Și iar despre PLX-145/2023

O lume mult prea credula…. dar foarte putini oameni…


Recent am urmarit pe Netflix o drama care se intituleaza Mrs. Chatterjee vs Norway. Pe cei care rad pe fondul „legea PLX145” dar care rad si de cei

care afirma ca aceasta lege in loc sa protejeze copilul il ia de langa parinti, i-as lega de scaun si i-as obliga sa urmareasca TOT filmul care dureaza 2 ore si jumatate.


Ceea ce nu inteleg nici cei care apara legea 145 si nici cei care sunt impotriva ei, este ca ACESTE ORGANIZATII PRIVATE SE MUFEAZA LA BANII STATULUI SI DEVIN PARTENERII LUI !

Aici este tot secretul. Aceste organizatii vor face TOT CE LE STA IN PUTINTA sa nu piarda acesti bani.

Pentru ei fiecare copil inseamna MAI MULTI BANI SI NIMIC MAI MULT.


Prin acest”Observator” aceste organizatii iti intra in scoli si si in case, si practic VANEAZA cazuri, invocand tot felul de motive stupide apeland la toata logistica posibila sa tina acel copil cat mai mult ‘in grija’.


O mama care este putin stresata devine imediat „unfit” sau bolnava. Un copil atasat de parinti devine un copil abuzat. Toti specialistii lor sunt niste humanoizi fara suflet sau CREDULI, ori dornici de un servici si de un salar. Multi humanoizu care lucreaza pentru ei sunt cauterizati sufleteste.


Acest lucru nici un jurnalist sau vorbitor anti145 nu l-a semnalat. NICIUNUL !!!!!!


Voi credeti ca in occident unde aceste organizatii s-au infipt bine si au retele direct la politicieni si la guvern nu exista copii abuzati sau cazuri de copii in suferinta? Vai de voi…naivilor !

Avocati, judecatori, psihologi, politicieni, TOTI FORMEAZA O RETEA !!!

Toti traiesc si mananca o paine dintr-un circ si un teatru ieftin !!!! Este o industrie de MILIARDE DE EURO. Ei pretind ca lupta pentru copii si pentru binele lor, dar tot ce fac este sa faca ….BANI, MULTI BANI !!!


Aceste organizatii PRIVATE vor primi de la guvernul Romaniei mii de euro in fiecare luna pentru un CAZ, si ei vor plati mame sau parinti foster cu cateva sute de euro si restul e PUR PROFIT !!!


Asta a facut Gabriela Firea, pesedeee, peneleee, udemeree si maimutzele usereee… prin aceste legi. Au intins un covor rosu pentru aceste organizatii de a face AFACERI in Romania pe nervii si banii romanilor.


In SUA un copil care ascunde testele cu nota mica in banca devine client, pentru ca mama sau tata il cearta acasa ca aduce note mici sperand ca o sa invete mai bine el risca sa intre in acest Observator si sa devina SURSA DE BANI pentru aceste retele.

Parintii foster sunt de multe ori oameni ratati, lenesi, dezinteresati… uneori pe pastile .

Ofera conditii mult mai precare copiilor si nu le ofera dragostea parinteasca. Pentru ei copilul este doar o sursa de venit. Daca nu iti va$$inezi copilul cu SCHEMA COMPLETA (care contine zeci de vxuri ) si Doamne-fereste cel mic e mai mic de statura( conform graficului national) imediat medicul zelor contacteaza aceasta retea care ti-l ia imediat, cu toate ca analizele si starea de sanatate a copilului este perfecta.


Aceste organizatii incearca sa retina copilul cat pot de mult, uneori chiar cu ordin judecatoresc nu il redau parintilor sau mai rau, bunicilor.
Statul roman ar putea ajuta copiii care CHIAR AU NEVOIE la preturi mult mai mici si ar putea oferi mai mult fara a INTINDE COVORUL ROSU acestor organizatii mizerabile.
URMARITI FILMUL si veti intelege ce va asteapta in viitor dragi romani !

Dati share la articol sa-l citeasca toti romanii ca sa inteleaga ce le-a pregatit COALITIA DE GUVERNARE !
O zi faina !

Ada Sori Adi

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!