În cădere liberă…

Aurelian Pavelescu

By Aurelian Pavelescu


PNL ÎN PRĂBUȘIRE, PSD CE ȘTIE MAI BINE. ROMÂNIA ÎN DEGRINGOLADĂ! MEREU!

PNL este disperat, practic în colaps, alegerile din 2024 anunțându-se dezastruoase. Ceea ce și merită acest partid, cel mai toxic după 1990, capiștea spoielii, mai presus în nemernicie chiar și decât PSD.

  • Să recapitulăm:
  • 1. în 1996 au fost salvați de PNȚCD cu CDR, pe care l-a și trădat imediat, jonglând cu PSD prin maleficul Dinu Patriciu și având suportul lui Emil Constantinescu;
  • 2. în 2004 s-a folosit de PDL, în alianța DA, ajungând la guvernare din nou sub bagheta lui Traian Băsescu;
  • 3. în 2012 ajung din nou la putere de data aceasta cu PSD, cu USL;
  • 4. din 2016 PNL intră în joc cu USR, cu obiectivul direct de a distruge PSD, de data aceasta cu strategia arestării tuturor liderilor pesediști, sub bagheta lui Iohannis; 5. după dezastrul Cîțu și Orban, fără rușine s-a agățat din nou de PSD rămânând la guvernare.

Un singur lucru a făcut PNL, din 1990 până azi: a vândut țara și a trădat! Singurul și ultimul lider real, pe care l-au mazilit tot ei, Radu Câmpeanu.

După preluarea PDL prin fuziune, PNL putea să devină cel mai mare partid din țară.

A și devenit, fiind de facto și de jure sediul STATULUI PARALEL, coordonatorul poliției politice în România!

Dar în fața poporului s-a prăbușit definitiv.

Singurul lucru care-i interesează acum pe vașnicii liberali este supraviețuirea politică în 2024. Soluția? Comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale și o alianță, din nou, cu PSD, pentru a scăpa din nou spre guvernarea dictată de Bruxelles!

Numai că pesediștii, scârbiți până și ei, nu mai vor, dornici și ei să scape de această râie națională. De aceea sunt disperați. Cu Ciolacu premier, care este pregătit să arunce vina pe ei pentru dezastrul țării, din timpul guvernării lor, îi așteaptă zile negre.

Acest partid, rezultanta de fapt a unificării propriilor structuri cu cele pedeliste, are acum, în mod concret și problema AUR, care secondează deja PSD în sondaje. Mesajele demențiale de izolare a AUR au această justificare. Vai de ei! Dar, dacă se va constitui o mare platformă suveranistă, ce vor face acești trădători? Puțini dintre ei mai sunt siguri și de locurile în parlament.

PSD este și el într-un moment critic, compromis și plafonat în ochii românilor, fără lideri și soluții pentru țară, la butoniera UE și serviciilor secrete de peste tot. Știu și ei bine că nu mai sunt în stare să guverneze, lăsându-se în voia străinătății.

Mulți veți spune: ce este de făcut? Dificil de spus. Este posibilă o mare coaliție suveranistă care să strângă voturile românilor spre o nouă guvernare? Greu, foarte greu, în condițiile în care și partidele zise suveraniste sunt conduse de lideri fără experiență, unii controlați, cu orgolii nemăsurate și practicând naționalismul folcloric.

Să încercăm!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!