Celiachia sau cum să îți otrăvești cu bună știință populația

De unde vine boala?
,,Nu mă pot abține să nu scriu aceste rânduri deoarece căutând azi fara scop ce se mai întâmplă prin lume, am dat de ceva care m-a înmărmurit.

Motorul meu de căutare este in principal in italiana sau in engleza, dar, nu se știe cum, fara nici o legătură cu ce căutăm, mi-a apărut în românește un articol despre celiachie. Ca și când nu ar fi fost de ajuns, cel care îl scria era chear un cadru medical in domeniu….zicea el.

Înainte de va lamuri motivul stuporii mele, am sa va explic în câteva cuvinte despre ce este vorba. Celiachia este o boala moderna, care face ca cel bolnav să aibă intoleranta la gluten. Din această cauză, acești oameni trebuie să mănânce pâine, paste, produse făinoase de toate tipurile fara gluten.

În mare aceasta este descrierea bolii. Ceea ce m-a frapat mai rău ca dusul rece, e faptul că în Romania este considerată o boala autoimuna adica o boala a sistemului imunitar, pentru care trebuie sa tii regimuri speciale și să iei medicamente cu pumnii, desi acestea nu schimba cu nimic situația celui în cauză.

De ce îmi permit eu sa zic aceste lucruri care vor turba oaia care îmi va aduce nu știu câte dovezi că asta e o boala, dar care va putea deschide ochii celui pregătit sa afle și partea care nu i se spune de către doctor??

În primul rând, pentru că big Pharma nu are nici un interes sa vindece pe cineva, ci să îl facă pacient pe viață. Din această cauză, a inventat mereu boli fara leac, desi leacul a costat mereu câțiva bănuți.

În al doilea rând pentru că această boala moderna a apărut prima data în america, prin anii 70, imediat după ce nenorocita multinațională Monsanto, a inventat prima planta transgenica.

La început boala a apărut sporadic, după câte a luat amploare în special în Mexic unde Monsanto a făcut orice ca sa distrugă cea mai mare varietate de porumb a planetei care se mai găsea încă în această țară.

Astfel, asasinii de la Monsanto, au creat multe specii de porumb modificate genetic, cu care au început să înlocuiască semințele de porumb tradițional, sub pretextul că semințele lor selecționate dau producție mult mai bună decât celelalte.

Mai mult decât atât, Monsanto incanta agricultorii cu o alta invenție a lor. Un ierbicid care împrăștiat cu masca de gaze pe teren, omoara absolut toate buruienile, dar porumbul rămânea în picioare. Aceasta otrava de o potenta uluitoare, se numește glifosat sau rondop.

Oamenii au plantat semințele de porumb transgenice și au dat apoi peste porumb cu glifosat (rondop). Cei care au făcut aceasta operatie pe culturile lor, au rămas înmărmuriți și amărâți încă dinainte de prima recolta.

Porumbul stropit cu rondop ataca culturile tradiționale de porumb iar polenizarea nu mai putea fi făcută de albine. . Plantele sufereau transformări genetice înfricoșătoare, orice animăluț se inbolnavea sau murea, oamenii începuseră să aibă boli noi și să se simtă rău, iar solul tratat cu aceasta otrava nu mai era fertil anul următor.

Apa era contaminată cu acest rondop, iar copii mureau sau contactau boli inimaginabile.

A izbucnit cel mai mare scandal international, mai cu seamă după ce Monsanto a extins otrăvurile „comestibile” in Europa. Absolut nici o țară europeană nu a acceptat că pe teritoriul ei sa fie cultivate plante modificate genetic sau sa se utilizeze ierbicidul cel mai puternic și mai otrăvitor din câte existau pe pământ: rondop (glifosat), in afara de Romania.

În anul 2004, aici a inceput prima plantație de organisme modificate genetic din Europa, pe insula mare a Brăilei, sub brațul lung al ministrului Valeriu tabără.

O dată cu începerea otrăvirii mâncării și al propriului pământ, a început și aici să apară celiachia. Tăranii români au început de bunăvoie să își otrăvească nu numai mâncarea, pământul, corpul, ci chear sa fie mulțumiți de eficacitatea otrăvii comestibile.

În timp pământul lor a devenit sterp, ar pe el nu mai puteau cultiva decât plante modificate genetic. Cele naturale mureau sau nu se mai dezvoltau că sa ajungă la maturitate pe acest pământ tratat cu ierbicidul asasin.

În 2001 a scăzut brevetul lui Monsanto pentru rondop, deci din acel moment absolut orice firma poate produce acest ierbicid total sub numele pe care vrea sa i-l dea. De atunci, in Europa a început să apară aceasta boala stranie, care îmbolnăveste omul care manca pâine, paste sau alte tipuri de făinoase: celiachia.

Această boala pe care industria farmaceutica și medicala o considera autoimuna și pentru care va eliberează o grămadă de medicamente ineficiente, este in realitate produsa de glifosat (rondop).

În acest mod super eficient, pe de o parte ei îmbolnăvesc omul, iar apoi se prefac că îl salvează, folosind medicamente otrăvite pentru o otravă .

Practic ca sa un mai fii bolnav, trebuie sa nu mai mănânci nimic care a fost tratat cu acest ierbicid, motiv pentru care acum există și produse fara gluten, la preturi destul de mari, produse care în realitate sunt obținute din cereale nestropite cu ierbicid total. Deștepți nu??

Cum de nu vă întrebați cum e posibil sa nu suporți să mănânci pâine, când acest produs a fost baza alimentației omului în toate timpurile?

Menționez că în 2005- 2007 am făcut parte din mișcare organizată de Green Pace din Italia împotriva cultivării plantelor modificate genetic în Romania, motiv pentru care știu și ce spun dar și de ce nu spun mai multe. Atunci, nu interesau pe nimeni aceste lucruri cutremurătoare. Astăzi însă, turma nu știe de ce s-au scumpit toate. S-au scumpit pentru că ați lăsat o singura multinațională sa fabrice sa controleze și să decidă cât și cu ce preț va face și va vinde mâncarea pământenilor. La fel va fi și cu apa, cumpărată tot în acele timpuri de Nestle.gabriela dobrescu.”
Text preluat

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!