Fermierii au învins sistemul în Olanda!

Robert W. Malone

„Hai cu vesti bune pentru Duminică seara ca sa începem săptămâna bine.

In caz că unii dintre voi nu știți, in Olanda demenții progresiști au incercat sa inchida fermele de animale pt că Jtiința o zis că face vaca pârț și murim de la Incalzirea CliSmatică.

Bineînțeles ca fiermierii olandezi nu au stat cu mâinile-n sân să vină neomarxiștii să le omoare animăluțele, așa că au ieșit la proteste de câteva luni.

Văzând că nu rezolvă nimic, au pus de au făcut un partid cu care tocmai au câștigat alegerile zdrobind toată clasa politică trădătoare.

După cum vedeți in screen-shoturi, și celebrul psiholog Jordan Peterson si Robert Malone – savantul care a descoperit tehnologia ARN si care a vorbit despre efectele nocive ale ințepării chiar de la începutul pLandemiei, fiind unul din doctorii pe care Twitter i-a cenzurat la recomandarea faRt-checkerilor leftarzi fără nici un fel de pregătire medicala, aplaudă victoria fermierilor.

Felicitări reporterei Eva Vlaar, care a luptat pentru aceasta victorie si care da un exemplu jurnalistilor din lumea întreagă care si-au uitat meseria.

Vedeți? Se poate. Trebuie un scop clar comun si lumea să înțeleagă cine e Dușmanul si unde vom ajunge dacă Progresăm prea mult.”

Alexandru Gavril

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!