Au lovit în oameni…

Carmen Tănase: „AU LOVIT ÎN OAMENI. Economiile au fost distruse, oamenii sărăciți şi

dezechilibrați psihic, iar copiii sunt afectaţi fără întoarcere.”

„Nu, nu mă bucură. Prin 2020 am spus nişte lucruri şi nu pentru că sunt eu foarte deșteaptă sau vizionară, ci pentru că mă luam şi eu după alți oameni mult mai deștepți şi mi s-a părut foarte logic ce spun oamenii aia punând lucrurile cap la cap. Ca atare sunt aproape doi ani de când eu ştiu în ce minciună trăiesc.

„E un miracol că lumea nu a înțeles şi acum este un pic târziu, pentru că răul a fost făcut. Economiile au fost distruse, oamenii sunt îngrozitor de sărăciți, sunt îngrozitor de dezechilibrați psihic, emoțional, din toate punctele de vedere. Când copiii sunt afectaţi fără întoarcere…”, a spus actriţa Carmen Tănase.

„S-au gândit la absolut tot, mai puţin la oameni şi au lovit în oameni.”

„Eu nu mai am încredere în absolut nimeni din cei care decid pe acestă planetă şi îi bănuiesc de intenții rele. S-au gândit la absolut tot mai puţin la oameni şi au lovit în oameni.

Mă doare pentru copii, pentru că ei vor duce lumea mai departe. Ce lume vor duce, o lume descreierata, o lume bolnavă”, a spus Carmen Tănase, subliniind că vina aparține şi oamenilor care de frică au uitat că sunt entităţi cu putere de decizie. (antena3.ro)

Bun, poate că cei care au creat psihoza asta au prevăzut un alt rezultat. E, uite că au pierdut! Să-i ferească Dumnezeu de furia popoarelor, oricât de mulți proști i-ar susține! Doar tembelii n-au realizat marea manipulare planetară. Se pot baza ei, autorii, pe ceva, dar s-ar putea să le fie fatal! Nurenberg…! Hai, Schwab, Faucci, Gates…! Or mai fi judecători liberi pe lumea asta, demenților!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!