Supărare mare!

Domn’ bideu e supărat pe nenea muscă și vrea să îl ancheteze( link în comentarii). Bre, dacă ești atât de corect politic, de ce nu vrei mata să deschizi o anchetă în cazul

afacerilor lui Hunter în Ucr@@na ( copchilu’ lu’ matale, în cazul în care habar nu ai despre cine vorbim! Ăla viu, nu cel decedat! De băiat zic!)! Sau, mai mișto, o anchetă în cazul Fauci ( ăla de la care își luau lumina „științifică” berlinele, kaletrele și lătrătorii propagandei plandemico-farmaceutoco- criminale, ăia care îi puneau acatiste lui nea Fauci și pe noi, ăștia cretini, nefascinati, ne așteptau cu lumânări la ATI, ) cu sponsorizările din Wuhan! Whua! Tare, nu? Sau e prea fierbinte subiectul, prea aproape de casă și de interesele voastre mizerabile? Poate afla și prostimea cum stă treaba cu plandemia secolului!
Sau cu nea jelitu! Cum care jelit? Ăla, bre, eroul planetar care bate cu pumnul în masă că vrea niște milioane de euro lunar, că vrea bum bum de ultimă generație și care seamănă cu unul care prin 1939 urla împotriva unora pe care i-a căsăpit prin niște lagăre! Ar merge o ancheta să vadă poporul american pe ce se duc taxele lui! Să înțeleagă boborul prieten, partener strategic, de ce mana dracului trebuie să ii ajute pe alții, când mulți dintre ai lor dorm sub poduri și caută mâncare prin gunoaie, de ce trebuie să le ofere totul gratuit altora, când mulți dintre ai lor care muncesc și plătesc taxe și impozite nu au o amărâtă de asigurare medicală, pentru că, ce să faci, n-ai ce să faci, onor maria să democrația supremă a planetei, f@e trilioane pe c@r@l industriei făcătoare de pace cu bomba! Dacă tot ai sânge în instalație și vrei anchetă serioasă, hai cu ancheta! Sau „corectitudinea politică” te împiedică să te legi de nea jelitu”, „marele și inegalabilul, fantasticul și formidabilul erou planetar”!
Uite, o anchetă tare! Începe cu tine! Anchetează fraudarea alegerilor din SUA! Cum care alegeri? Alea care te-au adus la căsuța albă din povesti și care ți-au dat puteri nelimitate! Alea, care ți-au dat șansa să faci ce vrea mușchiul tău cu banii americanilor! Sau ai uitat cum ai ajuns za president af dă partenerul nevrotic? Strategic, am vrut să spun!
Domn’ preș, slavă ipocriziei și corectitudinii politice!

Alexandra Mihăescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!