Starea de fapt

Bogdan Alexandru Duca

Timp de citire: 3 minute.

Starea de fapt:

 1. Un procent semnificativ din tineretul țării este angrenat în industria porno.
 2. Majoritatea elevilor din România termină liceul cu statutul non-academic de analfabeți funcțional. Și merg mai departe la facultate.
 3. Există o opoziție fermă în societate la creșterea salariilor în învățământ pe motiv că profesorii nu lucrează 8 ore pe zi și munca intelectuală nu e muncă…
 4. Creștinismul românesc este o ficțiune arogantă. Grădina Maicii Domnului e în topul avorturilor la scară europeană. Dar și la cele mai mari cozi la moaște.
  5.Economic România este de facto de lumea a treia: clasa de mijloc este fragilă și România se împarte între o Românie descurcăreață și una săracă.
  6.Suntem în ceea ce eu numesc anarhie pașnică în care autoritatea statului este egală cu 0. Ca și încrederea cetățenilor în stat.
  7.Al treilea război mondial e în plină desfășurare.
  8.Țara e ocupată militar și creșterea economică e direcționată spre profitul altor state.
  9.Hemoragia migraționistă nu poate fi oprită, accentuând pe zi ce trece iarna demografică.
 5. Consecință logică a iernii demografice, valuri de migranți economic din Asia și Africa aleg România ca destinație.

Acesta este tabloul real.


Și realitatea aceasta nu mai are o rezolvare politică, pentru că nu există soluție politică pentru ea.
Deși mulți ar vrea să scape de responsabilitate, vinovați nu sunt masonii, bielderbergii, davosienii sau extratereștrii.

Vinovați in cea mai mare măsură sunt:

 1. Biserica -ruptă de realitate, arogantă cu turma, servilă cu puterea, condusă de o ierarhie trufașă și sfertodoctă, bălmăjind fie un naționalism ceaușist stropit cu busuiocul și oleacă tămâiat, care să facă turma să se creadă haită, fie un conformism corect politic, cât să fie mulțumiți șefii de ….mai sus.
 2. Mediul academic și universitar- corupt, compromis, blazat, aservit fie modelor progresiste fie unor coterii mafiote dar cu penaj naționalist.
 3. Presa- mizerabilă, sfertodoctă, lipsită și de mimarea unei deontologii, cu analfabeți funcțional mânați cu biciul de șefi ca să obțină cu orice preț rating și accesări.
 4. Masoneria românească- dominată de o adunătură mizeră de bișnițari parveniți, idioți cu bani, sau escroci cu ifose elitiste.
 5. Clasa politică- cea mai slabă intelectual, lipsită de capacitatea de a gândi soluții pentru România, din toată istoria noastră.
 6. Naționaliști – unii, extremiști degenerați (”pijamale verzi”- cum numea ironic cineva neolegionarismul contemporan), dar majoritatea desueți, rupți de realitate, incapabili să își depășească cultura lor generală la standarde de manual de liceu în anii 80.

Ce mai este de făcut?
Asumarea realității.
Spovedania.
Împărtășania- e poate să fie chiar ultima împărtășanie.

Adică curajul de a înfrunta realitatea.
Curajul de a îți asuma această realitate și a îți cere scuze pentru ea, nu a căuta explicații fantasmagorice menite doar să îți panseze conștiința și să mențină iluzia.
Apoi curajul de a reclădi o comuniune și o comunitate bazată pe adevăr, pe responsabilitate, pe educație, pe credință autentică, pe datele realității.

De asta nu vă așteptați de la mine să vă pup în fund idolii. Îi pupați dumneavoastră destul.
Nici nu vă așteptați să vă menajez: suntem în plin cancer cu metastaze, oricât ați vrea să credeți că de fapt e doar o răceală provocată de un virus adus de OMS și bielderbergi la miorițe…..
Nici nu vă așteptați să vă cânt în strună, căci nu am de ce să obțin voturi de la dumneavoastră: a candida și a fi politician în acest moment și în acest context ar fi pentru mine o complicitate morală, o crimă pentru care nu vreau să răspund la judecata lui Dumnezeu.

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!