Huoooooo… Și de la capăt! By Alexandra Mihăescu Goldstein

Pentru că tot vorbeam în postarea anterioară despre informarea din surse oficiale, văd că mulți deontologi, mari responsabili, care, în plandemie zbierau la noi, ăștia care ne-am pus cu curul

împotriva științei, că suntem niște medievali, că suntem un pericol public, că hau că bau, că ia, neamule botnița, certificatul nazist, huoooo, mă nenorociților că, din cauza voastră nu ne întoarcem la normalitate, că voi, ăștia nefascinati sunteți adevăratul virus, să vină politiaaaa, să vă dea amenzi și șuturi în cur, bine vă face, ți-ai dracului să fiți că nu vreți să ascultați de autorități și să purtați corect botnita, acum fac pe revoltații, că, aoleuuu, lumeee, făcui tromboze, făcui cheaguri, ce mă fac, că am fost responsabil și am ascultat de „autorități”! Mamă, ce mai urlau prin emisiuni în loc să ascultați ce va spun „specialiștii”, ăia, pe care îi invităm în fiecare zi, să vă spună aceeași poveste, doar doar veți pricepe cât de „gravă” este treaba, voi căscați gura la toți conspirationisti aia de pe rețele sociale! La un ordin, PlandemUE s-a terminat, a început mascarada in Ukraina, s-au schimbat plicurile, ordinele și, la fel, și discursurile! Aceeași deontologi se dau foarte îngrijorați pentru soarta cetățenilor responsabili capsați cu schemă completă! Brusc (a se citi la ordin) invită in emisiune specialiști care vorbesc despre efectele adverse ale grămăjoarele extrem de „sigure”, apreciere făcută tot de… știință, aia plătită de firmele producătoare de licori magice! De ce dracu nu i-ați ascultat pe oamenii ăștia atunci când, încă de la începutul mizeriei vă spuneau același lucru? Aa, nu venise, încă, ordinul pe unitate? Asta era știința proastă, nu era aia poziționată de partea corectă a istoriei. Mai aveați și voi de bifat niște vacanțe exotice, o agendă globalistă, o mărire de salariu, familie mare, remunerație mică, ca la …. Parlament, coane Fănică! Pe doctorul Constantinescu l-ați făcut bucăți, cu doctorita Flavia Grosan ați dat de toți pereții, de Luc Montagnier nici nu ați pomenit și mulți alții care au avut curajul să țină piept cretinismelor voastre cu argumente științifice, nu cu buhuhu, dar nuuu, voi Mahler, Imbri, Rafila, Cercel, rujatu’ protejatu’ ad labam, ayatollahul, madam băț Dorobat, heroineleeee, morfinelee, alea da dădeau din cur pe Jerusalema și postau pe Tic Toc, dă-i dracului pe conspirationisti ăia nenorociți! Să înțeleg că v-a intrat vreun morcov, adânc în… responsabilitatea civică? Vă trec fiorii, măi dragi deontologi? Au mai crăpat niște deontologi în direct! Data viitoare când mai sfătuiți lumea să bage în ea un ser experimental, să vă gândești de 200 de ori înainte! Nu există, așa s-a știut, așa a fost ordinul, vai, ne cerem scuze, vai, iertate, pupare, uitate! Sunteți complice la genocid, măi dragi portavoci fara creier! Voi și toți cei care ați mințit fără rușine! Vine ea și ziua dreptății! Văd că niște heroine au început să fie anchetate! Hai, spor la emisiune și la îngrijorare! Astăzi cu ce-i mai vrăjiți pe proști? Cu beneficiile minunate ale dozei 5 sau cu miocarditele dozei 4, cu nucleara lui Putin? Ce ordin ați primit azi de la conducere? După război, mulți viteji se arată!
Înțeleg că este la mare căutare sângele nefascinatilor! Domnilor, pregatiti-va! Va fi la mare căutare sperma nefascinatilor! La fel și neuronii!

Jurnalist,
Alexandra Mihăescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!