Marea exterminare a europenilor

De ce nu vrea mămăliga să explodeze?

Timp de citire: 6 minute

Aveți chef de nişte istorie alternativă? Vreau să vă propun o temă extrem de delicată… Bun, vreți să ne întoarcem vreo 6000

de ani în timp? Pentru că atunci s-a petrecut un eveniment extrem de controversat în istoria oficială; colonizarea indo-europeană.

Din stepele Eurasiei apar dintr-odată nişte valuri de migratori care spulberă toate culturile vechi care le-au stat în cale şi se impun de la un capăt la celălalt al Europei.

Credeți că s-a făcut cu binişorul?

Nu, prieteni… A fost cel mai mare genocid pe care l-a văzut planeta Terra în ultimul timp! Genocidul indienilor nord-americani e o glumă bună, față de ceea ce s-a întâmplat în Europa în timpul colonizării ariene.

Genomul european moştenit exclusiv pe linie masculină (ADN-y) a suferit o schimbare bruscă. Dacă până la acel moment predominau genomul I (vânătorii şi culegătorii mezoliticului european) şi genomul G (fermierii neoliticului anatolian)… dintr-odată apare genomul R (păstorii din stepele eurasiatice) care devine majoritar.

Fermierii anatolieni sunt pur şi simplu eradicați… dispar cu desăvârşire.

Iar vânătorii europeni sunt reduşi la patru mari arii de rezistență: Balcani (Serbia şi Croația de azi), Carpați (Moldova şi nord-Estul Munteniei de azi), Sardinia, şi Scandinavia (Danemarca, Norvegia şi Suedia de azi).

Dar şi în aceste arii de rezistență, genomul vechilor europeni abia dacă depăşeste jumătate din populația masculină. În restul Europei genomul indo-europenilor veniți din stepele eurasiatice este în majoritate zdrobitoare…


După cum spuneam, colonizarea nu s-a făcut cu binişorul… Nimeni nu alege să dispară de bună voie, nu-i aşa? Evident! De la un capăt la altul, Europa e plină de urme de aşezări umane distruse şi de morminte comune, în care sunt înghesuite schelete de indivizi care prezintă urme de violență extremă.
Ştiți ce e curios în toată povestea asta?

Aproape toate victimele sunt bărbați, băieți sau copii de sex masculin.

Foarte rar au fost găsite schelete de femei. Iar structura genomului mitocondrial, moştenit exclusiv pe linie feminină (ADN-mt), nu suferă nicio modificare majoră… Ce înseamna asta? Ia ghiciți… Exact!

Invadatorii au ucis populația masculină şi au păstrat femeile!!!

Fermierii anatolieni au murit primii, pentru că erau dependenți de pământ şi trebuiau să lupte. Nu aveau încotro. Ori că mori luptând, ori că mori de foame pentru că ți-ai pierdut pământul… de murit tot mori!

Dar vânătorii? Păi… pula şi căciula! Ăștia au fugit în munți şi în păduri… unde nu prea puteau ajunge invadatorii după ei. Şi acolo au rămas vreo câteva secole bune… iar când s-au încumetat să iasă, era prea târziu… pentru că arienii nou veniți dețineau deja cam totul; pământurile, aşezările umane, avansul tehnologic… şi majoritatea femeilor!

Fugarii n-au mai avut altă variantă decât să vină cu căciula în mână la invadatori şi să cerşească milă.

Au fost traumatizați de lecția istorică primită şi au învățat că… capul plecat sabia nu-l taie. Şi de atunci stau mereu cu capul plecat, pentru că au observat că e o bună strategie de supraviețuire…


Cei mai mulți europeni din ziua de azi sunt urmaşi arienilor veniți din stepele eurasiatice. Poate că şi tu… Atunci poți să te lauzi că eşti urmaşul invadatorilor victorioşi. Ai putea crede că ai genetică de învingător… Oare?

Ai uitat că te tragi din femeile care au asistat la masacrarea bărbaților şi băieților lor şi apoi sau culcat cu aceia care le-au ucis familiile? Acum înțelegi de ce ți-e teamă să protestezi în fața abuzurilor? Frica este adânc îngropată în genetica ta.

Chiar dacă tac-tu mare a fost un smardoi criminal, care a călcat peste cadavre… mă-ta mare a fost o mimoză sperioasă, care a preferat să-şi ridice fusta decât să moară odată cu familia ei.


