Profețiile savantului Anghel Rugină

Anghel Rugină

Timp de citire:12 minute.

PROFEȚIILE SAVANTULUI ANGHEL RUGINĂ DESPRE ROMÂNIA – Articol preluat de pe portalul Ziua News.

Pe la anilor 2000, Marius Tucă realiza,seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audiență foarte mare.Într-una dintre emisiuni la avut ca invitat pe reputatul economist și academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, șef de comisii economice și consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viață de ceva timp.

Dezvăluirile lui de la acea vreme au fost provite ca scenarii SF de către opinia publică, dar și de cea mai mare parte a clasei politice de la acea vreme.

Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a Înălțat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebui să le dea mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României-Cioloș și Johannis, dar și celor care s-au perindat în ultimii zece ani, fie că se numesc Tăriceanu, Boc, Ponta sau Băsescu.

Conform ZiuaNews, dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziunea despre cine conduce România.

„Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice și super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Avraam”!

Oamenii ăștia dețin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice și la cele mai recente descoperiri tehnico-științifice,multe ținute în secret, au la dispoziție, în toate țările lumii, institute de cercetări psiho-soviologice,cu ajutorul cărora țin sub control toate popoarele planetei.

Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câștiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziția lor strategică.

Practic toți conducătorii statelor importante ale planetei sunt „aleși” cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, și toți cei aleși nu fac altceva decât să pună în practică „directivele” trasate de acesta”.

Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă și România face parte dintre țările vizate de „GRUP”?
„Da. Și ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câștigat alegerile prezidențiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câștigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut același lucru. Au fost amândoi să-și ia ,,foaia de drum”…

,,Adică dumneavoastră vreți să spuneți că pe președintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul.
„Nu o spun eu. Așa este. Numai că nu americanii, ci „GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea și instruirea personajelor.”

Telespectatorul a fost iritat de replica renumitului economist și l-a acuzat pe acesta de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral.

„Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb și că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poți să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta și convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă și minte să înțeleagă!…În ceea ce privește votul, nu uitați virbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine sau ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru informatician: cu un program deștept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile în plus ale unui camdidat se adună discret la cel care trebuie să iasă.

Îmi spui că nu ști ce interes am…Am interesul că POPORUL MEU SĂ AFLE…Să afle și SĂ ÎNȚELEASĂ!… Să înțeleagă că la nivel global „cărțile sunt făcute”! Oamenii ăștia sunt prea deștepți și prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? ,,Pe oamenii ăștia nu-i cunoaște nimeni…Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăștia sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”!

Trebuie să înțelegeți că adevărații bogați ai lumii nu apar în niciun top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibe libertate deplină de mișcare.

Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaște identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, și tot așa.

Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună…Nici măcar președinții marilor state ale lumii.

Directiveleaju ajung la ei prin interpuși. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenți și despre o organizare perfectă!… „Sunt și evrei dar nu sunt majoritari!”…” Sunt și arabi? Că ăștia au petrol…”…
„Dragii mei, sunt reprezentanți de peste tot, într-o proporție echilibrată. În asta și constă succesul „GRUPULUI”,deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest „GRUP” se moștenește, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testați și pregătiți în acest sens…

Se zice că acest „GRUP ” a luat ființă cam pe la începutul anilor 1800,cu scopul declară de a prelua conducerea lumii.
Prima mișcare cu relevanță la nivel planetar ar fi fost inițierea valului de revoluții din Europa anilor 1848.

Apoi „GRUPUL ” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”…
Deci totul este al tuturor și în particular al nimănui. Și chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuși „administrate” de cineva.

Și de ce acel cineva n-ar putea fi un „GRUP „, de administratori la nivel mondial de, să zicem…250-300 de persoane!…”
Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă… Și domnul profesor a continuat:

„Toate mișcările de rezonanță mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui „GRUP „.
Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.
Bineînțeles că au apărut și evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comuniști, supuși unei prooagande deșănțate cu scopul creării cultului personalității, pe criterii de marketing politic, au început ei înșiși să creadă în ceea ce propovăduiau și să se creadă niște zei în viață, așa că au scăpat de sub control.

Și atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul și anume fascismul.

Și așa a pornit cel de-al doilea război mondial… Și când și fascismul a început să aibe derapaje i s-a opus o coaliție mondială și pentru că nu fusese înfrânt comunusmul „independent „, a fost nevoie de un „război rece”, care s-a încheiat așa cum știm cu toții, cu victoria „GRUPULUI”, asupra copilului revelion- comunusmul!

Acum suntem în faza în care „GRUPUL ” se concentrează asupra unei noi strategii de putere și anume „GLOBALIZAREA”.
Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept NATO, GB, G20, FMI, Banca Mondială, BERD,Comunitatea Europeană, etc…

Trebuie să recunoaștem că acest „GRUP” a avut un rol foarte important în menținerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominației acestuia, nivelul de trai al populației a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de „GRUP „.

De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaș care nu ar fi fost posibil fără direcționarea resurselor necesare în acest sens.
„Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălțimea momentului.

În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia și peticolele potențiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpânii își vor pune câinii cu botul pe labe!…”

Însă, Marius Tucă uimit de afirmațiile lui Anghel încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri.

Replica renumitului economist a fost: „În primul rând, am o vârstă: „mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul”, și apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscut, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele și de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…”

Tucă insistă: „Și noi ce trebuie să facem?”.
„Aici am vrut să ajungem cu discuția noastră!…
Pentru noi, important este să ne facem viața frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internațională, că acolo jocurile sunt făcute și echilibrate nu trebuiesc rupte!

Nu avem nici informațiile, nici competența, nici resursele și nici mijloacele necesare să acționăm la un nivel de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm și să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm și să ne ajutăm pe scurt: să ne trăim viața liniștiți….”, a avertizat Anghel Rugină.

Acum, orice comentariu despre profețiile lui Anghel Rugină este de prisos!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!