Învățământul? Dezastru!

Bălan Dumitru

După faptă și răsplată…

DEZASTRUL TOTAL din învățământul nostru foarte „performant” a venit imediat după Evaluarea Națională din acest an, așa cum era de așteptat.

Iată că până la urmă, un sfert din copiii din clasa a VIII-a nu au reușit să ia nota 5 la matematică, fiind declarați RESPINȘI la acest examen.
Iar aproape jumătate din copiii care învață în zona rurală NU au luat o notă de promovare!

RUȘINE MAXIMĂ! Nu țin minte ca într-un an să fi obținut această „performanță” istorică.

Să le mulțumim celor 30 de miniștrii ai Educației care s-au perindat la conducerea învățământului în ultimii 33 de ani, părinților delăsători și profesorilor chiulangii care nu i-au învățat nimic pe acești copii REPETENȚI în cei 9 ani de școală ( pregătitoare+8 ani de studiu)!

Și am văzut cu toții cât de „eficientă” a fost școala analfabetismului funcțional care s-a desfășurat ONLINE timp de 2 ani în plandemie.
Stați JOS, băi băieți! Aveți nota 1 din partea mea! ????

Dacă acești copii ar fi mers la școală în ultima lună, poate că ar fi tras mai mult pe ultima sută de metri, dar greva profilor le-a pus capac TOTAL, iar în loc să se ducă în clase ca să învețe și ei să socotească câte ceva au umplut rândurile festivalurilor care i-au TÂMPIT definitiv.

Asta a fost atmosfera de FESTIVAL care le-a distrus tot viitorul elevilor!
Acesta este prețul distracției și acești repetenți îl vor plăti cu vârf și îndesat.

Felicitări tuturor!
V-ați făcut treaba foarte bine!

Acum în Turcia cu voi, că v-ați spetit destul și acum trebuie să vă relaxați pe plajele străinilor.
Sunteți cea mai mare rușine de pe fața pământului, dar voi v-ați distrus viitorul, așa că CIOCUL MIC, GENERAȚIE Z de 2 bani.
NU AVEȚI NICIO SCUZĂ!

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!