Vaccinarea împotriva Covid a fost o crimă în masă!

Paul Craig Roberts

După cum știu cititorii, sunt îngrijorat de faptul că impulsul neoconservatorilor pentru hegemonia SUA

este drumul către războiul nuclear. Dar ne confruntăm și cu moartea din alte direcții. În această rubrică, împărtășesc gânduri despre utilizarea pandemiilor orchestrate pentru a distruge independența economică și libertatea civilă și pentru a reduce populația mondială, un obiectiv declarat al lui Bill Gates și Klaus Schwab. În coloanele ulterioare voi aborda alte amenințări care rămân nesupravegheate.

Profesorul Michel Chossudovsky, profesor emerit la Universitatea din Ottawa și fondator și director al Centrului de Cercetare a Globalizării, a făcut o remarca importanta. Injectarea unei substanțe periculoase într-un procent mare din populația lumii nu a fost o greșeală, ci un act de crimă intenționat.

Pfizer și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), însărcinate cu protecția sănătății publice, știau în februarie 2021 că „vaccinul” Covid care a intrat în uz la jumătatea lui decembrie 2020 era mortal și, conform legii, ar fi trebuit rechemat. Documentele interne ale Pfizer au înregistrat 1.200 de decese din cauza vaccinului și zeci de mii de efecte adverse asupra sănătății, inclusiv tulburări cardiace și avorturi spontane, pe o perioadă de două luni.
Înțelegeți, raportul, care urma să fie clasificat timp de 75 de ani, a fost declasificat forțat printr-un ordin judecătoresc federal către FDA.
Este propriul raport intern al Pfizer. Nu este un raport al unor oameni de știință medicali independenți pe care unii pretind că „verificatorul de fapte” îl poate eticheta drept „dezinformare”.

Raportul este acum public. Conform legii, deoarece Pfizer și FDA știau că „vaccinul” este periculos pentru viață și sănătate și nu și-au amintit, au comis crimă.

Problema care ne preocupa este lipsa acuzatiilor directorilor Pfizer și a oficialilor FDA care sunt responsabili pentru decesele și consecintele adverse a milioane de oameni.

Întrucât cei mentionati sunt total complici la asasinarea în masă, nu vă așteptați la nicio atenție din partea presei la raportul Pfizer publicat, susținut de creșterea extraordinară a deceselor în exces în fiecare țară vaccinată în urma campaniei de vaccinare.
Dr. Michael Yeadon, fostul vicepreședinte Pfizer și director științific al Pfizer, a spus că, pe lângă decese, infertilitate și daune secundare si colaterale cauzate de „vaccin”, alt efect al „vaccinului” este afectarea grava a sistemului imunitar, făcând astfel toată lumea injectată susceptibilă la morbiditate din cauza bolilor.

Nu vă așteptați ca Congresul sau Filiala Executivă să facă ceva. Membrii Camerei și Senatului depind de contribuțiile la campanie, iar Big Pharma contribuie semnificativ. FDA este un agent de marketing pentru Big Pharma.

Nu vă așteptați ca profesia medicală să facă ceva. Big Pharma este responsabilă pentru 70% din granturile de cercetare medicală.
Medicii nu vor mușca mâna care îi hrănește.

Foști editori ai New England Journal of Medicine și The Lancet au spus că nu au încredere în cercetările raportate în reviste, deoarece 70% dintre articole sunt finanțate de Big Pharma. Big Pharma este, de asemenea, un mare donator al școlilor de medicină. FDA, ca toate agențiile de reglementare, este capturată și condusă de cei pe care ar trebui să îi reglementeze.

Peter Koenig, fost membru al Băncii Mondiale și al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), concluzionează că ne confruntăm cu „o agendă clară de eugenie, depopulare în masă, fără precedent”.

Ar trebui să fim îngroziți de faptul că Bill Gates, OMS și Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, cumpărat și plătit, au finalizat recent (23 octombrie 2022) în urmă cu două luni o simulare a următoarei pandemii.

Amintiți-vă că „Pandemia Covid” a fost precedată de o simulare similară chiar înainte de lansarea virusului Covid. Un expert olandez a dezvăluit că planul este în vigoare pentru 10 ani de pandemii infecțioase pentru a deschide calea pentru Marea Resetare.

Rețineți că virusul Covid a fost produsul unor ani de cercetare finanțați parțial de Fauci la NIH.

Rețineți că kiturile de testare Covid au fost produse cu ani înaintea pandemiei de Covid. Evident, cineva știa dinainte că urmează o pandemie.

Rețineți că Fauci și Bill Gates au prezis cu câțiva ani înainte că va avea loc în curând o pandemie de boli infecțioase. Rețineți că nu există nicio modalitate de a ști în prealabil că un nou virus infecțios va apărea și că va fi suficient de contagios pentru a duce la o pandemie.

Înainte să faci ceea ce ți s-a spălat creierul și să respingi faptele drept o teorie a conspirației, întreabă-te cum este posibil ca atâtea piese care se potrivesc împreună să fie o coincidență.

Sursa: https://www.paulcraigroberts.org/2022/12/28/murder-they-wrought/

Abonează-te la articole de calitate premium, necenzurate!
Spor la distribuit!