Germania pe ducă…

Am verificat de doua ori data la care a fost publicat articolul. Dupa continut, parea ca e din august 2021. Nunu! este publicat in august 2022.

Traducerea textului – cu Google Translate. Link in comentarii.

„Geisterfahrer Geist din New Normal Germany
Deci, este oficial. Miercuri, 24 august, Bundestag-ul Germaniei New Normal a ștampilat cea mai recentă revizuire a guvernului la așa-numita „Lege pentru protecția împotriva infecțiilor” (adică, noua lege de abilitare a Germaniei New Normal), autorizând persecuția continuă a „celor nevaccinați” (adică, Noul Noul Untermenschen oficial al Germaniei Normale), purtarea obligatorie a măștilor cu aspect medical (adică, simbolul de conformitate ideologic al Noului Reich Normal în întreaga lume), interzicerea protestelor împotriva Noii Normale (adică, noua ideologie oficială a Germaniei). ), și a asortat alte „măsuri de urgență”.

Aceste „măsuri de urgență” se presupune că sunt concepute pentru a proteja poporul german de o „amenințare pentru sănătate” care (a) nu există; (b) marea majoritate a altor țări din Europa și din restul lumii au recunoscut în cele din urmă că nu există; (c) nu a existat niciodată în primul rând; și (d) nici măcar cei mai fanatici cultisti Covidieni nu mai pot pretinde că prezintă un argument plauzibil pentru existența fără a suna ca niște persoane cu deficiențe cognitive severe.

De exemplu, Karl Lauterbach (care este încă, dintr-un motiv oarecare, ministrul oficial al Sănătății al Germaniei, în ciuda faptului că a mințit publicul și a fomentat ura pentru „cei nevaccinați” precum cadavrul reanimat al lui Joseph Goebbels în fiecare zi. de peste doi ani) a explicat de ce Germania continuă cu planul său de „vaccinare” coercitivă a întregii populații, iar și iar. Potrivit lui Lauterbach, „vaccinurile” determină persoanele „vaccinate în mai multe rânduri” să dezvolte simptome ale bolii cu care „vaccinările” multiple au fost concepute pentru a le împiedica să se infecteze mai repede decât „cei nevaccinați”, astfel încât să rămână acasă și, astfel, ajută la „limitarea pandemiei”, în timp ce „cei nevaccinați”, fiind „asimptomatici”, infectează fără grijă „cei vaccinați”, ceea ce nu ar face dacă ar fi fost „vaccinați în mai multe rânduri”, așa cum ar fi acasă. care suferă de simptome asemănătoare gripei, li s-a asigurat că „vaccinurile” îi vor proteja de suferință, dar care de fapt i-a făcut să sufere mai repede.

OK, în acest moment, știu că probabil vă întrebați, „de ce poporul german nu a cerut înlăturarea acestui clovn evident deranjat din funcție?” Ei bine, din păcate, problema nu este doar Karl Lauterbach. De asemenea, Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, Marco Buschmann, ministrul Justiției și restul guvernului Germaniei Noi Normale, și marea majoritate a poporului german, par să fie dispus să se comporte ca și cum restul lumea nu a existat, și faceți clic pe tocuri și urmați fără minte ordinele, oricât de absurde ar fi.

De exemplu, dacă zburați către New Normal Germany dintr-o altă țară în care realitatea predomină, în momentul în care avionul dvs. intră în spațiul aerian german, vi se cere să purtați o mască cu aspect medical și nu orice mască veche cu aspect medical, ci o piesă facială filtrantă FFP2, așa cum este definită de standardul EN 149, care s-a dovedit că vă protejează de varianta BA.5 a variantei Omicron a variantei SARS CoV-2 (adică, varianta originală Covid-19) de către „ Modelul de hamster sirian de aur”, conform autorităților germane New Normal.**

Desigur, acest mandat Filtering Face Piece nu se aplică oficialilor guvernamentali și purtătorilor lor de cuvânt în mass-media germană, dintre care un întreg avion a zburat din Germania New Normal la New Normal Canada și înapoi într-o stare flagrantă de lipsă de mască.

Și acesta este doar unul dintre numeroasele exemple ale spiritului fascist care a pus stăpânire pe țara în care am emigrat de bunăvoie în urmă cu aproape exact 18 ani, pe care acum nu o mai recunosc. Iată încă una, care îți va întoarce stomacul. Este un clip video al unui ofițer de la Deutsche Bahn Gestapo (o funcție oficială nou creată, cunoscută anterior ca „conductor de tren”) care lătră ordine la o femeie fără mască, iar și iar, ca într-un film cu Spielberg, apoi o agresează fizic pe femeie…

Cred că asta va fi suficient în ceea ce privește exemplele de atmosferă de aici în New Normal Germany.

