Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate are niște idei foarte crețe!

Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate are niște idei foarte crețe

și anume ne îndeamnă să dăm dracului termostatul pe 17 grade, pentru că, numai făcând sacrificii putem să îl demoralizam la buzunar pe dictatorul Puțin și să îl ajutăm pe domn’jelitu, mare om, mare lider, mare caracter, mare a tot! Nea boreală asta zice că ăștia de ne lăfăim în căldură, comitem „crime împotriva valorilor europene”!
Bre, tovarășul boreală, să-ți dai două șuturi în cur și să-ți dai cu reveneala! Când ați organizat mizeria asta de UE parcă aveați alte valori solidaritate, fraternitate, cucurigul, cotcodac! Toți condamnați ororile trecutului, toți erați cu democrația în gură, înjurând dictatorii care își prigonesc popoarele, alea pe care voi, împreună cu partenerul strategic le-ați „eliberat” de sub jugul unora că Saddam Hussein, colonelul Ghadaffi, Ceaușescu, niște criminali care țineau poporul în frig, foame, teroare! Păi, tovarășul boreală, ce faceți, frate? Fix ce ați condamnat până acum? Păi tocmai voi v-ați șters la dos cu „valorile” alea ale voastre? Vaii, nu se poate, e știre falsă! Voi, care credeți în știință, în democrație, tocmai voi ne spuneți acum să mai punem o haină pe noi, și ne urați, cinic, să tremurăm bine? Și atunci de ce dracu l-au împușcat românii pe tovarășul? Că, cică dictator, genocid, alea, alea, subminarea economiei, niet papa, niet căldură, ciuciu lumină…Aaa a deranjat oculta financiară! Plătise ca prostul toată datoria externă, nu mai pupa în dos băncile mondiale și asta a dat tare prost! Domn’ boreală, mata, nu-i așa că ai în casă 15 grade? Și ursulica la fel? Dacă vreți ca oamenii să vă urmeze, fiți voi exemplu! Hai, că aveți experiența de când cu fascinarea live! Se vor găsi mulți cretini, care vor să stea în frig să salveze țara aia slăvită, în timp ce o congelează pe bunica, aia, pe care o apărau purtând botniță și încercând serul experimental! Slavă clantanitului!

Alexandra Mihăescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!