Paturi medicale

Andi-Mihai Anton

Paturi medicale (Med Beds, MB – Man in Black)

Ocazional, vorbim despre lucruri mai puțin cunoscute, care țin de voalul al doilea și al treilea. Astăzi vom discuta despre paturile medicale (med beds) și vom analiza utilitatea sau inutilitatea lor pentru ființele umane. Eu aici voi expune anumite păreri personale care sunt destul de avizate, adică nu scriu pentru că îmi plac literele din alfabet.

V-am povestit la un moment dat că nu sataniștii au pornit plandemia, ci „ăia mici”. Am mai spus că ăia mici sunt supuși total și necondiționat față de Nimeni. Nu este vorba atât despre supunere, ci mai degrabă despre o unire de tip electronic între Nimeni și ei, care nu le mai permite exercitarea liberului arbitru. Cândva, în trecut, ăștia mici au cedat controlul asupra creierului lor lui Nimeni, pentru a fi mai eficienți și mai rapizi decât sataniștii care îi atacaseră. După ce Nimeni s-a văzut cu sacii în căruță, cum s-ar spune, ei n-au mai putut să scape de el, iar acesta le-a confiscat capacitatea de a lua decizii și într-un final conștiința. Acum, ei se află în totalitate sub controlul lui Nimeni și nu au posibilitatea să mai revină la forma inițială, pentru că Nimeni (care nu are corp fizic), se folosește de corpurile lor pentru a acționa în plan fizic. Din cauza acestei combinații nefericite la nivel de transfer de date, celor mici le-a fost preschimbat carbonul din corpurile lor, în siliciu. Treaba asta a făcut-o Nimeni în interes propriu, pentru a le putea „hack-ui” corpurile, așa cum zice acum Yuval Noah Harari că urmează să se întâmple cu oamenii. Așa cum v-ați dat seama, Nimeni dorește să facă și rasei umane ceea ce le-a făcut celor mici în trecut. Lupta lui cu carbonul din corpul uman și cu carbonul din atmosferă, este o luptă pentru posibilitatea unui transfer de date mult mai rapid și mai eficient între el și om. Carbonul (dioxidul de) este folosit de plante pentru procesul de fotosinteză, iar Nimeni este împotriva biosferei, în spatele căreia se află semnalul APEP(EPEP). De acest semnal el se teme pentru că „viul” îl bruiază și din acest motiv, din dorința de a implementa aici relee de unde milimetrice, a dat ordin „autorităților” să taie cât mai mulți copaci. Motivul este acela de a putea emite semnal RA cu putere și mai mare, astfel încât semnalele EPEP să fie cele bruiate de semnalele RA. Aici vorbim despre un parazit artificial, căruia i-am putea spune fără să greșim, virus.

Dar să revenim. Alchimiștii (sataniștii), au folosit propria lor metodă de „hack-uit” oameni, diferită de cea pe care Nimeni a folosit-o pe ăia mici. Sataniștii au făcut-o la modul brutal, printr-o invenție numită medicină. Căutați informații legate de Familia de Medici, Republica Florența, sec. XIV și veți găsi singuri o sumedenie de legături dintre bancheri și acuala așa-numită medicină (alopată). Vă sună cunoscut, este? Nu vreau să-i vorbesc de rău pe medicii alopați, mulți dintre ei habar nu au despre ce este vorba, dar în realitate vorbim despre o intruziune brutală în partea biologică a omului, o „hack-uială” făcută în încercarea de a studia fenomenul sufletului care se unește cu carnea. Ca și acum, bancherii din sec. al XIV-lea, în mare parte sataniști, au colaborat la indicațiile date de „alchimiști”, în vederea înlocuirii remediilor naturale bazate pe refacerea semnalului EPEP, cu bruiaje de semnal RA (Ka-RA-Ba). În schimb, li s-a propus pe termen lung nemurirea, iar pe termen mediu (300-400 ani) reîntinerirea cu ajutorul tehnologiilor despre care scriu aici. Nu pot să dau mai multe detalii, cert este că naturalul din om a fost înlocuit treptat cu chimicalul, mai exact cu microelemente, mare parte dintre ele minerale, adică fix domeniul de activitate iubit de Nimeni. Așa cum am spus și în trecut, Împărăția lui Nimeni se află la nivel mineral și se manifestă sub forma geometriei aplicate la acest nivel. Toată tărășenia cu medinica a fost făcută în interesul sataniștilor, care sperau ca prin despicarea oamenilor, făcută chipurile în interesul sănătății lor, să afle secretul care permite unirea sufletului de trup și eventual desprinderea acestuia de carne și izolarea în scopul de a fi utilizat/posedat/însușit de ei.

