Caută după:

Consultanță pentru afaceri si management

Consultanță pentru afaceri si management, îndrumare (coaching) și asistență operațională pentru firme și alte organizații pe probleme de management, cum ar fi:

 1. planificarea strategică și organizatorică, procese de retehnologizare, managementul schimbărilor;
 2. reducerea costurilor și alte probleme financiare;
 3. planificarea strategică și organizatorică, procese de retehnologizare, managementul schimbărilor,
 4. obiective și strategii de marketing;
 5. strategii de compensare și pensionare;
 6. planificarea producției și planificarea controlului.

Oferta de Servicii include:

 1. A) Servicii de consultanţă la elaborarea cererii de finanțare /a planului de investiții; + Consultanţă pentru intocmirea si depunerea documentatiei aferenta cererii de finantare;
 2. B) Serviciil de consultanţă în domeniul managementului execuţiei investiţiei sau administrarea contractului de execuţie (managementul de proiect);
 3. C) Servicii de consultanţă la elaborarea, organizarea si derularea procedurilor de achiziţii;
 4. D) Consultanta pentru optimizare financiar-contabilia si fiscala + Consultanta privind Facilitatile fiscale si Oportunitatile de finantare nerambursabila in 2023.

Tarife standard:

 1. Intre 5% si 10% din Valoarea Finantarii pentru contractele incheiate inainte de data inceperii depunerilor dosarelor;
 2. Avans* 1% din Valoarea Finantarii (minim 500 Euro) la semnarea contractului + Diferenta dupa castigarea finantarii.

Oferta este negociabilă însa NU preluăm proiecte Fără plata Avansului!

Servicii de Asistenta si Consultanta

Servicii de Asistenta si Consultanta in Accesarea de Finantari Nerambursabile Elaborare Plan Afaceri, Consultanta in managementul de proiect, Cerere de finantare + documentatie adiacenta Comision Analiza Dosar + Fezabilitate 500 RON / beficiar – pers. juridica.

În cazul in care in acest moment nu aveti pers. juridica acest onorariu este destinat unui pachet de servicii pentru parcurgerii primului pas de infiintare a firmei, asigurandu-va de asistenta noastra pentru ca start-up-ul (firma nou infiintata) sa fie unul eligibil.

In acest onorariu sunt incluse de asemenea, si va asiguram prin intermediul Cabinetului de Expert Contabil cu care colaborăm, serviciile de contabilitate pentru societatea nou infiintata pana in momentul inceperii activitatii sau momentul obtinerii finantarii ( minim 2 luni ).

Consultanta si asistenta pe toata durata fazei de implementare.

Plata se face conform devizului investitiei dupa acordarea finantarii Servicii de Asistenta si Consultanta in Management Elaborare/Analiza pentru Plan de afaceri / Studii de fezabilitate / Oportunitati investitii.

Intre 150 RON si 250 RON / ora Intocmire dosar finantare la instutii de credit – Banci / IFN-uri 1 – 2 % din valoarea investitiei.


Consultanta in domeniul Financiar-Contabil / Reprezentare Fiscala – servicii Expert Contabil Include participare la sediul clientului, asistenta telefonica + 10 ore back-office. Începand de la 200 € / luna / companie/pers. juridica. Discount-uri semnificative (pana la 75%) pentru start-up-uri, in special SRL-D-uri in primele luni de activitate sau pana atingerea unei cifre de afaceri.


**în cadrul programelor europene serviciile de consultanţă reprezintă o cheltuială eligibilă aferentă costurilor de management şi fac parte din cheltuielile ce pot fi contractate anterior demarării proiectelor si ulterior rambursate în cadrul acestora.


Contact

Pentru oferte, informații, consultări, pot fi contactat prin email sau prin formularul de contact.