Caută după:

Creare Sondaje

Creare de sondaje online la comandă cu datele solicitete de client și efectuat prin difuzare în mediul online sau prin email participantilor din baza noastră de date.

Sondajele sunt un instrument prin care se cer opiniile membrilor comunității în privința unui articol, a unui utilizator, a unei politici etc. Sondajele nu sunt un instrument de luare a deciziilor, iar numărul de opinii exprimate de o parte sau alta nu poate duce automat la o decizie. Totuși, sondajele pot fi utile în procesul de luare a unei decizii dacă sunt urmate de discuții care să ducă la atingerea unui consens.

Există discuții specializate care au întotdeauna forma unor sondaje — ca de exemplu dezbaterea propunerilor de ștergere a paginilor sau de promovare a articolelor de calitate —, dar decizia în aceste cazuri se ia prin evaluarea argumentelor aduse (pozițiile exprimate fără argumente nu influențează rezultatul) și nu prin numărarea opiniilor.

Observații:

 • Sondajele sunt utile numai atunci când simplele discuții între utilizatori nu au dat rezultate iar intervenția mai multor utilizatori ar putea duce la găsirea unei soluții.
 • Dacă problema ține de o dispută între doi utilizatori, adesea în locul unui sondaj este mai avantajos să se ceară ajutorul din partea unui al treilea.
 • Acolo unde chestiunea disputată ține de un subiect particular, este mai util să se ceară ajutorul utilizatorilor care cunosc acel domeniu decât implicarea întregii comunități.
 • Sondajele nu sunt voturi. Ca urmare simpla exprimare a poziției (da/nu, pentru/împotrivă etc.) are mai puțină valoare decât argumentarea poziției.
 • Ca în orice discuții, și în sondaje trebuie evitată atitudinea combativă.

Creează

Creează-ți propriul sondaj de opinie de la zero. Aplică-ți propria strategie de branding și selectează opțiunile care sunt importante pentru tine. Adaugă orice tip de întrebări pe care ți le poți imagina pentru a-ți crea rapid sondajul performant. Folosește logica de ramificare sofisticată pentru a controla răspunsurile și a obține exact rezultatele de care ai nevoie.

Colectează răspunsuri

Prin sondajul nostru nu vei duce lipsa răspunsurilor. Îți poți atinge publicul țintă prin orice metodă care ți se potrivește:

 • Distribuie prin link
 • Distribuie pe mail
 • Integrează sondajul direct în website-ul tău
 • Folosește sondajul cu aplicațiile tale mobile
 • Distribuie prin rețele sociale – Facebook, Twitter, LinkedIn

Lansează-ți propriul sondaj și începe să generezi răspunsuri în doar câteva minute.

Analizează rezultatele

Obține rezultate reale și informații valoroase în doar câteva minute. Generează rapoarte detaliate și complexe printr-un singur click. Cu Survey.ro poți:

 • Analiza informațiile adunate în mod automat
 • Aplica filtre pentru a extrage rezultatele țintă (de exemplu: „arată doar răspunsurile femeilor care au cumpărat produsul”).
 • Vizualizează răspunsurile individual pentru mai multe detalii
 • Descarcă rapoartele în format PDF și XLS

Prețuri

Pretul se calculeaza in functie de volumul esantionului si numarul de itemi (indicatori-intrebari sau variabile socio-demografice) ai sondajului.

Astfel, de exemplu, pentru un sondaj, care este cel mai comun, având volumul esantionului cuprins in intervalul 351-400 persoane si un numar de 4 întrebări pretul este de 920 EURO (vezi tabelul).
Preturile sunt exprimate in EURO, nu contin T.V.A. si sunt platibile la cursul BNR din ziua platii.
La intrebari se adauga 3 variabile socio-demografice necesare pentru majoritatea studiilor, adica sex, varsta si zona de resedinta (cartier/sat).
Atentie! Intrebarile deschise se taxeaza dublu! Aceasta deoarece necesita timp dublu pentru culegere si prelucrare.

Prețurile sunt negociabile!