Fudulia și Prostia

Întotdeauna, Fudulia și Prostia se plătește scump!

《Hai să fim serioși – multora dintre voi v-a plăcut să fiți zmei și zei aroganți și prea plini de sine, în acea perioadă. Ați tăiat și ați spânzurat după bunul plac, numai la un „ordin verbal”. Serios? Din gurile câtor oameni normali ați auzit: „nu aveți bază legală”, „amenzile sunt în afara legii”, „arătați-mi legea conform căreia mă amendați”… etc. V-ați bâlbâit, v-ați fofilat, v-a durut in koor…, voi ați amendat.

Apăi, celor cărora le-a plăcut atunci, să se scarpine în poz’nar acum – căci ați socotit voi, pe persoană fizică că un pensionar poate plati o amendă de fix 20.000 de lei (un singur exemplu). Au urlat televiziunile, amenințându-ne că ne veți potcovi dacă ne veți prinde… Ați preferat să executați și v-a plăcut să vă bateți joc de noi…!

Eu nu vă compătimesc ,pentru că cei cărora le-a plăcut să fie zmei, să umilească bătrâni speriați și oameni disperați, acum suportă consecințele.

Perfect.

Meritați asta.

Din plin și din gros.

Marș.

Cei care v-au obligat să alungați lumea de pe străzi, să închideți terase, să interziceți nunți, botezuri și înmormântări, să verificați măștile, să dați amenzi și să întocmiți dosare penale sunt bine-merci, pentru ca ei cunosc legea și știau că „un ordin verbal” nu poate fi sancționat, cum tot aceia știau că au de-a face cu niște habarniști ca voi,care vor executa pentru a da bine în fața lu’ șefu. Deci mucles, dacă aveți a vă revolta este împotriva habarnismului și ignoranței voastre, împotriva pupincurismului pe care îl practicați „cu demnitate”, împotriva statutului vostru de sclavi. E momentul să aflați că sclavii întotdeauna sunt executați, căci „zeii” sunt de neatins – ei nu greșesc…

Siktir.

Sper să urmeze și alți sclavi… tot din linia întâi…, care au executat, desigur, fără să crâcnească.》

Mariana Reisenauer :

Țineți minte că unii s-au sinucis din cauza amenzilor ? Alții au făcut infarct ? Alții au făcut la propriu foamea ? Copii, soți, soții, părinții noștri au fost târâți pe jos, bătuți, încătușați, și unii omorâți pentru vina că au respirat. Iar polițista asta și sindicalistul ăsta care le știe pe toate ca un om mare, sunt indignați. Ne obligau și ne urmăreau ca pe sclavi și pușcăriași să ne-ngropăm membrii familiei maziliți în spitale, in saci de plastic fără să știm cine și de ce era înăuntru. Stăteau analfabeții la intrarea în magazine și goneau pe cei care au refuzat „minunatul” că n-au voie să-și cumpere mâncare, opreau autobuzele, tramvaiele, să vadă cine are tupeul să respire oxigen fără voia lui Garcea. Ar trebui dați afară și pensiile anulate să vadă cum este când mori de foame și un tâmpit cu uniformă îți interzice să exiști. De ce dau vina pe alții, ei au făcut asta și au făcut-o cu plăcere. Aveau și dreptul și obligația să refuze încălcarea legii…!

Sursa https://www.facebook.com/beatricealina.sumedrea

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!