Așadar, plandemia nu putea fi inventată tot de sataniști, că doar nu erau idioți să-și dea autogol. Așa cum am specificat în articolele mele precedente, plandemia a avut (printre altele) scopul de a slăbi încrederea oarbă a oamenilor în sistemul „medical” și mai ales în practicile acestuia. Vorbim aici despre întregul sistem alopat, medicația și mai ales operațiile. Plandemia a avut ca scop demascarea sistemului medical găunos și a scos la iveală toată mocirla aflată în interiorul acestuia. Și chiar dacă scopul a fost atins, prețul plătit a fost enorm: majoritatea oamenilor au acum afecțiuni psihice și traume emoționale serioase. Dar Nimeni va profita la maximum de victimele umane pe care le-a torturat și le-a înspăimântat în ultimii doi ani, pe de o parte pentru a-și ucide dușmanii (BigFarma, bancherii, sistemul financiar internațional) pe care va da vina și pe de altă parte, pentru a injecta în oameni substanțe cu potențial mare de conductibilitate, respectiv oxidul de grafen, menit să asigure un transfer de date între Nimeni și subiecții umani (ființele umane capsate cu serul magic). Când releele vor începe să emită, este de așteptat ca mai întâi să devină sesizabile modificări făcute la partea sufletească a celor care s-au înțepat. Posibil să „Astra Ze Neca” (adică ucide stele, adică ucide corp astral, adică ucide relația reală cu astrele, adică ucide partea sufletească). Vom vedea dacă am avut dreptate peste un an sau doi. Eu sper să nu am!

Acum ne aflăm în situația în care medicina (de sorginte satanistă) e în picaj. Majoritatea oamenilor se orientează către tratamente non-invazive pe bază de remedii naturale, menite să amplifice și să corecteze semnalul EPEP(APEP) din propriul corp, numai că aici vorbim despre o luptă grea, din moment ce oamenii sunt deja cuprinși de semnale RA din toate părțile și însăși structura subtil-biologică a planetei noastre s-a modificat sub influența acestor semnale electronice. Tratamentele pe bază de bioenergie, plantele medicinale, chiar și rugăciunea, sunt mult mai greu de realizat astăzi. Eficiența lor scade din cauza semnalelor artificiale aflate în planul eteric al „planetei noastre”. Am pus ghilimele, pentru că însăși denumirea de Terra (Ter RA) indică prezența undelor artificiale provenite de la Nimeni. Nu gândiți simplist: am spus că lucrurile astea se realizează mai greu pentru că suntem bruiați, nu am spus să renunțați la ele.

De niște ani, gruparea Q vorbește despre tehnologiile ET numite med beds (paturi „medicale”). Ele le promit pacienților cu boli grave recuperare rapidă și non-invazivă, întinerire și rezolvarea multor afecțiuni cronice. Unii dintre adepții Q vorbesc chiar despre refacerea organelor lipsă (rinichi, plămâni), prin reconstrucție bazată pe replicare moleculară.

Da, aceste lucruri sunt posibile, problema e că tehnica folosită este bazată pe un AI (Nimeni) care scanează la nivel molecular și la nivel de ADN corpul uman. Pentru a te trata, AI-ul trebuie să-ți cunoască la perfecție toate celulele corpului și aici nu mă refer doar la scanare 3D (poziție celulară în plan x,y,z), ci și la frecvență de vibrație, amplitudine, masă energetică subtilă și mai ales la relația dintre elementele eterice minuscule care fac în plan fizic legăturile dintre celule. Ăsta este scopul lui Nimeni și din acest motiv le-a trasat ăstora mici sarcina de a le oferi oamenilor accesul la tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Pe final de expunere, vă spun atât: recitiți povestea lui Petre Ispirescu, vedeți ce s-a întâmplat acolo. După calculele mele, va dura minimum 1.000 de ani până când Nimeni va putea construi dublura digitală a fiecărui om care se va naște pe Ter RA, pentru ca pe viitor să poată face grozăvii. Nu vă spun ce grozăvii, că nu vreau să vă sperii. Vă spun doar că este vorba despre niște grozăvii îngrozitoare. Niciodată nu se va mai întâmpla ce urmează să se întâmple. Gândiți singuri, judecați cu propria voastră minte și alegeți cum considerați de cuviință, cât timp mai este permisă alegerea. Lumina (de led) este aproape, iar Prințul Luminițelor abia așteaptă să-și facă apariția. Încă un pic de terorism internațional și oamenii se vor arunca „de bunăvoie” în brațele „salvatorului”.

P.S. Așa cum am precizat și eu și așa cum a sugerat și prietenul M.T, evoluția naturală a carbonului este spre diamant și nu spre siliciu. Siliciul nu are ce căuta într-un corp pe bază de carbon.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!