Hitler și paranormalul

Este mai mult decît cunoscută pasiunea dacă nu chiar obsesia lui Hitler pentru fenomenele aşa numite paranormale.

Întreaga sa viaţă,a fost un căutător,al unor adevăruri pe care poate le-a intuit deşi nu le-a înţeles.
Încă dinainte de 1940 când mersul războiului era unul favorabil Germaniei Hitler ia legătura cu anumite grupări iniţiate din Tibet precum si cu celebra organizaţie Ultima Thulle.
De asemenea,finanţează puternic grupuri de crecetători în aşa numitele domenii de graniţă.

Unul din proiectele secrete la care au lucrat o parte din aceste grupuri de oameni de ştiinţă s-a materializat în construirea celebrului “Die Glocke” clopotul nazist.
Oamenii de ştiinţă ai lui Adolf Hitler au dezvoltat un proiect în urma căruia 60 de oameni au murit. Nişte inele de beton construite de nazisti pe coasta Mării Barents au fost descoperite şi se presupune că ar fi fost folosite pentru clopotul care ar fi putut să îndoaie gravitaţia si să creeze găuri de vierme, prin care să se poată călători în timp.

“Maşina era atât de puternică încât proiectul s-a încheiat cu uciderea a circa 60 de oameni de știință care lucrau la ea. “Die Glocke” era un obiect de metal greu, ce avea 5 metri inaltime și 3 metri in diametru. Descris de catre un jurnalist polonez și istoric militar, pe baza unei mărturii a unui general SS, “Clopotul” avea în interior doi cilindri de plumb (de 2,5 cm grosime), care conțineau un metal lichid numit Xerum 525 (ce arăta ca mercurul, dar strălucea violet).

Pentru funcționare aparatul folosea cantități mari de energie electrică.
Se pare că acest “Clopot” ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu și în viitor), “îndoind” gravitația.
Dispozitivul misterios emitea cantități mari de radiații, atunci când era activat.
Oamenii de știință care au lucrat la proiect ar fi suferit de amețeli severe, aveau probleme cu somnul.

Un alt dispozitiv, era utilizat în combinație cu “Clopotul”.
Scopul acestui dispozitiv rămâne un mister. Potrivit unor teorii, daca se folosește frecvența și câmpul electromagnetic corect, numeroase fenomene misterioase pot fi generate, inclusiv crearea de găuri de vierme!
Hitler credea că proiectul “Clopotul” era atât de important, încât dacă ar fi fost dus la capăt, ar fi putut câștiga războiul.
De aceea, el a dat dispoziție să fie uciși 60 de oameni de știință care au lucrat la proiect, fără să fi realizat vreun progres substanțial.
Însă alţii au o alta ipoteză cu privire la dispariția fizică a oamenilor de știință.
Jim Marrs a scris o carte foarte interesantă despre “Clopot” și proiectele naziste misterioase.
În conformitate cu Marrs, cercetătorii au reușit să creeze o gaură de vierme, folosind “Clopotul”.

Ce s-a intamplat cu “Clopotul nazist” între timp? A dispărut și el, după ce a deschis o gaură de vierme? L-au distrus naziștii? Sau a ajuns în mâinile aliaților?
Pe data de 9 decembrie,1965, în Kecksburg,statul Pennsylvania,a avut loc un incident ciudat,pe care cei mai mulți l-au plasat în categoria aparițiilor de O.Z.N-uri.
O sferă mare de foc, strălucitoare, a fost văzută de mii de oameni în cel puțin șase state din SUA și Ontario, Canada. Aceasta a brăzdat cerul în zona Detroit, Michigan / Windsor, Ontario și se pare că au căzut resturi metalice incandescente în Michigan și nordul Ohio-ului provocând unele incendii de iarbă și un boom sonic în zona metropolitană Pittsburgh.
Martorii oculari din mica localitate Kecksburg, aflată la aproximativ 30 de mile sud-est de Pittsburgh, au afirmat că ceva s-a prăbușit în pădure.
Un băiat a spus că a văzut un obiect care a aterizat; mama sa a văzut un firicel de fum albastru care ieșea din pădure și a alertat autoritățile.
Un alt raportat semnalizează o vibrație și “o bufnitură” în momentul în care obiectul ar fi aterizat.
Alte persoane din Kecksburg, inclusiv membrii departamentului de pompieri voluntari locali, au declarat a fost găsit un obiect în formă de ghindă aproximativ la fel de mare ca un Volkswagen Beetle.
S-a afirmat de asemenea că exista și o scriere asemănătoare hieroglifelor egiptene pe o bandă în jurul bazei obiectului. Martorii au raportat că în zonă a fost o prezență militară intensă, mai ales armata americană care a securizat zona, a ordonat ca civilii să fie scoși afară și apoi a încărcat un obiect pe platforma unui camion.
Cu toate acestea, militarii au declarat că au căutat în pădure și nu au găsit “absolut nimic”.

