La mulți ani! Cu executare! Nemernicilor!

2 ani niște nenici și niște tantici, isterizați, isterizate până la paranoia și îmbrăcați ca niște astronauți transformați în zugravi, ne-au pus creierii pe bigudiuri

cantandu-ne sloganul să credem în știință, în eroii de ISU, MISU, ATI, CANISU și alte circoteci! Aoleu, salvati-o pe bunica, aoleu, ce se crapă la ATI, văleu și vai de noi, vine sfârșitul lumii, stați, dracului, în casa, fiți precauți, nu fiți proști, așa cum ne învăța și domn’preș, cică, al tuturor românilor! Niște unii, frumos îmbrăcați în halate albe, adoptând fețe serioase, ba chiar panicate, atunci când se filma, zâmbărețe și relaxare, după ce deontologii plătiți de cei aleși pentru a apăra interesele românilor, cică, închideau camerele de filmat, ne amenințau și ne zbierau că trebuie să fim ascultători și facem ce ne ordonă comandantul acțiunii ( acțiune mondială bine pusă la punct de niște unii pentru prostirea și îmbogățirea altora)! Ne urlau că libertatea noastră nu este un drept, iar faptul că nu ne închid pe toți în lagăre ( așa cum a făcut Australia și, mai nou, dușmanul planetar numărul 2, China!) reprezintă doar meritul celor care ne conduc spre victoria finală, prin eradicare totală a guvidului, un virus deosebit de „periculos”, mai ales pentru cei care își permit să gândească cu propriul creier, nu cu cel al Organizației Nesănătatii Mondiale, al politicienilor sau al heroinelor! Slavă lui Putin că a eradicat „plandemia” cu niște rachete! Brusc, numărul de „infectați” a scăzut dramatic ne spuneau nemernicii la televizor (în loc să se bucure, li se punea nodul în gât, văzând că mega afacerea se duce de râpă, la sporurile lor, plus banii veniți de la coana UE pentru merite deosebite, eroism și alte sclifoseli folosite pentru a transforma majoritatea cadrelor medicale în simple ustensile de manipulare a unei populații….să zicem, cel puțin naivă, asta ca să mă exprim elegant!).
De când a început mizeria planetară numită guvid, am ascultat medici din România, Israel, Canada, Statele Unite ale Americii, din ambele tabere! Așa este normal, așa este corect, însă intuiția mea a avut, încă o dată, dreptate! Pe 23 Decembrie am venit acasă din spital! Începuseră deja știrile despre liliacul turbat care ne-a stricat la cap și am știut că toată povestea este bine fabricată în laborator! După ce, ani de zile, am avut ocazia să văd multe mizerii din astea, să citesc despre bioterorism și cretinii care ne conduc, nu mai sar cu capul înainte! Aveam deja experiența „atacurilor” „teroriste” de la 11 Septembrie 2001, a unui Irak distrus pornind de la un steag fals, așa cum se numește în Media, mă refer la armele de distrugere în masă, a unei Primăveri Arabe de toată jena nu mai cred in „adevărurile” deontologilor, și nici ale „specialiștilor”!
2 ani și încă nebunia continuă, m-am certat cu multi așa zise heroine care m-au făcut în fel și chip, fără, însă să îmi aducă argumente științifice care să mă convingă! Imbecilele aveau o singură replica, taci, nu ești medic, nu ai făcut Facultatea de Medicină! Aha, deci trebuie să fiu heroina că să văd că virusul stă pe capul nostru iarna, pleacă la mare vara, revine la ordine, pleacă când dă Putin cu racheta! Mda, mișto știință! La cum pică heroinele cu 3 și 4 examenul de rezidențiat, nici nu mă mai miră că sunt atât de idioate! Iar pentru bani, mulți se transforma din medici în lucrători ai bordelului! Cu bani poți cumpăra oameni, dar nu poți cumpăra caractere! Voi continua să le stau alături celor care știu medicină, care au avut curajul să spună adevărul, să lupte pentru el cu prețul vieții și al carierei! Pentru restul de imbecili și de vânduți, nu am nici cel mai mic respect și sper să nu mor până când nu îi voi vedea plătind crunt crimele comise în plandemie, pentru că, mai ales cei care au lucrat la ATI, sau medici de familie, cei care au refuzat tratarea pacienților, cei care au respectat protocoalele criminale impuse de tovarășul ayatollahul suprem, cei care au semnat certificate de deces false, cei care au semnat actele prin care mulți au fost aruncați dezbrăcați în sacii negri, nu sunteți decât niște criminalii! Când adevărați medici veneau și explicau clar efectele adverse ale grămăjoarele extrem de „sigure”, heroinele dracului urlau că sunt niște conspirații, că, lumeee, impuscati-i pe nemernicii ăștia care vă dezinformează! Luați cu fascin, 7 doze, 15 boostere! Ce să vezi, ale dracului conspirații se adeveresc una câte una! Acum ăștia înțepați se dau cu curul de pământ și sunt îngroziți de faptul că ar putea crapă subit, rapid și dintr-o dată, heroinele fac dans de gleznă, bagă capul în nisip și nu scot o vorbă despre sindromul morții subite, dar, cum întotdeauna adevărul iese la suprafață priviti genocidul anunțat de noi, niște cretini în viziunea cetățenilor responsabili, de 2 ani încoace! Ce este și mai mizerabil este că s-au trezit și deontologii să fie panicați și să înceapă să vorbească despre ce minunat este să faci tromboze, să te dai peste cap hormonal, să-ți belești sănătatea cu mâna ta, în numele progresului, al științei și al creștinismului planetar! Iată cum criminalii care îndemnau populația să de înțepe strigă acum, vai fascinul omoară! Bă, vouă tuturor, criminalilor vă doresc un călduros și sincer La Multi Ani! Cu executare! Nemernicilor!

Alexandra Mihăescu Goldstein

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!