinuri sau dacă se „încălcă standardele comunității cu privire la limbajul care incită la ură”, acum permite postările care cer „moartea invadatorilor ruşi”.
Pofta de sânge crește, „comunitatea” cultivată de Facebook are ochii injectați și duce mâna la pistol.

Spre ce ne îndreptăm? Astea sunt principiile democratice ale Noii lumi?

Cu ce suntem mai buni decât rușii invadatori?
Mulți ar ucide fără să clipească, la indicația propagandei.
Dacă ar putea, ar apăsa pe loc butoanele nucleare.
Este vremea ORCILOR.

Dacă nu protestăm, dacă nu ne indignăm, mâine este posibil să vină și rândul nostru.
Lumea exterioară este IMAGINEA gândurilor, intențiilor noastre interioare.
Uitați-vă cum urlă după sânge.
Dacă ceri eforturi pentru încetarea conflictului, pentru PACE, ești catalogat „putinist, bolșevic, asasin de ucraineni”.
Toți vor lupta până la capăt, „până la ultimul ucrainean”.
Așa cum vrea și „eroul” Zelenski.

Amin!


Atașez câteva surse:

Raportul OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa) din septembrie 2019:
https://it.scribd.com/document/563601518/War-Crime-Azov-ONU?fbclid=IwAR2BvsrPvxI-DW0cBfiBJWhZ4zVfRYM4kt1uL5jrbU1NqPuFlcJVQ6eNQY8#from_embed

https://www.bbc.com/news/world-europe-59944086

Neonaziștii ucraineni, copii și adulți:
https://www.facebook.com/emanuela.venzi.3/videos/354764526559970

Despre crimele săvârșite de armata ucraineană, înregistrare:
https://www.facebook.com/103210934646984/videos/1157671391733003

Discursul în fața Națiunii în care președintele Putin explică motivele care au determinat intervenția Rusiei din 21.02.2022:
https://www.facebook.com/luisa.rosablu.5/videos/1224693991270411/

„eroul Zelenski”, cu prilejul zilei naționale a Ucrainei, declară că „Bucovina de nord a fost ocupată de români” și nu a fost teritoriu românesc:
https://m.activenews.ro/opinii/Volodimir-Zelenski-%E2%80%9EBUCOVINA-DE-NORD-A-FOST-OCUPATA-DE-ROMANI-172929

Deputații USR PLUS care au votat ÎMPOTRIVA inițiativei legislative prin care rezerva internațională de aur a României [60 de tone] ar fi fost adusă în țară de la Londra:

https://www.mediafax.ro/social/rezerva-de-aur-a-romaniei-de-la-londra-ramane-la-londra-usr-plus-spune-ca-a-oprit-confiscarea-ei-de-catre-psd-20058218

LABORATOARELE de ARME BIOLOGICE descoperite în Ucraina, finanțate de Ministerul Apărării din Statele Unite. Aceste laboratoare sunt la doi pași de România, dar autoritățile aservite de la București nu par deloc îngrijorate și TAC, nu au intenția să deschidă gura și ochii fără acordul stăpânilor!

Victoria Nuland a recunoscut în fața Senatului american existența LABORATOARELOR de arme BIOLOGICE:
https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/us-looks-to-keep-ukrainian-biological-research-facilities-from-russian-control

„Lucrăm cu ucrainenii la modul în care pot preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse”, a spus Nuland:
https://www.youtube.com/watch?v=VYApPRCd5-M

https://www.dcnews.ro/victoria-nuland-recunoaste-ca-ucraina-detine-structuri-de-cercetare-pentru-crearea-de-arme-biologice-video_861098.html

Porcul românesc, victimă a armelor biologice? O teză întemeiată:

https://www.national.ro/social/porcul-romanesc-victima-a-armelor-biologice-755451.html?fbclid=IwAR0qsTDMvnAHKaO2iKKYoP4GgILFBDUODPbVXZb1XITVMLDaIejgmcejZc4

Primul preț plătit de România pentru aderarea la NATO: teritoriile istorice (la care a fost obligată să renunțe) pierdute pe timp de pace:

https://www.activenews.ro/cultura-istorie/7-iulie-1997-Ratificarea-Tratatului-cu-Ucraina.-Prof.-Florin-Constantiniu-Pentru-prima-data-de-la-constituirea-Romaniei-Mari-un-guvern-roman-a-cedat-parti-ale-teritoriului-national-fara-a-fi-amenintat-cu-agresiunea-144496

Prețul pe care îl plătim STĂPÂNILOR pentru așa zisa securitate:

Conform raportului publicat de NATO in 2020, „cu un procent estimat la 2,38% din PIB, România este țara care alocă al patrulea cel mai mare buget pentru apărare în termeni procentuali, după SUA (3,87% din PIB), Grecia (2,58% din PIB) și Marea Britanie (2,43% din PIB). Același procent alocat de România se regăsește și la nivelul bugetului apărării al Estoniei, aflată pe locul al cincilea.”

„Guvernul liberal alocă o sumă record pentru Apărare, în 2020: aproape 5 miliarde de euro, din care aproape 34% sunt destinați înzestrării cu echipament militar, merg la MApN. În mod real, în 2020 România ar atinge pentru prima oară cele 2 procente alocate Apărării, țintă asumată la NATO.”

https://romania.europalibera.org/a/cata-grija-are-romania-armata-miliarde-euro-buget/30340488.html

România, fiind o țară FOARTE BOGATĂ și a cărui cetățeni nu mai pot de bine, a majorat bugetul pentru apărare de la 2% la 2,5% din PIB:
„Iohannis: Majorăm cheltuielile pentru apărare la 2.5% din PIB”

https://romania.europalibera.org/a/decizii-csat-iohannis-cheltuielile-pentru-aparare-l2-5-din-pib/31730305.html

Cum se manipulează opinia publică cu știri FALSE:
Bărbatul călcat de un blindat „rusesc” a dat primul interviu. Blindatul era, de fapt, al armatei UCRAINENE:

Gabriela Floria

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!