O intamplare adevărată!

Situație întâlnită și experimentată, involuntar, pe propria piele de către medicul stomatolog Dragoș Dinulescu, din Câmpina.

Probitatea morală si profesională nu poate fi pusă la îndoială!

Redau de pe pagina personală de feacebook:

„Oameni buni, postare ciudată.

Am ezitat vreo săptămână să o scriu. Dar uite, îi dau drumul.

Acum câteva zile, seara, înainte de culcare, am înhățat o bomboană . Aveam o cutie primită de la o pacientă.

După vreo 10 minute, a început să mă doară în gât. Zic: „E, căcat, o fi de la prea mult dulce.” Dupa vreo oră, aveam ganglionii submandibulari umflați.

Mă duc la cutie. Frumoasă . Scrisă în romana. Roshen. Fabricată în… Ukraina… Pai futu-ți… Am înghițit un Antinevralgic și un Ketonal și m-am culcat.

A doua seara, am repetat faza. Și totul s-a repetat. Durere în gât, apoi inflamare de ganglioni. Deja mi-a fost clar ca nu e o întâmplare. Am luat cutia și am aruncat-o la gunoi.

Mi-am amintit ca în urma cu 1 luna, ronțăiam niște napolitane la serviciu, tot ukrainiene, și imediat după am avut o senzație de greață atroce. Am coroborat amintirea cu noua „descoperire” și am ajuns la concluzia ca cel mai probabil alimentele din Ukraina sunt infectate dracu știe cu ce.

Că doar se știe ca sunt nu știu câte laboratoare de cercetări americane în Ukraina. Nu luptau americanii pana la ultimul ukrainian asa, de flori de mar.

Cu toate astea, nu îmi închipuiam ca au ajuns sa pună pana și în marfa exportata experimentele lor…

Așadar, încă un motiv de muie Ukraina.”

Câte alimente „înbunătățite” cu tot felul de „E” – uri au intrat în țară și în UE fără să știm dar cu acordul tacit al funcționarilor de la Bruxelles?

Funcționari care nu au fost aleși de nimeni, sunt numiți de cineva, nu se știe de cine și sunt marionetele cuiva!

Nu spunem ale cui marionete sunt ca se știu, „lume bună”!

Una peste alta, problema este că nu este singurul caz ci apar din ce în ce mai multe asemenea cazuri! Doar că aici este vorba despre un medic ce are cunoștințele necesare de a face legătura dintre efect și cauza efectului.

Așa că, mare ATENȚIE la ce băgăm in gură!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!