Aceasta este molecula de laminină, văzută la microscop

Aceasta este molecula de laminină, văzută la microscop. Este proteina care ține toată structura celulelor, conectate.


Observînd proteina la microscop, structura tridimensională particulară pe care o presupune nu poate trece neobservată: cea a unei cruci.

În acest sens, un cunoscut biochimist a spus: „Cunoașterea noastră, a adevărului, este cel mai clar dezvăluită de această cruce și ceea ce ține corpul nostru uman împreună (laminina). Oare, este întîmplător să aibă chiar această formă? Cred că Dumnezeu este Cel care ține toate lucrurile împreună, trupurile noastre, lumea și viețile noastre.” (Dr. Fazale Rana)

De asemenea, acesta, observînd forma încrucișată a lamininei a mai spus: „Există multe moduri mai substanțiale de a folosi biochimia: discutarea despre necesitatea unui Creator… Am devenit credincios cînd studiam biochimia. Celula în complexitatea ei, eleganța, rafinamentul și inadecvarea scenariilor evolutive referitoare la originea vieții, m-au făcut să trag concluzia că viața trebuie să derive dintr-un Creator.”

Numai Dumnezeu adevărat putea face o asemenea creație cum este organismul uman, pentru viața pe care a pus-o în el trebuia o minune făcută cu bunăvoință și dragoste, de o putere cu capacități uluitoare și acesta este unicul Dumnezeu adevărat!”

„Nu este o chestiune de religie. Întrebarea este despre existența unei inteligențe divine, iar această moleculă este una dintre manifestările sale minunate.”
(Dr. Stefania D’Alessandro)- Dan Vitcu

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!