Punctele energetice de mare putere ale României

Există zone în România unde, inexplicabil pentru omul de rând, turiștii simt o stare de bine, liniște și echilibru, unde plantele cresc miraculos și clima este echilibrată.

Sunt locuri cu o încărcătură energetică extraordinară, locuri în care pământul „pulsează”. Cercetatorii le-au studiat ani la rând și au scris tratate peste tratate, ajungând la concluzia ca România beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă.

Strămoșii noștri cunosteau toate punctele energetice de mare putere ale României în le insemnasera cu megaliti și altare ciclopice, dedicandu-le zeilor primordiali. Cercetatorul Gheorghe Serbana și un fost ofițer în unitatea de extrasenzoriali ai generalului Ilie Ceausescu ne ajută să construim această harta energetica a Romaniei.

Cum se formeaza energiile
Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formațiune cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri și se modifică sub influența proceselor geofizice și cosmice. Aceste linii de putere ating forța maximă în anumite zone, care emit radiații numite „curenți de inteligență”.

Locurile în care „biocurentii inteligenți” ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de același valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” și sunt marcate, în general, de megaliti.

Deloc întâmplător, în acele zone a existat ocultata civilizatie a uriasilor și, mai tarziu, au aparut nucleele civilizatiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mănăstiri, apărând aceste locuri divine. Așa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra României se întinde una dintre cele mai puternice „umbrele” protectoare de pe întreaga planetă.

Ce învățau paranormalii generalului
Ilie Ceausescu.?

Unul dintre ofițerii „paranormali” ai generalului Ilie Ceausescu a precizat că întregul lor antrenament urmarea să le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru asta erau duși în anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: COZIA – FRUNTI – NEGOIU, GHITU – NEGOIU, IEZER – NEGOIU, denumit și TRICORNUL DACIC.

Acesta este cel mai activ și cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare. Urmeaza NEHOIASU – PENTELEU, GORU – LACAUTI; PETROSANI – TISMANA; ABRUD – CAMPENI; INA – CALIMANI; BARGAU – GIUMALAU; TOROIAGA – ROTUNDA; GRINTIESU – RARAU; SLANIC MOLDOVA; SOVEJA – LA GROTE(!). În acest ultim punct ajungeau ofițerii care trecuseră la un stadiu superior al cursurilor de percepție extrasenzoriala.

Triunghiul divin Omu – Babele – Sfinxul


În România, cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu – Babele – Sfinxul, de o putere incalculabila. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepția extrasenzorială.

Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Targu Jiu, cu a sa „peșteră fară capăt”, unde se crede că Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului și trupului (poli-vraci).

Bioenergoterapeutii de azi spun că Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului. Sarmizegetusa era un adevarat panteon al cunoașterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părți de prăpastii adânci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscripții intr-o limba nedescifrata. Pentru bioenergoterapeuti, Sarmizegetusa este o zona ce activeaza creativitatea și aptitudinile pentru educație.

Panteonul de la Cascioarele
Cercetatorul Gheorghe Serbana indica o alta zona a „uriesilor”, Panteonul de la Cascioarele, o vatra primara a civilizatiei. „La Cascioarele a inceput Istoria, care se trage de la Istru!”, spune Gheorghe Serbana. „Aici a existat o minunată civilizatie a zeilor tatani ai omenirii. Aici au fost gasite necropole de uriesi și pietre cu inscripții ciudate, cu linii ce parcă delimiteaza zone numai de străvechi stiute. Cu aparatura modernă se poate constata o zonă geoenergetica deosebită și o acustică nemaipomenită. Cine doarme noaptea aici, în zona Panteonului de la Cascioarele, aude clar și Șoaptele oamenilor de pe malul celalalt al Baltii Izvorului Catalui.”

Sursă internet.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!