CCR a Murit! Trăiască CCR!

„CCR a admis legile Predoiu. Adica România și-a pierdut suveranitatea. Constituția rămâne la bunul plac al judecatorilor, daca vor s-o ia în considerație sau nu. România nu mai este un stat, e doar o anexă globalistă. Legile sexo-marxiste, prin care copiii noștri vor fi spălați pe creier de mici, vor fi primele introduse prin tinerii magistrați școliți de Soros”, a comentat, pe Facebook, Iulian Capsali.

Avocatul Gheorghe Piperea a spus: „De-acum încolo, dreptul constituțional trebuie rescris de la coadă la cap. Poate așa îl învață și mărimile din defuncta CCR. Pariu că, dacă se va decide tăierea pensiilor speciale, ceea ce încă se mai numește ccr va vota pentru. Adică, fix contra magistraților care nu mai sunt sancționați dacă încalcă deciziile … ccr. O să fie mișto!”.

La rândul său, avocatul Elena Radu a scris: „Să înțeleg că de azi, dacă deciziile CCR nu mai contează și implicit nici Constitutia, pot sa îmi fac propriile reguli și sa nu mai respect nicio lege? De ce ar mai fi abilitat cineva sa îmi spună ca trebuie sa respect sau de ce nu am respectat o lege, dacă legea fundamentala nu mai contează? De ce ar mai fi abilitat cineva sa ma tragă la răspundere cu privire la ceva invocând o norma care a fost emisa cu încălcarea Constitutiei? CCR și-a desființat propriul rol. De azi nu mai avem Constituție și statul roman nu mai e. Legile? Le face cine are chef, cum are chef și se aplica după cum are chef unul și altul”.
Text preluat.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!