Concluzia finală este urâtă. Vaccinul ucide! ☣️⚰️☣️⚰️☣️⚰️☣️⚰️☣️

Câteva concluzii după emisiunea de aseară de la DURI TV cu privire la studiul necroptic și bioptic la vaccinați. Emisiunea o puteți vedea aici. https://www.facebook.com/partidulsosro/videos/468388005433838

  1. Vaccinul mARN determină formarea de proteină S în toate celulele organismului.
  2. Obstrucția arterelor observată la vaccinații decedați nu este realizată prin cheaguri de sânge, ci prin dopuri (clot) formate din lanțuri de proteine anormale și fragmente din peretele arteriolar.
  3. Amiloidoza a fost pusă în evidență la majoritatea cadavrelor autopsiate. Este o boală foarte gravă, letală și fără tratament eficace.
  4. S-a observat necroza parțială a hipofizei, ceea ce poate explica una din reacțiile adverse mai cunoscute și mult discutate în ultimul timp, tulburările menstruale. Dar poate explica și multe alte efecte adverse, hipofiza fiind un fel de centru de comandă al funcționării tuturor glande hormonale.
  5. S-au pus în evidență în țesuturi elemente care seamănă perfect cu modificările morfopatologice din bolile autoimune (vasculita leucoplazică, tiroidita Hashimoto, sdr Sjogren, lichenul plan).
  6. Încep să apară studii științifice serioase prin necropsii la vaccinați. Rezultatele sunt înspăimântătoare.

Mecanismul prin care apar tulburările în organismul vaccinat este următorul. Noul mARN introdus în organism pătrunde în toate celulele și determină formarea proteine S, o proteină nouă și nerecunoscută de sistemul imun. Apar anticorpii anti proteină S care însă pot ataca și celulele normale ale organismului. De aici posibila evoluție spre boli autoimune.
Pe de altă parte, mARN-ul nou poate duce la formarea și a altor tipuri de proteine anormale, albumine pliate eronat, care sunt prioni sau amiloizi. Aceștia se depun în vasele mici și, alături de inflamația peretelui arteriolelor, le obstruează. Vasele mici vascularizează vasele mari și efectul este că peretele acestora se necrozează și se rup, determinând hemoragii letale sau infarcte grave. De aici, moartea subită.
Concluzia finală este urâtă. Vaccinul ucide!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!