În februarie 2009, în cadrul serialului UFO Hunters al canalului History, a fost analizat acest incident, împreună cu unul similar care a avut loc în Needles, California.
Au fost intervievați martori, au fost utilizate echipamente științifice care nu erau disponibile în 2003 (când a avut loc ancheta Sci-Fi Channel), dar nu a fost găsită nici o informație suplimentară.
Ideea principală a episodului a fost în legătură cu prezența militară masivă și mușamalizarea cazului.
Într-un episod al serialului History Channel Extratereștri antici din 2011 se presupune că nava care s-a prăbușit a fost Die Glocke, mai cunoscută sub numele de “Clopotul nazist.” Sunt investigate dovezi și speculații conform cărora ofițerul nazist SS (Obergruppenführer) Hans Kammler ar fi folosit un Clopot pentru a scăpa de Forțele Aliate în ultimele zile înainte de Ziua Victoriei în Europa folosind călătoria în timp și sfârșind prin a ateriza lângă Kecksburg unde s-a integrat în societatea americană de după război.
Cu riscul de a repeta anumite informații pe care le-am prezentat aici anterior, pentru o mai bună înțelegere a situației, o fac, încercând să le comprim.
Îmi cer scuze pentru repetiție, sper să fie spre binele nostru al tuturor.

Deci:
“În 1943,a fost detaşat ,în luna august,pe lîngă comandamentul german din Sibiu,
un personaj puţin ciudat.
Avea grad de colonel al wermachtului,cu toate că se vedea de la o poşta că n-are a face nici în clin,nici în mâneca cu armata. Numele,sau mai de graba pseudonimul,sau era Schuller,adica “scolarul”,”elevul” sau ori cum,ceva legat de școală.

Puterea sa era foarte mare,nici ofiterii SS cu grad identic,sau chiar mai mare,nu-I ieseau din vorba.Avea documente semnate de insusi Hitler si o misiune secreta,ce-l făcea să străbată adesea munții în anumite zone,însoțit de călăuze locale,bine plătite și aparat de plutoane întregi de vânători alpini.
Căuta ceva,prin zonele cu ruine dacice,de la Salgo,de la Tilisca,dar și prin zona de granite a fostului imperiu,adica Turnu –Rosu – Boita (Sibiu) ,dar și prin zona Varatica-Turnu (Valcea)
Era adesea văzut studiind ore în șir sir documente din arhivele Brukenthal,dar și stind de vorbă cu ciobani,vânători sau preoți din zonă.
Vorbea o română impecabilă,fără accent,ceea ce pe cei mai mulți interlocutori îi făcea să-l creadă român.

După trei-patru luni de căutări în zona menționată la începutul iernii,Schuller cu oamenii săi,s-au mutat în zona Sebeș (Alba)- Frumoasa, acordând o atenție deosebită ruinelor dacice de la Capilna.
Nimeni nu știe dacă a descoperit ceva,în primăvara anului 1944 (mai) a dispărut din zona definitiv.
Am să amintesc aici şi despre o mărturisire a domnului Emil Străinu,care,într-un articol mai vechi,vorbeşte despre o coloană militară germană,ce ar fi dispărut într-un tunel din Carpaţi şi care,deşi,la prima vedere,nu are nici o legătura cu Clopotul,o să vedem mai târziu că răspunde multora din întrebări.

Coloana militară germană venea din Bulgaria şi trecuse graniţa cu România pe sub…Dunăre pe un drum secret pentru a evita luptele şi capturarea sa de armata română şi trupele sovietice ce intraseră în România!?!?
Şeful detaşamentului era căsătorit cu o româncă membră a unei grupări mistice ancestrale româneşti ce le destăinuise un itinerariu secret de trecere a Munţilor Carpaţi prin subteran, de la sud la nord în doar trei ore…
Traseul fusese folosit de mai multe ori pentru misiuni secrete de către grupări din trupele SS şi Abhwer, la recomandarea Serviciului Secret de Informaţii Român.

Problema era că trecerea trebuia să respecte un anumit orar.
Cei de faţă nu cunoşteau amănunte legate de acest orar.
Conform domnului Otto, “Detaşamentul” a intrat în munte nerespectând “orarul” şi nu a mai fost văzut niciodată.
Domnul Otto era convins că detaşamentul intrase într-o poartă temporală din Carpaţi şi cerea ajutorul să încercăm recuperarea fratelui său pe care îl ştia în viaţă şi cu care comunica permanent prin astral…
Spunea că pentru cei prinşi în capcana timpului, “timpul local” ar fi îngheţat la nivelul intrării în capcana temporală.
În aparenţă,acestea sunt nişte relatări separate,despre anumite fenomene sau întimplări,fără vre-o legătură între ele.În aparenţă doar!

