Dublu standard!

Dublu „standard”

Înțeleg că tovarășii ăia care muncesc mult, sunt ascultători și se supun fără crâcnire partidului și conducătorului iubit, s-au revoltat,

nu mai vor botnițe, testări, lagăre, restricții și alte mizerii inventate de imbecilii de la Organizația Mondială a Nesănătatii și adoptate cu drag și voie bună de cretinii care ne conduc!
De cel puțin 2 ani, pică măștile unora! Pică ele de foarte mult timp, însă de când cu „virusul” secolului, lucrurile devin din ce în ce mai clare! Pentru mulți!
2 ani, toți nemernicii deghizați în „specialiști, heroine, oameni de știință, virusologi, parerologi, președinți, miniștri” și alte înalte fețe globaliste ne tot povesteau că toate restricțiile erau pentru binele nostru comun, pentru că era absolut necesar să ne unim forțele, să fim înțelegători și cooperanți ca să o salvăm pe bunica, bunica, pe care am ajuns să o urăsc profund, ea neintelegand faptul că pe ăștia îi durea fix în cur de ea, și că singura lor misiune a fost să o transforme pe bunica, într-o penibilă unealtă de manipulare! Felicitări tuturor bunicilor care s-au lăsat târâți în mizeria asta! Bravo, dragi bunici! Slavă prostiei din capul vostru! E bine că ăștia v-au ferit de guvid, dar v-au lăsat ca pe niște idioți în fața spitalelor, v-au lăsat fără medicamente și fără tratamente, iar, pe mulți dintre voi i-au aruncat dezbrăcați în sacul negru, atunci când aveați nevoie de heroine, când medicii de familie vă țineau în frig și ploaie, ca pe niște câini nedoriți de nimeni! Să nu uitați să mai puneți o haină pe voi și să vă faceți doza 4! Ține de cald, poate și de foame și de odihnă! Veșnică! La loc cu verdeață! Felicitări pentru minunata participare la genocid!
În timp ce sute de milioane de oameni, erau carantinati ilegal, umiliți, hăituiți, batjocoriți, politicienii dansau hora pinguinilor la reuniuni private bând, fumând și petrecând bot în bot, râzând în hohote de proștii care stăteau cuminți acasă și se uitau în gura lor!
Cum vorba conform căreia după război mulți viteji se arată, este de mare actualitate, în fiecare zi mai apare câte un heroin din ăsta mâncător de rahat cu polonicul! Astăzi vi-l prezint pe Herr president al țării care, prin liderul ei nebun și faimos, visa la dominația mondială! Domnul Frank-Walter Steinmeier Herr president al Germaniei
zbiară din toți plămânii și îi susține pe protestatari din China, în timp ce, pe durata mizeriei de plandemie, urla la poporul lui, numindu-i extremiști! Bravo, Herr president! Aplauze! Ești minunat, bre! Genial discurs! Din suflet, articulat, emoționant!Mi-au dat lacrimile de emoție! Câtă sensibilitate! Nu le trimiți ceva căști de protecție, sau nu mai ai pe stoc? I le-ai trimis pe toate lui domn ‘jelitu? Hai, bre, trimite-le niște bani, arme, ceva sa îi ajuți să scape de nea xilofon, ăla! Scăpați lumea de dictatori, gata, conduceți voi lumea „liberă”, globală cu valori moderne! Hai, bre! Dacă tot susțineți păruială cu China, începeți și cu miau, miau! Au picat la fix protestele astea! Se cam fâsâie telenovela prin țara aia slăvită și vă mănâncă rău de tot să deschideți un nou front! De la Ucraina, lacrima mea vom trece la Taiwan, jalea mea? Minunat! Slavă ipocriziei și industriei făcătoare de pace mondială cu racheta!

Alexandra Mihăescu Goldstein

Sursa https://m.dw.com/ro/steinmeier-situa%C8%9Bia-din-china-m%C4%83-%C3%AEngrijoreaz%C4%83-profund/a-63920354

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!