Parlamentul nu mai reprezintă poporul!

Parlamentul României

REACTIA PARTIDULUI SOS-ROMANIA VIS-A- VIS DE ATITUDINEA SLUGARNICA A PARLAMENTULUI FATA DE UCRAINA!
Partidul SOS- ROMANIA a luat

cunoștință ieri, cu nemarginita indignare de pozitia parlamentarilor romani care au umilit inca o data poporul roman prin pozitia partinitoare a Ukrainei si incercarea de a crea un curent favorabil intrarii Romaniei in razboi alaturi de ea.


Parlamentarii romani nu mai reprezinta demult poporul roman si nici nu isi mai dau osteneala sa o faca. Ei au arborat fara rusine drapelul unui stat neprieten-Ucraina- in plenul reunit al camerelor.

Orice roman stie si sufera pentru faptul ca Ucraina ocupa samavolnic tinuturi romanesti in care fratii nostri crestini sunt umiliti si a caror viata e amenințata permanent!

Partidul SOS -ROMANIA este un partid format de romani carora le-a ajuns cutitul la os! Romani care nu mai rabda tradarea conducatorilor care ii tradeaza si ii vind zi de zi. Romani pe care nici un partid nu ii mai reprezinta demult!

Romani ce reprezinta insa vointa intregului popor batjocorit, vandut si umilit , popor care nu vrea sa intre intr-un razboi care nu e al nostru, razboi in care tinerii Romaniei ar deveni carne de tun pentru a servi interesele unor scelerati care patroneaza Ukraina si pe conducatorul ei.

Alaturi de partidul SOS-ROMANIA, condus de senator Diana Iovanovici Sosoaca, liderul sau neinfricat si neabatut in lupta pentru eliberarea patriei de tradatorii care o conduc la pierzare ceas de ceas se alatura permanent patrioti, in numar cat mai mare, patrioti din ce in ce mai convinsi ca trebuie neaparat si cat de curand sa ne recuperam tara din ghearele hienelor globaliste!

Nu vrem razboi! Copiii Romaniei nu trebuie sa devina carne de tun servind interese oculte! Copiii Romaniei merita sa traiasca demn intr-o tara suverana, neatarnata si prospera, in pace!!!
Pentru asta luptam neabatut, ceas cu ceas, pas cu pas, asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

(red. Silvia-Liana Mustaciosu/ presedinte filiala SOS-Bucuresti)

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!