Realitatea este că,Hitler,intrase în posesia unor informaţii,despre anumite obiecte sacre ale dacilor.
Probabil,aceste informaţii le obtinuse din anumite arhive germane pentru că în anul 1551,Ferdinand de Habsburg,primise din Transilvania,date detaliate,cu privire la 12 discuri din ceva asemănător cu platina şi la un pumnal,cu lama dintr-un diamant,obiecte intrate,măcar,în parte,în posesia guvernatorului,cardinalul Georgio Matinuzzi,precum şi despre o veche legenda,ce lăsa să se înţeleagă faptul că,cel în a cărui posesie s-ar afla aceste obiecte,poate stapânii lumea
Dorind să intre in posesia acestor obiecte,Ferdinand,îl trimite la Alba Iulia,pe unul din oamenii sai de încedere,generalul spaniol,Castalldo,cu misiunea de a le obţine.
Nereusind să-l convinga pe cardinal sa le predea,Castalldo,ordona uciderea acestuia,lucru care se şi petrece,la sfârşitul lunii decembrie 1551.
Castalldo,n-a gasit obiectele,ascunse bine,în mai multe locuri de catre Martinuzzi însă existenţa lor a rămas inregistrată in documentele imperiale ale vremii.
De aici,afla,probabil prin anul 1943,Hitler despre ele.

Sfătuindu-se cu membrii organizaţiei Ultima Thulle şi cu mai multi înţelepţi Tibetani,pe care-I avea in preajmă,acesta înţelege faptul că,obiectele nu pot fi folosite,cu sorţi de izbândă,decât într-un anumit context energetic,într-o anumită stare,ce nu aparea,în mod natural,decît într-o anumită zonă şi la o anumită dată.
Pentru că nu putea,în timp util,să determine zona şi data,hotărăşte să creeze artificial aceste condiţii.
Aşa ia naştere Clopotul
În paralel,el cercetează amănunţit şi zonele energetice din România,folosindu-se de diverşi iniţiaţi şi descoperind astfel,mai multe locuri şi date,în care se produceau,periodic mari descărcări energetic
Dispozitivul ultra secret,ce trebuia folosit in paralel cu Die Glocke,era constituit din cele 12 discuri şi din pumnalul cu lama din diamante,despre care,nu avem informaţii că s-ar fi aflat in posesia lui Hitler,dar pe care acesta prin oamenii săi le căuta.
Până la descoperirea acestora,mai ales ca razboiul luase o cu totul altă turnură,ne favorabilă germanilor,Hitler hotărăşte să folosească,în disperare de cauză,atât clopotul,cât si zonele energetice descoperite în România.

Aceste experimente,se soldează cu mici dezastre,dispariţii misterioase,multe semne de întrbare multe vieţi distruse
Pentru ca Hitler,n-a luat în seamă faptul că noi,nu suntem decât ceea ce suntem!

Înainte de a continua analiza actiunilor lui Ceaușescu, după cum v-am promis, am să explic , destul de rapid, dar sper eu eficient, de ce în anumite momente, de cele mai multe ori fără să-mi dau seama, vorbesc despre anumite acțiuni, la plural.
Lucrul acesta se datorează faptului că, în permanență, cercetările au fost efectuate de mai multe persoane, nici o dată individual.Chiar dacă am lucrat uneori și pe cont propriu, concluziile le-am tras, după o îndelungă analiză a datelor, făcută de întregul grup.Și mă refer aici la grupul Kesarion, despre care am mai vorbit și anterior.

Chiar dacă grupul și-a schimbat în permanență componența, fiind uneori mai mulți, alte ori mai puțini, întotdeauna au existat mai multe minți carte să analizeze și să tragă concluziile.
Acum să revenim la Ceaușescu…
Analizând toate informațiile posibile, el a ajuns la concluzia că România nu putea ajunge în primul plan, ori în elita mondială,decât folosind acea celebră energie, de care el unul nu se mai îndoia.În paralel, s-a folosit de tot ce se descoperea, întâmplător sau în urma unor cercetări mai mult sau mai puțin minuțioase.

Așa se face că, ori de câte ori geologii sau minerii, sau pur și simplu din întâmplare, alți oameni, descopereau un zăcământ, de orice natură, mergând de la uraniu sau aur, până la cărbune, sare sau apă, dacă potențialul acestuia, al zăcământului adică, era mare, era automat închis, deasupra sa se ridica o unitate militară sau o intreprindere, sau ceva care să necesite pază militarizată și era trecut ca rezervă de stat.

Sunt cunoscute multe astfel de zone care, din nefericire, după 1989,cu ajutorul unor trădători, al nepăsării guvernanților, al indiferenței noastre a tuturor, au fost, era să spun vândute pe nimic, dar făceam o imensă greșală, au fost date de pomană unor firme sau consorții străine, cele mai multe din ele fiind la ora actual de-a dreptul secătuite.

Nu vreau să intrăm în detalii,pentru că nu acesta este scopul acestor pagini.Cele mai multe astfel de tranzacții, s-au făcut pe seama aurului.Și se mai fac.

Roșia Montană, Rovina… Multe povești despre zonele aurifere, mai mult sau mai puțin cunoscute.Din diverse motive.

Text preluat

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!