Legătura dintre Firea, Pandele, PLX-145 și azilele din Ilfov

CARACATIȚA FIREA – PANDELE

Am sunat-o pe Gabriela Firea de mai multe ori. N-a catadicsit să-mi răspundă. Cine-i ea acum și cine-s eu! Eee! Trecutul se uită.
L-am sunat și pe Pandele. Ioc, nada, nema răspuns. La fel treaba cu trecutul…

La început am crezut că nu am numărul de telefon corect. Apoi am înțeles că răspunsurile la telefon sunt doar cu dedicație. Pe ambele numere personale, în ambele cazuri. Până și la Senat, numărul Gabrielei Firea este ”la secret”!

Am încercat și cu Ligia Enache, ”sora” Gabrielei. Nimic. I-am dat mesaj și pe mesenger (foto). Tot nimic. Mai degrabă am vorbit cu oameni grei din instituțiile țării…

Pentru corectitudine, trebuie să vă spun că situația căminelor din Voluntari nu este singulară. Se întâmplă, sau, s-au întâmplat lucrurile la fel în multe orașe din țară. Pentru că oamenii în vârstă ”internați” acolo, nu au puterea să se lupte singuri, nu sunt credibili (în cazul lor se invocă scleroza, sau alte boli psihomorfe și psihocognitive, nu au aparținători sau sunt uitați de către aceștia).

Să vedeți ce orori sunt și-n județul Prahova, Bacău, Brașov, Timiș, Ialomița, Constanța etc…

Așadar, schematic, pe scurt.
Firea zice: „Am fost atacată și terfelită doar cu scopul de a-mi fi distrusă imaginea publică, în scop politic”. Desigur că nu este așa, dar mergând pe logica ei, atunci politica aduce doar beneficii și avantaje?!

Poate se răzgândește și aduce procurorilor, dacă și aceștia sunt interesați, clarificări despre:

Gabriela Firea are două ”surori”. Una de ”sânge” și una de ”viață”.
Nela Vica Andrieș, fostă Vrânceanu este aia de ”sânge”. Vica Nela Andrieș a început ca inspector, din 2017, la Serviciul de Protecție și Asistență Socială din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Voluntari, pe un salariu de 11.000 lei lunar.

Apoi, cumnatul ei, primarul Florentin Pandele a uns-o șefă la Serviciul de Asistență și Protecție Socială din cadrul DGASPC Voluntari, din subordinea sa, directă.

Și DAS și DGASPC au ca obiect de activitate exact controlul, și monitorizarea centrelor de copii și bătrâni.

Dar cum să facă acest lucru ”sora Vrânceanu”, când cealaltă soră a Gabrielei Firea, ”aia de viață” – Ligia Gheorghe, fostă Enache, era vicepreședinte al ”Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz”, care se ”ocupa de cele trei cămine-lagăr?!!

”Patronul” formal al asociației respective este Ștefan Godei, unul dintre arestați. Godei este fostul vicepreședinte al Organizației Tineretului Social Democrat Ilfov.

El face parte din ”familia extinsă” Firea – Pandele, participând la sindrofiile familiei, inclusiv botezul fiului acestora, ”chefuit” la hotelul ”RIN”, al finului Robert Negoiță, primarul de la Sectorul 3.

De altfel, Negoiță dă 30.000 de euro lunar din bugetul P.S.3 pentru așa zise îngrijiri medicale ale bătrânilor care se aflau în Centrul „Armonia”, al Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz, condus de Godei pe față, și de Ligia și Nela Vica – cele două ”surori vitrege”, din culise… Deci doar pentru Armonia. Că ei mai dețin un centru – Casa Cora și la Afumați.

Ca o paranteză, clădirile DAS Voluntari și ”Casa Cora” sunt în proprietatea unei inspectoare din cadrul DAS, colegă cu Nela!!
Și Pandele și Găbița nici nu știau aceste lucruri…

În prezent Nela Vica lucrează la „Serviciul de Incluziune” din cadrul DGASPC Ilfov, Gabi Firea lucrează ca ministreasă ”La Familie”, Pandele este Primar, Ligia Gheorghe doar consilier personal ministerial al Firei, pe cale de a-și da demisia; una peste alta, bieții de ei n-au nicio treabă cu cei aproximativ 100 de bătrâni, bătuți, umiliți, maltratați, exploatați și cu sumele extraordinare ”spălate/consumate” pe seama lor…
Cică-i chestie de răzbunare politică…

P.S. Înmulțiți aproximativ 150.000 de euro/ lunar, cu aproximativ 200 de viitoare centre, cu capacități medii, ca efect al P.L.x 145.
Horatiu Radulescu

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!