Caută după:

Bună.

Dragii mei,

Am dormit în front și „aleșii” nostri au făcut ce au dorit ei, pentru ei.

Este vremea ca să cerem să ni se facă ce avem nevoie!

Bani sunt, din taxele si impozitele plătite de noi, dar nu sunt pentru noi!

Sunt doar pentru salariile lor!

Hai sa ne adunăm de pe „drumuri”, să ne organizăm, și să începem solicitările noastre legitime!

Nu uitați! „Aleșii” sunt plătiți de noi, și sunt angajații noștrii, nu „STĂPÂNI” peste noi!

Astept de la voi sa va implicati, sa ma contactati, si, împreună sa ne organizam asa cum trebuie.

Am experienta in organizare.

Chiar destulă!

Art. 247. – Iniţiativa cetăţenească – Codul Administrativ

(1) Cetăţenii pot propune consiliilor locale şi consiliilor judeţene pe a căror rază teritorială domiciliază, spre dezbatere şi adoptare, proiecte de hotărâri.
(2) Promovarea unui proiect de hotărâre se poate face de unul sau de mai mulţi cetăţeni cu drept de vot, dacă acesta este susţinut prin semnături de cel puţin 5% din populaţia cu drept de vot înscrisă în Registrul electoral cu domiciliul sau reşedinţa în unitatea administrativ-teritorială.
(3) Iniţiatorii depun la secretarul general al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale forma propusă pentru proiectul de hotărâre. Proiectul se afişează spre informare publică prin grija secretarului general al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale.
(4) Iniţiatorii asigură întocmirea listelor de susţinători pe formulare puse la dispoziţie de secretarul general al unităţii/subdiviziunii administrativteritoriale.
(5) Listele de susţinători cuprind numele, prenumele şi domiciliul, seria şi numărul actului de identitate şi semnăturile susţinătorilor.
(6) Listele de susţinători pot fi semnate numai de cetăţenii cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral cu domiciliul sau reşedinţa în unitatea/subdiviziunea administrativ-teritorială, al cărei consiliu local sau judeţean, după caz, urmează să dezbată proiectul de hotărâre în cauză.
(7) După depunerea documentaţiei şi verificarea acesteia de către secretarul general al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, proiectul de hotărâre urmează procedurile regulamentare de lucru ale consiliului local sau judeţean, după caz.

La ultimele alegeri, am fost 53.141 locuitori ai municipiului Giurgiu cu drept de vot.

Asta înseamnă că, în conformitate cu pct.2, ne trebuiesc semnăturile a unui număr de 2.660 de locuitori ai municipiului, cetățeni cu drept de vot, pentru a propune sau a ne putea fi luate în considerare opțiunile și părerile noastre ca locuitori ai municipiului Giurgiu.

Să înțelegeți bine: acest număr de semnături este necesar pentru fiecare propunere venită din partea noastră, a cetățenilor!