Masca la copii este otravă!

By Dumitru Bălan

AVERTISMENT DUR AL MEDICILOR PEDIATRI: MASCA LA COPII ESTE UN ABUZ❗️❗️❗️

„DIN CAUZA MĂȘTILOR, COPIII NU ÎȘI MAI OXIGENEAZĂ CREIERUL. Hipoxia îi tâmpește. De la atâtea măști și izolare, copiii nu au avut imunitate.
Pentru mine, să obligi copiii să poarte masca la școală este un abuz. Nu poți să ții copiii cu atâta hipoxie la vârsta asta. Nimeni nu știe ce se întâmplă.
În SUA, numărul de sinucideri la adolescente a crescut cu 40%.
În spitalul de copii nu sunt cazuri grave de gripă. Lucrez în spital și nu au fost nici pe departe cazuri atât de grave cum am văzut cu cinci ani înainte. Nu sunt.” -GABRIELA ION, DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE, MEDIC PEDIATRU la Spitalul Grigore Alexandrescu.

De data asta nu a spus-o „conspiraționistul” Dumitru Bălan, ci ȘEFA DE LUCRĂRI DE LA UMF CAROL DAVILA!
E adevărat că a făcut-o cam târziu și la 3 ani după startul nebuniei pLandemice, dar în final a avut curajul să mărturisească ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre cârpele purtate pe față. RESPECT!??

Dna dr Ion Gabriela confirmă întocmai ceea ce am spus în timpul zecilor de manifestații la care am participat timp de 3 ani!
Ideea este că eu v-am spus TOT ADEVĂRUL ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT, chiar dacă atunci mulți dintre voi m-ați urât și m-ați arătat cu degetul, spunându-mi că vă pun în pericol când nu purtam masca pe față.
Iar când treceam pe lângă casele voastre în timpul marșurilor de stradă, aruncați cu apă fiartă pe noi, ca să plecăm mai repede acasă.
NU AM UITAT NIMIC!

MASCA, IZOLAREA COPIILOR DE SOCIETATE ȘI STRESUL RESTRICȚIILOR PLANDEMICE le-au distrus sistemul imunitar, iar acum se îmbolnăvesc pe bandă rulantă.
TOT CEEA CE V-AM SPUS A FOST ADEVĂRAT, AȘA CĂ NU LE MAI PUNEȚI COPIILOR VOȘTRI NICIO CÂRPĂ ÎMPUȚITĂ PE FAȚĂ, CĂ MAI RĂU ÎI ÎMBOLNĂVIȚI. ȘI AȘA, SUNT CU SISTEMUL IMUNITAR LA PĂMÂNT DUPĂ CE S-AU SUFOCAT CU MĂȘTILE PE FAȚĂ TIMP DE 2 ANI. ?❌️

”De la atâtea măști și izolare copiii nu au avut imunitate. În mod normal, un copil trebuie să facă 4-5 viroze pe an. Sistemul imun este în permanentă acțiune. În momentul în care nu fac nimic doi ani de zile, când au scăpat de mască și au intrat în colectivitate, toți au făcut viroze. Este un fenomen explicabil și era de așteptat. Pentru mine, să obligi copiii să poarte masca la școală este un abuz. Nu poți să ții copiii cu atâta hipoxie la vârsta asta. Nimeni nu știe ce se întâmplă. Am fost la o conferință în SUA și am aflat că numărul de sinucideri la adolescente a crescut cu 40%. Restricțiile acestea determină niște conflicte psihologice la care nu se gândește nimeni”, ne-a declarat dr. Gabriela Ion, doctor în științe medicale, șef de lucrări la UMF “Carol Davila” și medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Hipoxia îi tâmpește
Copiii au deja mari probleme psihologice, nu fac sport, mănâncă prost, stau cu tabletele toată ziua, spun medici pediatri. Din cauza măștilor, copiii nu-și mai oxigenează creierul, iar hipoxia asta îi tâmpește, că nu știi de ce sunt atât de agitați, de vin cu abonament la doctor toți cu tulburări de concentrare, de atenție, ne spune dr. Gabriela Ion. ”Tot timpul măști, măști, măști. Da, faci o viroză, după două luni de zile vin alte viroze, de primăvară. Ce faci atunci? Îi ții cu mască tot anul? Eu nu sunt adepta măștilor. Dacă ai o problemă de imunitate, ești gravidă, ai o boală, sigur, te protejezi. Avem adenovirus, avem VSR, avem virus gripal A, virus gripal B, sunt nu știu câte virusuri în circulație acum. Problema este la pacienții cu risc, atât. Nimeni nu-și pune problema cu ce traume psihice rămân copiii ăștia. Și dacă fac viroze, ce? Te duci, depistezi, dacă este gripă, ai tratament cu Tamiflu. Gripa a existat din 1919 încontinuu, în fiecare an”, ne-a mai precizat medicul pediatru Gabriela Ion.

În spitalul de copii nu sunt cazuri grave.
Medicii arată că, de când lumea și pământul, virozele au fost și o să fie în continuare și că aceasta este o perioadă în care, fiind mai cald, circulă tot felul de virusuri. ”Înainte era frig în această perioadă și înghețau toate. Lucrez în spital și nu au fost nici pe departe cazuri atât de grave cum am văzut cu cinci ani înainte. Nu sunt. Sunt cazuri de bronșiolite, pneumonii, dar nu sunt lucruri grave. Adică se creează o psihoză, niște aberații și cei mai mulți sunt doctorii, care vor să ridice la fileu. Toate unitățile de primiri urgențe vor să-și sporească veniturile și alocațiile de la stat, că este epidemie. Este o chestie falsă în multe aspecte. În realitate, ce se întâmplă acum ține de normalitate, că aceeași epidemie este și în Germania, și în Olanda, și în Suedia, și în Polonia, dar nu este atâta isterie ca la noi. La noi e foarte multă isterie, și din partea populației, și din partea autorităților. Fiecare vrea să se bată cu pumnii în piept cu ce face el”, a afirmat dr. Gabriela Ion, medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

RESPECT PENTRU JURNALIȘTII DE LA NAȚIONAL, SINGURUL ZIAR FIZIC DIN ROMÂNIA CARE A PREZENTAT ADEVĂRUL DESPRE PLANDEMIA SECOLULUI.??

URMĂREȘTE ZILNIC CANALUL NECENZURAT DE PE TELEGRAM ACȚIUNE PENTRU NAȚIUNE

?t.me/actiunepentrunatiune ?? și vei afla doar ADEVĂRUL.
DOAR ÎN ACEST CANAL TRANSMIT LIBER ACESTE INFORMAȚII ȘI SLAVĂ DOMNULUI, AM DESTULE PENTRU TOȚI.
IAR ANUL ACESTA PREGĂTESC CEVA FOARTE TARE ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII NATURALE, IAR VOI VEȚI RADIA DE SĂNĂTATE.
VA URMA! ??

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!