Raid aerian

Astăzi a avut loc cel mai mare raid aerian rusesc, de la începerea ostilitătilor.

Generalul Surovkin a declarat:

„Noi nu ridicam aviatia de la sol sa lovim gainile civililor din curti si nici cateii maidanezi de pe strada. Noi nu ucidem intentionat civili pentru ca nu suntem idioti si stim ca acest lucru nu ne va ajuta la nimic. Noi suntem Federatia Rusa, si avem datoria de a ne apara pamanturile stramosesti si toti cetatenii noștri. Noi ridicam aviatia de la sol pentru a executa lovituri de inalta precizie asupra punctelor strategice ale inamicului.

Azi, eu, in calitate de comandant general al operatiunii militare speciale din Ucraina, declar ca am adresat un ultim avertisment regimului neo-nazist de la Kiev cat si NATO. Loviturile de inalta precizie de azi, care inca se mai desfășoară, au vizat toata infrastructura critica de pe toata intinderea Ucrainei, adica: alimentarea cu energie electrica, gaz, apa, combustibili, utilități, încălzire, internet, noduri principale rutiere si feroviare, poduri, cazarmi de concentrare, mercenari străini, echipamente militare venite din exterior si altele. Rezultatul este ca in proportie de 95-98% toate loviturile si-au atins tintele. Daca conducerea Ucrainei va continua aceeasi ”politica mizera” prin care denigreaza Rusia si servilismul fata de SUA si Occident, promovand in acelasi timp nazismul, la urmatoarele lovituri, daca e nevoie, Ucraina va ramane fara toata infrastructura critica si nu pentru zile sau saptamani ci pentru toata iarna pana la capitularea totala.

Despre retragerea din Kherson, da, eu am comandat-o cu aprobarea ministrului apărării. De ce am facut-o ? Nu va spun, o sa o intelegeti si voi la finalul operațiunii, cum de altfel toate deciziile mele militare le veti înțelege, si nu numai voi, ci și ”partenerii” nostri de peste ocean care, cu sinceritate va spun, nu vreau sa le spun numele. Scopul nostru este minimizarea la maxim a vietilor cetatenilor civili de acolo cat si a personalului nostru militar care duce la indeplinire operațiunea.

Domnul presedinte Putin mi-a trasat o misiune pe care eu trebuie sa o duc la indeplinire si sa imi servesc patria, pana atunci, pana duc misiunea la îndeplinire, eu si numai eu, cu aprobarea ministrului apararii dau si raspund pentru toate ordinele date in cadrul operatiunii militare speciale care este in curs de desfasurare.

La revedere,o seara linistita sa aveti”

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!