Mămăligi frate, mămăligi…

Artin Side :

Nu veți avea nimic și veți fi… mămăligi!

Am început să urăsc să am dreptate… Mai ales atunci când este de rău. Vă spuneam acum doi ani că strategia de bază a așa-zisei pandemii este aproape imposibil de contracarat. În spatele intenției de a injecta populația cu un ser mai ciudat decât o poțiune de magie neagră din arsenalul unei vrăjitoare… se află un plan mult mai diabolic.
Vă spuneam în postarea menționată mai sus că „pandemia” va genera o explozie a costului vieții… și că acesta este unul dintre obiectivele majore ale „pandemiei”. O grămadă de persoane mi-au spus atunci că merg mult prea departe cu presupunerea… Zău? Uite-o acum în fața noastră! Urăsc să am dreptate… Habar nu aveți voi cât de diabolici pot fi cei care conduc din umbră planeta! Ei au știut foarte bine că oamenii sunt rezilienți… Și au avut pregătită mutarea economică. Era logic că „pandemia” va agrava criza economică deja existentă la nivel mondial… Exact acesta a fost planul secundar al „pandemiei”; generarea unui haos economic. Este o strategie de falimentare a populației. Și ceea ce vedeți voi acum este abia începutul… Caruselul dement al prețurilor abia începe să ia viteză! Scenariul războiului din Ucraina este doar pretextul pentru distrugerea sistematică a economiei. V-am avertizat încă de acum doi ani, de la începutul mascaradei cu pandemia, că a fost demarat de fapt un plan de implementare a unui comunism planetar. V-a spus-o Klaus Schwab direct în față; „Nu veți avea nimic și veți fi fericiți.”… dar cei mai mulți dintre voi au crezut că este doar o glumă. Ei bine… nu e deloc o glumă! Iar acum vă convingeți pe pielea voastră…
Pentru noi românii a fost rezervată cireașa de pe tort… Oculții știu foarte bine că la noi nu merge mai nimic. Abureală propagansistică am avut și în comunism… dar numai naivii irecuperabili credeau în ea. Japcă și violență am avut de când ne știm noi ca popor, dar uite că am rezistat. Pe român nu prea îl prostești cu nimic. Da, dar nu-i subestimați pe oculți… v-am avertizat că sunt extrem de inteligenți! Au întors împotriva noastră tocmai una dintre caracteristicile care ne-au asigurat până acum supraviețuirea. Românul preferă să îndure lipsuri… numai să-și plătească datoriile și taxele. Suntem una dintre țările cu cel mai mic grad de îndatorare pe cap de locuitor. Or, unui om care nu prea are datorii… nici nu prea ai ce-i face! Așa că nouă românilor ne-au fost majorate prețurile cel mai nesimțit din întreaga lume❗ Avem venituri mici… dar costul vieții e mai mare decât aproape oriunde în lume! La noi strategia de falimentare a populației a luat forma cea mai agresivă… pentru că suntem și cei mai rezistenți.
Da… dar noi românii suntem și cei mai lipsiți de coordonare și unitate națională și umană! Peste tot în Europa sunt proteste. Oamenii ies în stradă și își ard facturile majorate aberant. În România… nimic! Fiecare se chinuie să reziste pe cont propriu… Am o veste proastă pentru voi, românii mei; acesta e doar începutul! Ceea ce urmează va fi mult mai rău! Nu știu cum să vă spun, dar planul de implementare al comunismului planetar nu poate fi oprit prin rezistență individuală. Prețurile vor continua să crească până vom colapsa cu toții… și bogați și săraci! Nimeni nu scapă… Să vă fie clar! Strategia a devenit evidentă. Numai un oligofren nu-și dă seama de ea. Prețurile cresc absolut haotic și fără niciun motiv. De la zi la zi. Iar politicienii; slugile obediente ale oculților, ne spun cu un rânjet demonic că războiul din Ucraina e de vină. În timp ce au vândut străinilor aproape toate resursele naturale… Prost îngrămădit să fii și tot îți dai seama că e un plan bine coordonat de distrugere a economiei țării și de falimentare a populației
Bun… acum, că știm cu toții ce ne așteaptă, ce-i de făcut❓ Păi… ieșiți la bătaie, mămăligilor ce sunteți voi! De ce naiba mai stați cu curu-n casă? Oricum muriți! Iar ălora de vor supraviețui… li se va lua tot. N-o să mai repet ceea ce a zis Klaus Schwab, dar ar trebui să înțelegeți; comunism înseamnă să nu ai nimic al tău! Iar planul exact acesta este: ca voi să nu aveți nimic! Nici măcar propriile voastre corpuri… pentru că, după cum ați putut vedea, vor să vă injecteze cu japca. Dacă nu ieșiți acum curajos și hotărât la bătaie… atunci, scuzați-mă că v-o spun de la obraz, dar vă meritați soarta!

PS Știu… o să mă întrebați de ce eu nu… Nu, mă… eu nu❗ Pentru că prefer să mor luptând… chiar și de unul singur, dacă va fi nevoie!… decât să împărtășesc cu mămăligile o soartă mizeră de sclav. Mi-ați zis atunci că-s pesimist și gândesc negativ… Și tot la vorba mea ați ajuns… Și atunci vă îndemnam să ieșiți în stradă și să le trageți una peste bot celor care plănuiesc sclavia planetară. Și n-ați vrut. Cât credeți că o să mai puteți ascunde gunoiul sub preș?

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!