Ştiți de ce v-am spus povestioara asta macabră… şi care sunt sigur că vă face să vă simtiți profund jigniți? Ca să înțelegeți cum e posibil ca o putere să abuzeze cumplit de voi, ca popor… şi 99% dintre indivizi să rămână pasivi.


Poate credeți că exagerez… dar haideți să facem un calcul… De exemplu; în oraşul meu abia dacă am ieşit vreo 300 sute de oameni la protestele împotriva abuzurilor incredibile comise de guvern în timpul așa-zisei pandemii.

Da… dar oraşul are vreo 225000 de locuitori! Păi, asta înseamnă undeva pe la 0.13% din populație. E ridicol! În Bucureşti, capitala țării, au fost vreo câteva mii de persoane, la o populație de aproape 1,9 miloane de locuitori… undeva pe la 0.2 – 0.3%.

Asta în contextul în care au venit protestatari şi din alte provincii ale țării!

Vă dați seama cât de gravă e de fapt situația??? Suntem un procent absolut neglijabil de opozanți… De aceea ne râd în față invadatorii: Arafat – un iordanian musulman… Iohannis – un neamț protestant… Hellvig – un neamț cu origini evreieşti… Isărescu – un evreu… etc.

Ca şi acum 6000 de ani, majoritatea populației preferă să se supună, decât să lupte…


Dar, am o veste extrem de proastă; ca şi acum 6000 de ani, invadatorii nu au venit aici doar ca să vă domine… ci ca să vă extermine! Atunci au iertat femeile… acum nu vor mai ierta nimic! Nici aici.. nici în altă parte a planetei!

Cu 6000 de ani în urmă v-au ucis cu bâta, pentru că nu aveau încă săbii… Acum vă ucid cu vaccinuri; o armă mult mai eficientă decât o bombă nucleară! Acum vă impun un sistem de control digital, care să vă țină sub control oriunde v-ați duce.

Strategia fugii sau a capului plecat a funcționat 6000 de ani în urmă… Cum-necum ați trăit… Însă acum nu mai aveți unde fugi… şi nici nu mai are vreun rost să plecați capul sau să ridicați fusta. Ei vă bagă în lagăre digitale oricum! Sunteți pe lista morții!❗

Şi tot nu aveți curajul să ieşiți la bătaie? Ce mai aveți de pierdut, huh? Oricum o să muriți cu toții… chiar şi politicienii, medicii, militarii, polițiştii şi jandarmii; care fac genocidul acesta posibil.

Ce?

N-au fost şi ei pe listele de vaccinare? Nu vor trăi și ei în aceeași Nouă Ordine Mondială pe care acum o ajută cu inconștiență și imbecilitate să se instituie? E adevărat că mulți nici nu înteleg că vaccinarea asta e o strategie de ucidere lentă şi controlată…

E la fel de adevărat că mulți nu pricep că lagărele digitale care se pregătesc sunt menite să controleze mai bine depopularea planetei… Ăştia sunt iremediabil pierduți. Nimeni şi nimic nu-i mai poate salva.

Dar cei care totuşi înțelegeți… ar cam fi cazul să ieşiți la bătaie. Dacă n-ați priceput încă; bătălia e pe viață şi pe moarte! Nu mai aveți altă variantă…


Poate că v-a ofensat povestea introductivă… dar asta e cruda realitate; avem genetică de fricoşi. Trebuie să depăşim neajunsul acesta biologic… pe cale spirituală. Războiul nostru are şi o dimensiune duhovnicească.

Trebuie să ne batem nu numai cu inamicul exterior, ci şi cu demonul fricii, ascuns în carnea noastră de aproape 6000 de ani.

Încercați să extrageți esența; frica nu salvează pe nimeni… aşa cum nu i-a salvat nici pe cei din urmă cu 6000 de ani, ci doar i-a condamnat la o existență mizerabilă în propria lor țară. De data aceasta nu mai e vorba de nicio existență… nici măcar mizerabilă.

Acum este vorba de viață şi moarte!

Şi singurul aliat pe care îl mai avem… e Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu va face niciodată toată treaba în locul nostru. Lupta va trebui s-o începem noi! În principal cu frica patologică pe care am moştenit-o de la strămoşii noştrii de acum 6000 de ani… Dacă nu ne batem acum… mai târziu va fii deja prea târziu…
Artin Side

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!