U kraina a fost pregatita încă din 2016 pentru război

General polonez: NATO a pregatit Ucraina inca din 2016 pentru un razboi pe teritoriul ei. Au ascuns

peste tot munitie, statii de emisie receptie, i-au antrenat sa lucreze cu sistemul de satelit BMS (managementul campului de lupta), au creat celule adormite de partizani ascunse intre civili, i-au instruit in folosirea unor sisteme de lupta: obuziere, antiaeriene, antirachete.

Se asteptau sa ii atace rusii si cumva profetia s-a realizat. E ca in povestea cu oul si gaina. Nu putem afla daca montarea Ucrainei pentru razboi a determinat Rusia sa atace, sau daca atacul Rusiei confirma ca avea dreptate sa se pregateasca. Dar cumva confirma ce parea teoria conspiratiei, legata de militiile extremiste, care au fost tolerate in pofida ideologiei oficiale a Vestului, poate chiar stimulate sa apara. Nu pentru ca Ucrainei i se permitea sa iasa astfel din matricea globalizarii prin ultra-nationalism. Ci pentru ca acel avant era necesar pentru pregatirea de razboi.

Si am impresia ca polonezii, desi vad asta la vecin, nu realizeaza ca li se intampla si lor, fiind cei mai avantati, dupa primii.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25917611-generalul-polonez-biniek-kievul-era-pregatit-razboi-din-2016-cum-pregatit-nato.htm

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!