Marilyn Monroe

Se spune că Marilyn Monroe, cu franchețea ei încântătoare, i-a spus odată lui Einstein:


,,Noi doi am putea avea un copil. Ar ieși frumos ca mine și deștept ca tine”.
La care, părintele relativității, i-ar fi răspuns: ,,ba mai repede cred că ar ieși cu frumusețea mea și inteligența ta.”

Se pare ca în urma unor teste de inteligență la care a fost supusă, Marilyn Monroe ar fi reușit să obțină o cifră a IQ-ului de 168, cu 8 unități peste cifra de IQ a lui Albert Einstein. Ținând cont că media se situează undeva la scorul de 100, se pare ca Marilyn era o persoană extrem de inteligentă.

Chiar dacă Marilyn nu părea a fi una dintre cele mai inteligente femei din lumea filmului, aceasta a deținut, până la moartea sa, o bibliotecă ce cuprinde 400 de titluri ale unor scriitori de renume, printre care Hemingway, Flaubert, Proust, Stendhal, Dostoievski, etc. De asemenea, acesteia îi făcea o deosebită plăcere să asculte operele marilor compozitori clasici.

Nici măcar Marilyn nu a renunțat la nevoia de a apela la bisturiu. Johnny Hyde, agentul de vedete de la Hollywood mult mai în vârsta decât ea, îi recomanda mici retușuri estetice. Pentru a îi îmbunătăți aspectul, acesta îi plătește două operații estetice: o rinoplastie și un implant de bărbie!

Ca să știți că puteți fi frumoase și purtînd mărimea 46!!!
În zilele noastre silueta ei rubensiană ar fi fost considerată în afara tiparelor 90-60-90. Cu toate acestea, Marilyn Monroe a fost declarată în repetate rânduri una dintre cele mai sexy femei. Contrar dobândirii acestui titlu, aceasta purta la haine măsura 42, care astăzi îi corespunde măsurii 46.

Marilyn a fost declarată cea mai fotografiată femeie a tuturor timpurilor. Chiar și după jumătate de secol de la moartea ei, colecționarii încă se războiesc în tribunale pentru a recupera fotografii unice cu actrița.

Celebra rochie alba care i-a descoperit picioarele lui Marilyn, în anii ’50, pe când aceasta stătea deasupra unei guri de aerisire, s-a vândut la licitație pentru fabuloasa sumă de 4.6 milioane de dolari.

Marilyn a fost căsătorită, timp de 9 luni, în anul 1954 cu jucătorul de baseball Joe DiMaggio. După moartea divei, timp de 20 de ani, acesta obișnuia să trimită la mormântul ei de trei ori pe săptămână, câte trei trandafiri roșii !!!

În anul 2012, Marilyn Monroe a fost, post-mortem, protagonista noului clip de prezentare Chanel, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la decesul său. Au folosit imaginea ei deoarece a fost pentru prima dată, în anul 1952, când casa Chanel a avut parte de o promovare mondială fără plată, atunci când actrița a spus că în pat nu poartă decât câteva picături de Chanel No. 5.

Acestea sunt unele dintre minunatele citate, ale acestei incredibile femei:

,,Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a întâmplat e ca sunt femeie.
Toate femeile așa ar trebui să simtă.”

,,Nu mă simt ca o primăvara. Mă simt ca o toamnă fierbinte de culoare roșie.”

,,Râzi când ești trist. Să plângi e prea ușor.”

,,Nimeni nu mi-a zis că eram frumoasă când eram copil. Tuturor copiilor ar trebui să li se spună că sunt frumoși, chiar dacă nu sunt.”

,,Dezamăgirile te fac să-ți deschizi ochii și să-ți închizi inima.”

,,Nu am părăsit niciodată pe cineva în care am crezut.”

,,Niciodată nu am înșelat pe nimeni. Uneori i-am lăsat pe bărbați să se înșele singuri.”

,,Dacă aș fi urmat toate regulile, nu aș fi ajuns nicăieri.”

,,Nu pleca capul, ține fruntea sus și zâmbește, pentru că viața e un lucru frumos și ai multe motive pentru care să zâmbești.”❤

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!