Buncăr ukrainean aruncat in aer! Se termină războiul?

By Ionel Iordache

Nu am crezut cind am citit ieri stirea asta , pentru ca nu auzisem nimic din ce surse folosesc eu despre asta : cele 6 rachete

Kinjhal folosite pe 9 martie au dat o lovitura zdrobitoare Nato: au distrus un buncar subteran ultrasecret aflat la mare adincime , in zona Kiev.

In momentul raidului aerian se aflau in jur de 400 de ofiteri Nato , practic tot centrul de comanda al trupelor ucrainene .

Am inteles ca au reusit sa scoata doar citeva zeci de cadavre , restul fiind ingropate in veci probabil acolo.

America spumega desigur de furie , atacul nu a putut fi impiedicat in nici un fel , precizia si forta loviturilor fiind colosale !

Acel buncar se afla la sute de metri sub pamint . Au plimbat un bombardier in lungul granitei ruso- balticilor , dar nu cred ca rusii au avut vreo tresarire , tinind cont ca au cel mai complex si bun sistem antiaerian din lume .

Si asa se explica avansul rusilor aproape in toate zonele fierbinti ale frontului din ultimele zile , toata comanda asigurata de Nato fiind anihilata .

Nu scriu exultind , este vorba despre o lovitura fara precedent , rusii si-au asumat riscuri , insa probabil au inteles ca nu pot cistiga razboiul jucind numai safe .

Totul este acum in favoarea lor , singura mare problema si a lor si a tuturor este marea imprevizibilitate a globalistilor psihopati care vor raspunde , nu am nici o indoiala in acest sens .

Sa speram ca asa cum au aratat ce forta de atac nemaivazuta au , vor arata si ce mijloace de preventie si aparare au acesti rusi atit de desconsiderati pina acum .

Sursa https://www.theinteldrop.org/2023/03/09/2nd-kinzhal-attack-hits-natos-western-command-center-400-feet-underground-40-killed/

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!