Acum, credeți sau nu, am încercat să ofer poporului german beneficiul îndoielii (adică ca popor) în ultimii doi ani și jumătate. Sigur, am comparat ocazional comportamentul lor cu comportamentul poporului german în timpul trecutului lor neplăcut (adică nazist) și am comparat evoluția Germaniei Noi Normale cu primele zile ale Germaniei naziste pe… OK, mai mult de câteva ocazii, dar am subliniat că acest comportament tulburător de fascist, lipsit de minte, de urmărire a ordinii nu are nimic de-a face cu caracterul german în sine, pentru că am văzut același comportament tulburător de fascist, lipsit de minte, de urmărire a ordinii erupând în țări din toată lumea. lumea, dar, în acest moment, dacă poporul german continuă să se comporte într-o manieră tulburător de fascistă, lipsită de minte, care respectă ordinea, în timp ce oamenii din restul lumii își desfășoară viața de zi cu zi fără a fi nevoiți să-și arate „acte de vaccinare” unui nebun să fie lăsat să intre într-o cafenea și să ia o ceașcă de cafea și, altfel, să existe într-o stare mai mult sau mai puțin fără mască, post-masă-isteric-paranoică… dacă germanii sunt dispuși să continue să facă asta (adică, se comportă în moda nespus de fascistă menționată mai sus, închinători de autorități, înspăimântătoare și se fac de râsul lumii), nu voi mai fi atât de drăguț. O să le numesc niște nume derogatorii. O să pun la îndoială caracterul lor ca popor. O să speculez public despre exact ce dracu este în neregulă cu ei.

Sper și mă rog să nu trebuie să fac asta. Mai avem aproximativ o lună înainte ca noile „restricții” să intre în vigoare. Ceea ce este suficient timp pentru ca poporul german să se ridice și să pună capăt tuturor acestor lucruri. Am fost asigurat de prietenii mei germani că poporul german nu va face asta, dar ce pot să spun? Sunt un optimist fără speranță.

În orice caz, vă voi ține la curent… cu excepția cazului în care, desigur, sunt arestat pentru „delegitimizarea statului democrat” sau „relativizarea Holocaustului” sau orice altceva.

Între timp, bucurați-vă de sfârșitul verii și nu vă faceți griji prea mult pentru ceea ce se întâmplă aici, în New Normal Germania, sau în New Normal Canada, sau New Normal Washington DC sau oriunde. Totul s-a terminat acum, în mare parte, nu-i așa, întregul coșmar New Normal, nu? Nu ar mai face-o niciodată, niciodată… nu oriunde ai trăi, nu?

CJ Hopkins
26 august 2022
Fotografii: Downfall (filmul); Stare de nervozitate

  • OK, presupun că vă întrebați despre titlu. Geist înseamnă „spirit” (sau „minte” sau „intelect”), ca în „Zeitgeist” (adică „spiritul epocii”), pe care îl știi pentru că l-am adoptat în engleză. Geisterfahrer este unul dintre acele cuvinte germane esențial intraductibile. În principiu, înseamnă cineva care conduce în direcția greșită, adică împotriva fluxului de trafic, în direcția opusă în care conduc toți ceilalți, dar într-un sens mai degrabă figurat decât literal.

** REZULTATELE MODELULUI DE HAMSTER SIRIAN GOLDEN: „Transmiterea fără contact a fost găsită la 66,7% (10/15) dintre hamsterii naivi expuși. Partiția de mască chirurgicală pentru hamsterii cu indice provocat sau naivi a redus semnificativ transmiterea la 25% (6/24, P = 0,018). Partiția de mască chirurgicală pentru hamsterii index provocați a redus semnificativ transmiterea la doar 16,7% (2/12, P = 0,019) din hamsterii naivi expuși. Spre deosebire de manifestările severe ale hamsterilor provocați, hamsterii naivi infectați au avut scoruri clinice mai mici, modificări histopatologice mai ușoare și o expresie mai scăzută a antigenului nucleocapside viral în țesuturile tractului respirator.” (Serios, acesta este din studiul actual pe care Ministerul Sănătății din Germania Noua Normală l-a citat ca dovadă a eficacității măștilor.) „

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!