Bătaie de joc completă! ?????

Și ca bătaia de joc la adresa noastră și, mai ales, la adresa celor care și-au pierdut oameni dragi din cauza protocoalelor criminale ordonate de ayatollahul suprem

în plandemie, să fie completă, domn’preș tocmai l-a decorat pe ayatollah cu ordinul „Steaua României” în grad de „Cavaler”. Aveți materialul in comentarii. Slavă imbecililor! Și noi așteptăm că asta să fie anchetat și judecat? La sfântul așteaptă, poate! Asta este România, corb la corb nu-și scoate ochii!

Și, pentru că astăzi a fost ziua în care pupaturile in cur au dat rezultate, vă mai spun și că șeful Poliției care i-a păzit pe interlopi a fost și el avansat în funcție de domn’preș, bineînțeles! De la chestor-șef de poliție la chestor principal de poliție!
De Liviu Vasilescu este vorba, ăla care s-a întâlnit cu clanul Duduianu la înmormântarea lui Pian, când participanților la înmormântare, aia niște sute, li se dădeau măști curate, în timp ce românii erau ținuți în case!
Ai înțeles, popor idiot? Nu munca cinstită este apreciată, nu sunt decorați copiii voștri care sunt olimpici, nu sunt decorați veteranii de război care au luptat pentru țara asta, sunt premiați și avansați DOAR aia șmecheri, ăia care știu unde și cum să pupe, să se ploconească, știu cu cine să danseze hora…frăției! Asta este realitatea! Și voi vreți o țară normală? Cu cine? Cu trădătorii ăștia? Voi vreți normalitate cu niște anormali la putere! Nu merge! Terminați cu visatul color!
Domn’ preș, bre, dacă ești așa darnic, eu zic să îi avansezi și pe ăia care pocneau oamenii pe stradă și le dădeau amenzi pentru că nu purtau botnița regulamentar, că, doar erau cățelușii tăi și ai lui Arafat, executau ordine, nu gândeau! Slavă meritelor „înalte”!

Cu multă scârbă,
Alexandra Mihăescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!